56

тя

преди 5 години

А Навални ,защо наруши законите !?

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52 тук можеш да видиш защо: https://ria.ru/20181113/1532726486.htmlПреди да пишеш гл упос ти, чети!

54

Анонимен

преди 5 години

а на Иванчева правата?а медийно раздадените и осъдителни присъди без доказателства?

53

Оставка!

преди 5 години

Основния политически противник не може да събере 3%! Смях дами и господа

52

Анонимен

преди 5 години

Оставете я тази Русия,дай да видиме в България,дали смее някой ,,блогър ",ли е какъв ли е постоянно да показва и доказва далаверите и палатите в България и чужбина на нашите политици ?Ще бъде самоубит или ще му спретнат някое автопроизшествие!

51

Анонимен

преди 5 години

До 46 Въпреки многобройните обвинения и разследвания не са открити и долар американска помощ за Навални!Фонда му се финансира от милионите гледания и абонати в Интернет и от дарения на руски граждани!Да,има много от разследванията в чужбина,но там всеки може да провери в интернет ,примерно втората жена Песков какви апартаменти притежава в Париж!Или Солавьов какъв имот притежава в еди кое си селище на брега на езерото Комо ,Италия,и вярно ли е че същият борец срещу ЕС има италиянско гражданс

50

Анонимен

преди 5 години

До 46Я уточни кога е ходил в Париж и Тайланд ,като задграничния паспорт му е отнет от години, и има забрана да напуска Русия.Беше направено изключение за делото му в Европейския съд!

49

Анонимен

преди 5 години

И НА МЕН ТУК МИ НАРУШАВАТ ПРАВАТА ВСЕКИ ДЕН.къде да подам жалба?А пък на Иванчева и Петрова кво прайм?

48

Анонимен

преди 5 години

На русия опозиция не и трябва. Руският мужик си е добре. Работи докато стане на 65 години, умира на 66. Има си картошки, огурчики, квас, самогон. И любов к Путину.

47

Анонимен

преди 5 години

До БобиДа ти напомня че 90-те България изнасяше жито под мъдрото ръководство на Жан Виденов и Васил Чичибаба, но въпреки това хляб в България нямаше. Комунистите, бобчо, са способни на всичко!

46

Анонимен

преди 5 години

До 46 Правилно Навални има подкрепа 1,5% ,не е като на вожда на Чечения Кадиров 98,5% !Пък после вярвай на официалната руска статистика!

45

Анонимен

преди 5 години

До 44Да така е Русия в последните години е сред първенците по износ на жито!Причината е климатичните промени,новите сортове жито и огромната територия !Русия винаги е изнасала зърно даже и в най-страшните години на глад!И друго ,в Русия има много богати хора ,също и десетина милиона със средноевропейски доходи!Значи ли това ,че всички руснаци са богати?По официалната статистика на Русия ,22млн. живеят в крайна бедност!

44

Анонимен

преди 5 години

Рейтингът на Навални е 1.5% и от него вече бягат всички. Въпреки,че се бори с корупцията и няма доходи носкоро бе на почивка в Тайланд, която му струваше 2.5 милиона рубли. Преди това бе на почивка в Париж, където нощ в хотела му струваше около 600 евро. Той е американски хрантутник.

43

Боби

преди 5 години

До someone"този съд не важи за Русия и не се използва за нищо повече от политически послания към противниците на САЩ/ ЕС"Принципно РФ е ратифицирала 1989 Европейската Конвенция и като част от нея е и задължения по ЕСПЧ, но в конституцията на РФ е записано че при всеки спорен въпрос международен и РФ съд се държи на решението на РФ съд и законПримерно РФ не екстрадира собствени граждани ако искаш осъди ги но на територията на РФ

42

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Подкрепата за Путин е спаднала под 50%/с помоща и на Навални/Русия я чака нова революция и бой в магазина за последния хляб и последната бутилка водка!"Толкова знае за политиката в РФРейтингът на Путин спадна защото почна соц реформи първата повишаване на пенсионната възраст - не е променяна от 1948 Какъв глад бре? РФ е най-големия износител на зърнени култури в света. Оплакват се че в Свинските Колбаси има повече пилешко от колкото свинско и напълнители...Аман от анонимни

41

someone

преди 5 години

този съд не важи за Русия и не се използва за нищо повече от политически послания към противниците на САЩ/ ЕС.

40

Анонимен

преди 5 години

До 38 Навални ,ако е *** ,то Путин е ***!Големия разузнавач в ГДРто всъщност се оказва ,обикновен портиер в армейския клуб в Дрезден следящ офицерите какво си говорят!И това не е изказване на Навални ,на негови колеги които заявяват ,че Путин не става за шпионин!В ГДР не имало какво да се шпионира защото Щази е била всесилна там!

39

Анонимен

преди 5 години

Русофилът е патологичен случай на природата за раздвоение на личността.Каквато и да е темата, щом тя е свързана с руския Гулаг, той започва да ти говори за Америка !

38

Анонимен

преди 5 години

След време Навални ще е най-малкия проблем на Путин и шайката около него!Подкрепата за Путин е спаднала под 50%/с помоща и на Навални/Русия я чака нова революция и бой в магазина за последния хляб и последната бутилка водка!

37

noFreeman

преди 5 години

какъв опозиционен лидер бре еврогейчета... тоя *** никога не е бил в политиката