22

Анонимен

преди 5 години

Много ,и е интересно, ако руснаците са дали 650 самолета, няколко хиляди оръдия и половин милион пушки и ако тяхната помощ се води незначителна, колко ли са дали германците и италианците взети заедно??? Та само руските "дарения" са достатъчни за сериозно военно превъзходство в рамките на една държава като Испания. На някои писачи анализа не им се отдава много, а?

21

Анонимен

преди 5 години

Русия е откраднала български исторически документи с неоценима стойност,българския златен запас и суровини за милиарди.Като например-уранова руда,цветни метали.Заводите на соца работеха за СССР,докато на България й бе забранено да има свое производство.

20

Анонимен

преди 5 години

Общо взето статията не казва нищо. Уж 500 тона били пратени в СССР, а се оказва, че били заровени някъде в испания. 650 САМОЛЕТА, половин милион пушки и няколко хиляди оръдия са наречени малка помощ. В същото време ние купуваме от Съюзника САЩ 5 самолета за 1 милярд и го наричаме голяма подкрепа от страна на САЩ... Много ми е странна тази статия и внушенията, които прави. А някои коментари отдолу ми изглеждат меко казано неадекватни... Евроатлантически, един вид...

19

Анонимен

преди 5 години

Русия/СССР/Русия,е изнесла толкова чужди ценности ,че няма да й стигнат 50 години,да върне всички.Русия е криминална държава,опастост за мира в света.

18

Койот

преди 5 години

А никой не споменава за Либийското злато за Иракското злато защо сащ го заграбиха?

17

до адвоката на маскв

преди 5 години

До авсТи нещо много ги защитаваш руснаците. Колко ти плащат да си срещу Родина и сънародници? Ами наясно ли си че за 85 милиарда долара са откраднати уранови руди и не е платено нищо!!!

16

мечешка услуга

преди 5 години

Един човек се сприятелил с една мечка.Веднъж, се излегнали на слънце. Една муха досаждала. Мечката взела един камък и убила мухата върху лицето на човека. Човека се поминал.Останала притчата за мечешката услуга.

15

Анонимен

преди 5 години

Който е се е оставил Московската Орда да му помага не е повторил !...само българските продажници-русофили са го направили - затова България е превърната в съветско гробище !

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

У светот е като в каэармата, нищо не се краде, и всичко сменя собственика си.

13

привет от Германия

преди 5 години

"Позицията на Сталин към Испанската република се е променяла в зависимост от настроенията му -и в зависимост от това колко водка е изпил ! Пази Боже да чакаш руснаци да ти помогнат , докато им дойде кефа току виж са изминали цели 500 години , а и пак без личен интерес не помагат !Сталин е поставил задължителното условие съветската помощ да се изплаща в злато.Ами руснаците без пари не помагат ! Българите също си платиха за помоща ! Асад също плаща , Мадуро и той плаща !

12

патриот

преди 5 години

До АнонименПО ТОЗИ ВЪПРОС ПИТАИ ВЕЖДИ БЕЗО4ЛИЛОВ КАК СЕ ПОДМЕНИ ПАНАГЮРССКОТО ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ С--ИМИТАЦИЯ НАПРАВЕНА В САЩ ИСТИНСКОТО САМО ТОИ ЗНАЕ КЪДЕ Е В ПАНАГЮРИЩЕ СА --ОТЛИВКИ

11

Анонимен

преди 5 години

Руските самолети чакат вече в Каракас и за златото на Венецуела,...Мадуро ги би "поканил" ?

10

Анонимен

преди 5 години

А сега от Венецуела прехвърлят в долари и после купуват злато.Още има балами които са готови да продадат род и родина на кремльовските ***.

9

Анонимен

преди 5 години

Русия е откраднала и българското злато.

8

авс

преди 5 години

до 26 т злато откраднат.а колко тона сащ взима целогодишно от бг злато .иван костов продаде на сащ.златните мини бг.които ги изработва канатска фирма.това да ли ти е известно много знайко

7

раша наша

преди 5 години

какви са тези глупости сталинският терор италия напада а ссср терористи -не ли е реално ителянците са агресори.нищо интересно не пишете

6

Анонимен

преди 5 години

Силно се съмнявам в тази измислена версия!Сталин бил казал ,това и онова!А кой е свидетеля ?Не се споменава!Не ,че комунистите не са крадци ,но за всичко ли трябва да се оправдават с тях!?

5

Анонимен

преди 5 години

Сашо Нереза и Сюлейман Безродний знаят всичко.Питай тях.

4

26 т злато откраднат

преди 5 години

от СССР.През 1959 г.бившият СССР "приютил" златния резерв на БНБ под претекст, че сградата на националната банка не може да издържи на ядрен удар.А през 1990 г. 200 млн. долара от стратегическия валутен резерв на страната ни били дадени на британския финансист Робърт Максуел за управление Това са само част от непознатите и любопитни факти от финансово-стопанската история на България.

3

Анонимен

преди 5 години

То другарето така освобождават