226

човек от народа

преди 5 години

Прави силно впечатление че лицето Румен Радев е извършил длъжностно присвояване на апартамент.Това е станало по време на правителството на Сергей Станишев периода 2005-2007 г.Държавата би трябвало да възложи възбрана и да не позволява разхищаване на държавно имущество особено в период когато обвиняваха НАТО че било унищожило Българската Армия, няма средства и жилища за военнослужещите и т.н. Очевидно, лицето Румен Радев е "Пирувало по време на чума"

225

Зозо

преди 5 години

...да ги отсвирим ,както Радев отствири Цачева на президентските избори...Хахахахахаааааааааааааа, браво брей :))))))))))))))))))))))Само забравяш, че *** го избраха заедно БСП+ДПС+Атака и другите руски продажници на балотажа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

224

ЦК наБСП

преди 5 години

До Глас БожийИ ще настане чудно време на свободна България без Бойко без Цецо без Герб начело на страната ще бъде другарката Нинова която вярвам ще ни вкара в друго измерения.Другари стягайте редиците или ние или те.

223

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме французи или германци щяхме да сме нетърпими.Ама ние сме си българи.Нашето търпение е безгранично.Затова се подиграват с нас и ни правят на маймуни.

222

Анонимен

преди 5 години

А за вашите апартаменти да кажете нещо,а да теса от МО

221

анонимен

преди 5 години

А за Техноимпексгейт да кажеш нещо, президенте?! 30 години крадоха всички от БСП най-много, СДС, ДПС и ГЕРБ! А ние чинно ви избираме и чакаме нещо да се промени!

220

Анонимен

преди 5 години

Имотите на крадливите и некадърни герберасти са само начало. Банковите сметки са следващото, което ще изскочиТогава скандалът ще е тотален

219

Анонимен

преди 5 години

Радев към българите: Бъдете нетърпими към корупцията! Изгонете ме от президентството!

218

Голям страх...

преди 5 години

Голям страх тресе червените редици, крахът на столетницата на изборите наближава. А това ще бъде и персонален крах на ***(Голямата лъжа) и нейното отстраняване от лидерската позиция...

217

Анонимен

преди 5 години

Долу ГРОБ....Да живее България!...

216

Глас Божий

преди 5 години

Настанало е време разделно...или герберастката мафия или свободна и справедлива България без корупция,без Цецо крадецо т.е.. без ГРОБ

215

Зозо

преди 5 години

До ГЛАС НАРОДЕНХаповете, другарю, хаповете! Никога повече крадливи руски *** на власт!!!

214

Анонимен

преди 5 години

Тази нетърпимост не се е харесала на Корнелия Нинова.Затова не е подписала декларацията.

213

до 213

преди 5 години

Само апартамента в Гео Милев или и за двата от фонда на МО?

212

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

211

хитър е

преди 5 години

Иначе трябва да подаде оставка. Пък така, поне до изборите всеки ден си е чист келепир.

210

ГЛАС НАРОДЕН

преди 5 години

останаха 47 дена до края на герберасткото робство.Българи,излезте да гласувате и завинаги да прогоним тази ***, върнала развитието на страната ни десетилетия назад...в името на загиналите ни от глад и болести родители,в името на бъдещето на нашите деца.Излезте и гласувайте против тази алчна и цинична шайка,мислеща се за вечна и недосегаема,при това и супернагла като Цветанов.Да ги смачкаме като въшки,да ги стъпчем като ***,да ги отсвирим ,както Радев отствири Цачева на президентските избори..

209

Георги

преди 5 години

Дона Корнелийка му е разписала билета.

208

Анонимен

преди 5 години

А бе тоя моралист пак ли е на екскурзия?

207

Апартаменчикът

преди 5 години

Радефф Избяга в Бейрут с метресата си за да не му задават въпроси за еФтинкото жилище в Гео Милев !Оставка!