83

ВАШ

преди 5 години

Българино , тези 50 милиона и 50 лева в деня на изборите няма да го спасят !

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87 в много болници има назначени пенсионери лекари които са само на ведомост и получават пари за дипломите си но няма сестри само с дипломи фиктивно назначени Лекарите крадат от фалшив извънреден труд от пари за пътеки от лекарства и техните заплати стават 10 пъти колкото сестринската! да не говорим за джипитата които в 2000г осъмнаха богаташи защото им бяха дадени пари в брой за ей тоя дето духа вън!

81

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата на снимката са най-богатите хора в държавата.Те разпределят парчетата от баницата,а за тях-най-голямото.Апартаментите на подопечните им са само една малка част от откраднатото.Никой не им търси сметка за разходите и за какво са изхарчени милиардите заеми.Куче влачи,диря няма.

80

Анонимен

преди 5 години

Мисли,че с тия предизборни обещания ще го преизберат ама не е познал ще подаде оставка.Минималната заплата трябва да е 1500 лв нето и до няколко години да стане 2000 евро нето като в най-добрите държави.България не е с нищо по-малко от Румъния или Норвегия но по заплати не стигаме и африкански държави

79

Анонимен

преди 5 години

До Д-р ХаусТова са същите, които ни управляваха и до 1989 г.

78

Анонимен

преди 5 години

До Трандафор БосевАй стига с тия лекари, все едно сестрите не им вършат и тяхната работа. Ако държавата иска да спести пари, по-добре да разшири кръга на дейността на сестрите, да им даде повече права и без това вече не учат малко, да инвестира във фелдшери, мед сестри има много дейности, които могат да извършват и без да им трябва разрешение от лекар и така ще има пари за всички. Но не, политиката е лекарят да коли и беси, сестрата робиня.

77

Анонимен

преди 5 години

ахааа предизборни финтове

76

Анонимен

преди 5 години

До Д-р Хаус, номер 24Когато лекарите носят отговорност за действията си, когато видя осъден лекар за лекарска грешка или с отнети права, когато видя, че този лекар е чел съвременна медицинска литература, ТОГАВА ще спра да му давам акъл и ще му имам доверие. Но вие трябва да сте наясно, че не сте хванали Бог за шлифера.

75

Анонимен

преди 5 години

До тя, 56И на какво се основават претенциите? Сестрите учат 4 години, лекарите 9, най-много съотношение 2 към 1, лекар -сестра.

74

Зозо

преди 5 години

До Да ти кажаЧакаме да видим колко имат - ***, Йончева, Овчаров, Премянов, Съргей и др.Ония гладни фукари - Т.Ерменков, Ж.Бойчев и К. Паргов няма да ги броим :))))))))))))

73

Смирен депутат

преди 5 години

Никакво вдигане на заплатите на мед.сестрите.Депутатите не ходят на работа вземат някакви хиляда лева,а тия мед сестри стартова 950лв,има ли справедливост в тая държава?

72

Анонимен

преди 5 години

Държавни средства за частници не трябва да се дават, независимо дали става дума за медицински заведения, за училища, детски градини, ВУЗ-ове или нещо друго. Тази практика е много порочна и винаги води до огромен недостиг на средства.

71

koko

преди 5 години

tova sa smechni pari , za tozi otgovoren trud i bessanni nochti.predlagam 1500lv

70

???

преди 5 години

Цитат 1: ... стартовата заплата на медиците ще бъде 950 лева.Цитат 2: Здравният министър Ананиев уточни, че с допълнителните средства заплатите на медицинските специалисти ще станат 950 лв.*Кое от двете е вярно? По-точно има ли поне едно вярно твърдение?

69

Да ти кажа

преди 5 години

Бойко, герберастката апартаментна афера не е нищо. Предстои да излязат данни за герберастките ви паричните сметки. А там, всеки крадлив гербераст има милиони. Говори се за по над 100 милиона. Гответе се за затвора. Съвсем скоро ще ви се наложи да доказвате произхода на всяка стотинка.

68

Д-р Хаус

преди 5 години

До НЕ ЗАВИЖДАЙ !! Ясно, че изобщо нищо не ти е ясно! Е нека ви скубят тогава тия набедени наши светила! На никого не завиждам, но от такива миропомазани светила, страдаме всички и лекари и пациенти! Само че ограниченият ти умствен багаж ти пречи да видиш простата истина.

67

Анонимен

преди 5 години

За мое съжаление, често се налага да посещавам болнични заведения в последните 30г. С изключение на сестрите, работещи в спешното и в реанимациите, не виждам другите особено да са се преработили. Раздават лекарствата, бият инжекции и поставят системи. Другото е писмена работа и то не за всички. Нека им е ясно, че те все пак не са лекари и трудът на огромното монинство от тях е повече рутинен.

66

Анонимен

преди 5 години

До тяА дано се сринеш здравно, да легнеш на легло и да идеш в болница, а там да няма санитари и сестри, а само лекари. И после пак да пишеш по форумите. Аман от *** ...

65

Анонимен

преди 5 години

По частните болници ги държат на минимални, на който не му харесва да се маха, скапана държава

64

Д-р Хаус

преди 5 години

До Анонимен гласуващ за ГЕРБ!Бог да пази България от такива и-диоти като теб! Българите си заслужават съдбата! Затова, тик-вата ще управлява България докато е жив!