32

Зозо

преди 5 години

До ......Подобно тежко е положението на обикновените хора и в другите арабски държави дето западът им "пося" демокрация и "хуманизъм"....А при диктатурите в арабските държави как беше? Колко са убитите и безследно изчезналите? Или казваш, че диктаторите трепят хуманно? Аман от ***!

31

До ГРУ

преди 5 години

Верно е тъжна истина! Колко хора се натискаха да работят в пустинята за 200-300$ и каишите да им викат "бели роби"... Това беше върха на сладоледа по комунистическо!

30

Зозо

преди 5 години

Поредната фейк руска статия :))))))))Истината е, че Хафтар наскоро ходи в Москва за среща с Лавров, Шойгу и собственикът на "Вагнер". Веднага след това руските транспортни самолети заминаха за Либия. Вагнеровците са там и белята е готова! Нищо няма да направят пак :)))))))))

29

Анонимен

преди 5 години

Тоя фес, е нахлупил руски ка лпак стоейки до шестозвездника........пародия......

28

Анонимен

преди 5 години

Този е от старата школа.

27

Fallschirmspringer

преди 5 години

"Съперниците му обаче го обвиняват, че подклажда държавни преврати и иска да установи нова военна диктатура в Либия, пише Франс прес"Разбира се ,че е необходима военна диктатура , а не някакво лигаво ,мекокиткесто ,неолиберално правителство.В една обхваната от разруха страна след поредната "Арабска пролет" е необходимо ,мир и спокойствие в този ,както и в повечето държави се постига с военна диктатура

26

Пешо секирата!!!

преди 5 години

Еваллата ГРУ-кефиш!!!

25

ГРУ

преди 5 години

Истинската истина е,че при Кадафи вие ДОБРОВОЛНО се натискахте и давахте"мило за драго" да бачкате в Либия за щатската валута наречена долар,бре!До края на миналия век и преди да паднат визите за ЕС-2000 година,вие бяхте готови и на немислими неща и действия само и само да се доберете до Либия на полковник Муамар Кадафи,бре!Е това е истинската ИСТИНА и тя верно е тъжна,бре!!!

24

...

преди 5 години

Тъжната истина е, че при Кадафи, ние бяхме обслужващ персонал, на заплата при либийците, а сега хайваните са пушечно месо на чужди, хитнически интереси. Подобно тежко е положението на обикновените хора и в другите арабски държави дето западът им "пося" демокрация и "хуманизъм"

23

ГРУ

преди 5 години

Давай маршале/фелдмаршале!!!В тебе е единствената надежда на всички честни и знаещи хора!Защото ако превземеш Триполи(а не бъдеш разгромен!),то незасегнат ще остане от 2011 година твоята база-град Бенгази!А там както всички честни и знаещи хора са родителите(и живи свидетели!) на 459-те деца УМИШЛЕНО заразени с ХИВ вируса на СПИН от пет "медицински"сестри и агента на МОССАД- лаборанта Ашраф.Твоята бъдеща победа ще съхрани свидетелите(и доказателствата!)за това чудовищно престъпление -1998година!

22

Анонимен

преди 5 години

Вече и нощни смени ли карат тука?

21

Анонимен

преди 5 години

Айде, пак отлагат Брекзит.

20

Анонимен

преди 5 години

Утрепаха Кадафи и разсипаха поредната светска държава.Сега разни чалмалии колят и бесят хорицата. Анархия пълна.А нефта на Либия си изтича в резервоарите на западните "демократи"И САЩ и Франция и Великобритания си източват богатството, забравили за демократични ценности, държавност, човешки права и т.н.Затова ли свалихте и убихте Кадафи бе герой? Ето на какво се градизападната цивилизация сладки приказки, крадене на чужди богатства, разруха, кръв и страдание на обикновенните хора.

19

Ала_Бала

преди 5 години

По времето, когато в България червени и сини бандити направиха изкуствена хиперинфлация и ограбиха спестяванията на милиони българи, Либия беше стабилна и богата държава. Тя ми даде възможност с труда си да изхраня семейството си. Кадафи беше избесил радикалните ислямисти, Англо-саксонците унищожиха Либийската държава за да заграбят петрола. Проклетницата Хилари Клинтън даде заповед за убийството на Кадафи. Дано се намери човек силен като Кадафи и да възстанови Либия!

18

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОТи със всичкия ли си? Виждал ли си L-39 и знаеш ли за какво служат? А момчетата са нашите, не са вашите! С орлов поглед и излъчват мирис на тестостерон. Вашите подскачат под знаме с цветовете на дъгата. Виждан си и ти да рипкаш.

17

Рок енд рол

преди 5 години

"До Рок енд ролПриятелю, всеки се величае, както му се хареса. През ВСВ по тези места е действал фелдмаршал Монтгомери."... Може да си прав, приятелю. Може би бих търсил информация за да споря или да се съглася с теб. Но в момента вече съм на много салати и ракии и мнооо ми се спи за да го правя. Просто като чуя фелдмаршал се сещам първосигнално (и може би погрешно) само за Паулус, Манщейн, фон Лееб.. Заспивам. Лека! Бъди здрав!

16

Анонимен

преди 5 години

До славянинСлушай бе, ....., Джек Лондон е бил социалист. Да беше учил малко повече, преди да взимаш участие.

15

Рок енд рол

преди 5 години

"До Рок енд ролПросто е поредния циркаджия, за когото Бисмарк би казал: ''Ще пратя пруската полиция да го арестува с армията му''... Не че нещо - обаче в момента в който ми цитира Бисмарк.. Изникна ми в главата доста неприятна фраза (цитирам по памет)" Не бих пожертва даже един гренадир от Померания за тези!" - казва той за нас, българите, за освобождението ни от турско робство. Така че, не ми хвали Бисмарк.

14

Анонимен

преди 5 години

До Рок енд ролПриятелю, всеки се величае, както му се хареса. През ВСВ по тези места е действал фелдмаршал Монтгомери. Та защо и този да не се пише фелдмаршал? Как Б.Б. се произведе в генерал? Само неговата пословична, неподражаема скромност му попречи иние да си имаме фелдмаршал. А що генерали произведоха! Дето не само нямат генералщабна академия, а и взвод не са командвали в казармата! Спомнете си генерал Атанас Атанасов!Боже, пази България!

13

Рок енд рол

преди 5 години

Аре сега! Аз като съм почитател на Джек Лондон ще ме изкараш *** ли? Не прави такива обобщения. Джек Лондон няма нищо общо с *** идеологията. Сигурно не съм чел всичките му произведения, но това което съм чел и преди и сега много го харесвам. Айде малко по сериозно!