186

Радев-фигурант

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

185

РЕФОРМА

преди 5 години

Това е записано на страницата на Апелативен специализарн наказателен съд"Правосъдието е основа на държавите. Нека се подчиняваме на законите, за да бъдем свободни. Справедливостта трябва да се съблюдава във всичко, а особено в правосъдието."Какво ли щеше да каже ББ,ако Радев беше цитирал този текст?

184

Байфидан

преди 5 години

ГЕРБ че бъде до крайо на свето оти е пич и Цветанов много го уважават и обичат сички като мене

183

Радефф да даде

преди 5 години

Зозо

182

Зозо

преди 5 години

Радефф да даде

181

Радефф да даде

преди 5 години

Пример и да се омита!Всички с еФтини апартаменти вън от властта!Остаека!

180

Корумпето Радефф

преди 5 години

Е забранил въпросите на журналистите вчера! Страх го е да не го питат за неговия еФтин апартамент Това е цензура Оставка !

179

Зозо

преди 5 години

Най - ми е кеф, че половината старчоци ще гласуват за "Коалиция за България" на Р. Петков :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Сигурно ще се търкалям от смях в изборната нощ!!!

178

Дзъ

преди 5 години

Да се омитат до един - политици, министри, директори, началници, експерти - заедно с чистачките. До един аут!

177

Зозо

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ ЦВЕТАНОВ - БОРЕЦ СРЕЩУ СВЕТОВНАТА МАФИЯ! ДА ЖИВЕЕ БОРИСОВ- НАШИЯ ВОЖД Е И УЧИТЕЛ, ВДЪХНОВИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ И УСПЕХИ. ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ!

176

Зозо

преди 5 години

...остават 47 дни до края на ГРОБ...само си харчат парите за троловете си тук...по-добре да ги запазят за след изборите,когато Нинова ще е новият премиер и ще конфискува парите и имуществото на всички незаконно забогатели,а те са предимно от ГРОБ...хубаво е да затвори и техните тролчета,та дано им дойде акъла в главата....Хахахахахахаааааааааааа, ще конфискува Нинова, колкото и Радев вдигна пенсиите :)))))))))))) Нинова ще е премиер кога ти цъфнат червените налъми!!!

175

????

преди 5 години

Само срещи, съвети, комисии... Приказки, приказки... А какво направихте!? Кога, през последните 75 години защитихте интересите на България и българите? И сега ви виждаме - спряха АЕЦ Белене, Южен поток, Турският министър - директно каза, че са се намесели в наш закон. Населението ни се държи в постоянна мизерия, с изкл. на 1% ,които са много "далновидни" си купуват имоти за милиони. Чужди инвестиции??? - хранителни хипермаркети, МОЛ-ове, заплати от по 300-500 евро.

174

Няма да стане

преди 5 години

Наблюденията ми са, че 3/4 от населението е готово да подкупи някого, просто за да покаже, че е неподвластно на системата. И после да се похвали как точно я е "преметнал".

173

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До Байфидан Хе-хе, тази басня за края на ГЕРБ я четем и слушаме от 2013. Сега сме 2019 и ГЕРБ още са на власт. Тези 47 дни ще минат и нищо няма да се случи, защото пак ще спечелят. А твоето мнение няма никакво значение, защото ти си никой, един червен червей.

172

Байфидан

преди 5 години

ГЕРБ че бъде до крайо на свето оти е пич и Цветанов много го уважават и обичат сички като мене

171

До 161

преди 5 години

Не Радев,Ек.Захариева трябва да дава обяснения,защото турския външен министър е говорил с нея,преди изявлението си в предизборната реч.А тя да не се оправдава с грешен превод,това е елементарно.

170

До 168

преди 5 години

Той е президент!Има си и съпруга,за разлика от предишния,която го придружава където го канят.А за безмислените воаяжи на Ек.Захариева,Цв.Цв.,ББ и останалите от шайката,които освен че много крадат и много харчат.Ама нали Цв.Цв.каза,че няма кой да го накаже,така че,ако не ги отсвирим ще продължат пладнешкия грабеж,докато не фалират държавата.

169

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме нетърпими,нямаше да търпим 500 год.турско робство,г-н Радев.Много хора още робуват на поговорката "преклонена главица сабя не я сече".За жалост по-будните напуснаха тази страна,а това,което е останало не живее за бъдещето си,а живее в телефоните си.А живота им друг да го оправя.

168

!!!

преди 5 години

На герб ерите няма нужда да им се обяснява - те нямат капацитет да разберат проблема в същността му. Ням смисъл и с вечната антикомунистическа реторика - 30 г вече е капитализъм в БГ. Всички са в кюпа - червени сини жълти и т.н. Въпросът е, че вече е крайно време нещо да се промени, а герб нямат капацитет за това. Те просто трябва да бъдат изхвърлени от властта. И да се постави нов модел на държавност и управление - модел адекватен на времето и прилаган от интелигентни далновидни политици.

167

Байфидан

преди 5 години

До 145. Хе-хе, тази басня за края на ГЕРБ я четем и слушаме от 2013. Сега сме 2019 и ГЕРБ още са на власт. Тези 47 дни ще минат и нищо няма да се случи, защото пак ще спечелят. А твоето мнение няма никакво значение, защото ти си никой, един червен червей.