123

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега и за останалите професии, не бива да има заплата под 1000 лв. при днешните цени. А е време и за пенсиите.

122

до 113

преди 5 години

До МНЕНИЕТи, от новото поколение, не пиши всяка дума с главна буква! Неграмотнико...

121

Анонимен

преди 5 години

Какво става приет ли е вече закона за продажба на заглушители? Всеки убиец и бракониер да си врътне по едно заглушителче благодарение на вносителя Александър Ш-Сабанов от Патерицо патриотите.

120

Анонимен

преди 5 години

Пеевски - Горанов, кажи му на нашето момче да вдигне заплатите на сестрите. Дай му няколко милиона трябва да кърпи положението, че за мен управлението на Орешарски което свалих с моя трик-кандидатура е по-лошо от нашето управление сега. и на бай Ахмед му платете още милиони студен тец-резерв. Иначе няма кворум няма медиен конфорт...

119

Абе

преди 5 години

Никъде не казват обаче, че тези пари ще са САМО ЗА ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ!Персонала в такива, на издръжка от общините няма да видят и лев от въпросното увеличение. Честито!

118

28600

преди 5 години

У-ла-ла-ла - защо сега?

117

Анонимен

преди 5 години

Ама щели да си ги получат с юлските заплати.Ха-ха-ха!Като минат изборите,нали?Я ги получат,я не.

116

баба мара

преди 5 години

след 10 години и пред избори започнаха да увеличават парите за определенибраншове това не е ли купуване на гласове на пенсионерите от 1 юли с 5 процентаа тока с 20

115

Анонимен

преди 5 години

НАМЕРИХА МУ ЦАКАТА ГЕРБАДЖИИТЕ.гОТВЯТ ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА ЖУРНАЛИСТИКАТА И СВОБОДНОТО СЛОВО.ТРЯБВА ДА СИ ГРАБЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ.НО ТОВА ПРЕЛИВА НОЩНОТО ГЪРНЕ ДО ЛЕГЛОТО ИМ И ЩЕ СЕ РАЗСМЪРДИ ЯКО.

114

Анонимен

преди 5 години

пари има който не е излязъл да протестира той не е спечелил -излизат майките на децата-оп пари се вадят излизат полицаи-оп пари се вадят -който и да излезе Б.Б кляка и вади пари --така че излизай народе

113

вест

преди 5 години

Връщат другаря Цветанов в парламента ката нещастен сътрудник.

112

ХМ

преди 5 години

НЕ СТАНА ЯСНО ОТ КОГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ИЛИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ - НЕ ВЯРВАЙТЕ СКЪПИ МЕД.РАБОТНИЦИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПЕСЕНТА ЩЕ Е ДРУГА ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕТЕ НЕ ВЯРВАЙТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ СУТРИНТА ОБЕЩАВАТ НА ОБЯД ИМ ИДВА ДРУГО НА УМ А ВЕЧЕРТА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ СА КАЗАЛИ ТОВА Е УСПЕХ!

111

Гoшу

преди 5 години

браво а заплата на специалист лекар е 800лв

110

Американ

преди 5 години

А ще се иска ли нещо в замяна? Като по-добро отношение към пациентите, особено възрастните? Щото иначе за какво да им се дава?

109

Ала_Бала

преди 5 години

Какъв е механизмът да се дадат пари от Бюджета на Републиката на Търговски дружества било държавни или общински. Борисов, ти поне Политикономия не си ли учил в школата на МВР, преди 1990 г.? Този до теб, уж е завършил икономика!

108

Ала_Бала

преди 5 години

Тези нищо не разбират от управление на държава. Сикаджият си мисли, че раздава плячката от бандитските набези. Излизайте по улиците и да искаме Велико Народно Събрание!

107

МНЕНИЕ

преди 5 години

Идва Ново Поколение Сестри и Акушерки - те са с Висше Образование - каквото е на Личните Лекари . Това Образование е единствения Успех на Демокрацията . Сестрите и Акушерките които са завършили преди 2010 година са със Средно .

106

Анонимен

преди 5 години

Да обещаеш,не е като да дадеш.Наслушали сме се на гръмки обещания и лъжи на килограм.Първо да видим фишовете и тогава ще повярваме.

105

Анонимен

преди 5 години

на времето 90 година точно такива читатели ни обясняваха как в магазините ще ни посрещат усмихнати и услужливи продавачи защото ще са частнии хората ще бъдат вежливи за да оставят приятни впечатления у купувачаза болниците и медсестрите да не говорима то кво станакисели са всички от продавачите да сестритеи е ясно че проблема не е в тях а в начина на управлениекакто беше в начина управление и тогава - както те непрекъснато повтаряхаа сега ппроблема бил в хората- айде сиктир читателииии

104

Анонимен

преди 5 години

Раздавай щедро, избори идват... Така се купуват избори с обществени пари - държиш ги на мизерни заплати и точно преди изборите им даваш.