6

Нека

преди 5 години

Да започне промяната. Нека Нинова върне Техноимпекс. Йончева да върне наличното в офшорните сметки в приемната органозацияна фалиралата КТБ. Гергов да върне Панаира и ЦУМ. Ето промяната започна- Баневи започнаха да връщат. Тогава всияки Българи ше повярват в честния преход и честната промяна.

5

Анонимен

преди 5 години

Търпението на българите отдавна изчезна,г-н Радев!

4

Ани

преди 5 години

Цветанов подаде оставка защото е мъж.Де и президента да беше такъв.

3

Анонимен

преди 5 години

Радев е единственият, който се бори с корупцията.Но явно силите му недостигат.ГЕРБ държи цялата държава, съда, прокуратурата, медиите, всичко.Единственият начин Радев да успее е всички ние, нормалните българи да го подкрепим.

2

Петко

преди 5 години

Нека напомним, че президента е гражданин като всички нас и отговаря солидарно пред закона като всички нас.Той е назначен временно на тази длъжност с мандат от 5 години и получава заплата за това. Разликата между президента и редовия гражданин се състои в това че в неговата длъжностна характеристика пише "Задължения на Президента", а на редовия гражданин, нещо друго според професията.

1

Анонимен

преди 5 години

баща му блъсна човек в инвалидна количка и заметоха случая, той говори за непримиримост към корупцията.Да не говорим за изцепките на жена му.Морално ни назидава, от себе си да почне първо