36

Боби

преди 5 години

До Риторичен ?"Факта че могат да те арестуват ... определение за лагер!"Факта че се изказа по този начин означава че бъкел не си се интересувал какъв е закона в РФ.Подаваш заявление за каквото и да е обществено мероприятие от Карнавал на занаятите до манифестация срещу правителството- Разрешават ти- Разрешават ти но на друго място- Забраняват ти поради:-- закон-- невъзможност за осигуряване на сигурностПопадаш под удара на закона и при ексцесии при провеждането

35

Анонимен

преди 5 години

До 31 Напротив!Всички решения на Европейския съд важът за членовете на Съвета на Европа,на който Русия все още е член без право на глас/заради анексията в Украйна/Едно такова решение беше изпълнено и бе платено 50хил.долара на Навални!А ,Русия ,защо не излезе сама от Съвета на Европа,да не чака да я гонят?

34

Панагюрище

преди 5 години

А за САЩ които не пускат прокурор който разследва армията им за геноцида който са извършвали нещо да кажете????

33

привет от Германия

преди 5 години

Путин не случайно елиминира опонента си от участие в изборите !Навални е адвокат по професия ,ерудиран ,знае както руските така и международните закони ! Навални е доста сериозна заплаха за Путин , но мисля че и Путин ще постъпи като колегата си Ердоган ,че ме намери някакво " сериозно " обвинение и ще го ликвидира напълно !

32

Риторичен ?

преди 5 години

До 27Слаби и повърхностни са ти познанията за руския Гулаг.Факта че могат да те арестуват по цялата територия на руския Гулаг, само защото ходиш по тротоара с обвинение, че демонстрираш, е достатъчно за определение за лагер !

31

Анонимен

преди 5 години

"Европейският съд за правата на човека реши днес, че Русия е нарушила правата на руския опозиционен лидер Алексей Навални"Европейския съд за правата на човека няма никаква юрисдикция в Русия. Освен че са пръснали на вятъра пари на европейския данъкоплатец, друго не са постигнали.

30

Анонимен

преди 5 години

Навални и неговия ,,Фонд за борба с корупцията" разобличава хора с политически и икономическа властн Русия в такива големи мащаби ,че човек се пита .Или в Русия има голяма демокрация или Навални и екипът му имат як гръб в самата Русия!Първото е абсурд,остава второто Навални да е човек на силни хора в държавата срещу които Путин не смее да се опълчи!

29

Анонимен

преди 5 години

Недайси боже да ходиш в русия.Там са диво племе с атомни бомби.

28

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаможе и да подари русия на запада!

27

Боби

преди 5 години

До Риторичен ?Ех Умнико Някакъв вид и род ГУЛАГ в РФ все още съществуваМогат да те осъдят на КАТОРГА - как смяташ какво е това - съвременен вариант на ГулагМогат да те осъдят и на затвор но там лежиш а в Каторгата си длъжен и да работиш. Да в затвора работят за да има с какво просто цигари както се казва да си купят и да тече "по-бързо времето".

26

Боби

преди 5 години

До Гледна точка"НАВАЛНИ ПРЕЗИДЕНТ!!И със Зельонка го заляха, но той е бъдещето на Русия и руснаците!"Навални е ОСЪЖДАН и не само от държавата а и от пострадали от неговите действия - Спомнете си Филма ДЕМОНСъда го осъди или да спре филма или да изреже еди кои си части.Навални излиза от Съда и казва на всички събрали се медии - Няма да се подчиня на решението на съда!(това в Китай, Евопа или дори ХАмерика си го представете)Бъдещето на РФ...

25

Риторичен ?

преди 5 години

Кой казваше че "цар освободител" бил премахнал крепосничеството в руския Гулаг, та затова се наричал така и затова са кръстили най-престижния булевард в София на него !?

24

Анонимен

преди 5 години

"В русия времената винаги са трудни".Сергей Есенин, най-големият руски писател на 20 век.

23

Гледна точка

преди 5 години

НАВАЛНИ ПРЕЗИДЕНТ!!И със Зельонка го заляха, но той е бъдещето на Русия и руснаците! Навални може да разруши статуквото и да даде нов прочит на настоящата действителност в Русия! Осъзнайте се рашки, да не ви пеpe НАТО по мръсни пpaшки!

22

До 18

преди 5 години

Какво се правиш на умен бе ? Ако този сороскиопозиционер е разкривал далавери на олигарси отдавна да са го очистили.

21

House M.D.

преди 5 години

ЕСПЧ реши, че Русия е нарушила правата на дворцовия шут на Император Володя, Гей Нахални, като му е попречила да развихря клоунадите си и в други дворци.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕСПЧ НЕ важи в Русия. Тя не е в ЕС.

19

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Навални е най-проверявания човек в Русия!"Значи ХОРИЦА разберете дори само едно - По РФ ЗАКОН ако не ти разрешат дадено мероприятие и ти го проведеш и на всичкото отгоре го "рекламираш" в медиите а накрая обвиниш властите за прилагане на насилие се НАКАЗВА ОТ ЗАКОНА - ТАКЪВ Е ЗАКОНА - ТОЧКАКАТО В САЩ ИМА ПАТРИОТИЧЕН АКТ(ЗАКОН) който позволява всеки да бъде най-малкото следен. А ако в ХАмерика заведат дело ДЪРЖАВАТА срещу Навални - срещу последния могат дори психо мъчения да прил

18

Анонимен

преди 5 години

Навални разкрива далавери свързани с власта!Дворци,вили ,хотели в Рудия и чужбина собственост на руски политици и усложливи журналисти както и на техните семейства!Каро всичко това е лъжа ,защо поне един не заведе дело да го съди?Макар ,че някой се заканваха,а някой и го заплашваха със смърт,като милиярдера Алишер Усманов!Който каза ,че Навални лъже ,че Усманов лежал 7 год.в съветски затвор не за изнасилване!Лежал но за присвояване на държвно имущество!!!Смях!

17

Анонимен

преди 5 години

Ще му дадат парите и пак ще го тикнат в затвора.