164

Анонимен

преди 5 години

От двн на ден боковата партия се срива все повече! Няма ли да има край този цирк?

163

Анонимен

преди 5 години

брех тези родители, много заможни ... и на Цветанов, и на тази девойка .... да проверят техинте доходи

162

До 162

преди 5 години

Масларова от бсп?

161

Анонимен

преди 5 години

Скромно семейство от село си търси да осинови депутатче, може и да са двама(момче и момиче)! За връзка, свържете се с местния клон на гроб.

160

Анонимен

преди 5 години

До Шенол - Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер?Да, това е много лесно, просто се изтриват две буквички ц+и,тогава милиционер се превръща в милионер

159

Анонимен

преди 5 години

Ако има недоволни от имотните скандали да гласуват за БСП - спомням си Масларова като се заима с цял хотел в Павел Баня само се усмихваше. ГЕРБ поне оставки подават...

158

Анонимен

преди 5 години

на пук на Цветанов няма да купуваме ф16, за да не вземе комисионна. Той затова ходи в америка, да си уговаря комисионните. Всички крадливи продажни политици да копаят уран в мините!

157

Шенол

преди 5 години

Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни ***. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно?

156

Tangra

преди 5 години

Мноого пари

155

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво тавариши другарката е платила само мястото постройката не и е харесала и на нейно място ще строи палат. По интересното кой е този дето и е продал само мястото без да и вземе пари за сградата. Тази сграда сигурно е правена без пари и този дето й продава мястото не е искал да си върне парите за постройката. Тази сигурно ни мисли за бавноразвиващи се. Този дето й е продал само мястото да не е олиго...френ. Никой няма да продаде само мястото след като на него има сграда.

154

Nightwish

преди 5 години

Парламентарни избори след месец!

153

Анонимен

преди 5 години

Троловете на Кутев и Техноимпекс се набутаха и тук с безсмислените си коментари.

152

.

преди 5 години

Бойко трябва да си подаде оставката.

151

Анонимен

преди 5 години

Тая сигурно и мястото на министър с парите на мама и тате си е купила.

150

Анонимен

преди 5 години

Това в никакъв случай не е небитаема постройка.Сигурен съм че изобщо няма да се бута.Само е купена като за цена с необитаема постройка.Реално си е полуготова сграда,малко й трябва да се довърши.Тия пък хептен за ба-лъци ни имат.Хайде сега журналистите да следят дали ще я бутне както е обещала

149

ЕС

преди 5 години

Нали сме в ЕС. Посочете ми една страна-членка на ЕС в която при такива системни кражби и скандали, нямаше до сега правителството да е подало Оставка. Наглост до безкрай=ГЕРБ.

148

Анонимен

преди 5 години

Пътят е един, минава през ограмотяване и добиване на информация, която не е манипулирана от медии и организации и бизнесмени, свързани и част от много по-дълбока система от зависимости! Как ли? Всеки, който се чувства излъган, употребен и т.н., просто разговаряйте вкъщи, в работа, с който намерите за добре и информирайте каквовсъщност става. Много хора са в полубудно състояние!! Така лека-полека ще се случват нещата. Сдружавайте се, организирайте се по райони и места!

147

Бай Иван

преди 5 години

Аз си мислех че тия ГРОБ са крадци, ама то дето някой каза - такова крадене е нямало до сега. Май са оказа самата истина

146

Оставка!

преди 5 години

Всички против ГЕРБ!!!!

145

Хасфалт

преди 5 години

Родител на депутат е уважавана професия!