204

анонимен

преди 5 години

До АнонименА на теб проблемът ти е, че все още не си разбрал, че Герб са болшевики!

203

тя

преди 5 години

Купила 1 декар и половина в Драгалевци да строи замък! От къде тия пари ?Има 2 луксозни апартамента - ееее, голяма алчност!

202

Off

преди 5 години

Като почнат да мънкат в обяснителен режим, още повече се оплитат.

201

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 199 Ами чети. Родителите на Ангелкова имат фабрика за пари.

200

Да допълня...

преди 5 години

Да съсипеш такъв разкошен фашистки имот е лудост.От Ангелкова може да се очаква.Симеонов излезе прав.

199

Анонимен

преди 5 години

Няма корумпиран български политик,НЯЯЯЯЯЯМА.Всички са невинни,колкото и да ви се иска да ги изкарате хайдуци.Българският политик е чист като сълза.Работи за ползу роду и в името на народаКорумпирани политици търсете някъде другаде.А от мен един голям АЙ СИКТИР на всички

198

Виж ти

преди 5 години

"...са били необитаеми много години и са негодни за ползване и предстои задължително събаряне"Не знаех, по кой закон е задължително събарянето, че имам необитаема къща на село и сега да не ме санкционират, че не съм я съборил като "негодна"?

197

Скептик

преди 5 години

Тия *** пълни с имоти.

196

Анонимен

преди 5 години

Много рафинирано русофилите-комунисти подхвърлиха точно на Симеонов фейк, а самите те се скриха и се кикотят в крадените си апартаменти !С кремълска помощ русофилите нямат равни в конспирациите, инсинуациите и комплотите !Проблема им е, че българският Народ не иска да ги управлява евразийска, доказана антибългарска партия, като БКП/бсп !

195

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са крадливи комунисти, също като БСП.

194

а

преди 5 години

думаше думаше, ама... имот в драгалевци или дупе... знае ли човек? Различни хора, различни идеали.

193

Анонимен

преди 5 години

И сега кво Симеонов прошка ли ще иска. Искаше да сложи негов човек за министър ама майче няма да стане работата. А на бабите 300лв. Пенсия кога.

192

Неам нерви

преди 5 години

...Страшни тия гербери - толкова много са крали,че им се чудя как са успели...Аз не смогвам само да прочета за далаверите им...Евала, герберасти!!!

191

Леди Търбушонева

преди 5 години

това, онова де, носът на ДяВолАкъла или АнгелАкъла, тека да се каже защо й е теков, си подробно и точко казано т Джаки Никълсън в Чайна Таун- дамата с която мънистърката се е занимавала с любовни упражнения много силно е затворила краката си и нпсът останал в пората от където оргазамът така я наторил с протеини че ски брато тава нос ли е изобщо. Оня ден си купих рибена консерва Рига и нема тирбушон та се сетихме с баба за АнгелАкала

190

Анонимен

преди 5 години

От ,къде ли ги имат толкова пари мама и тате????

189

Наблюдател

преди 5 години

Така е, като не може да си позволи апартаменти на груб строеж жената по 630 евро, купува съборетини.

188

Анонимен

преди 5 години

Живи да ги ожалиш тия управници. Едни купуват неизползваеми имоти, други на изкоп, трети на груб строеж. Все са минати. Все са жертви. Мъчно ми е за тях.

187

Анонимен

преди 5 години

Хора събудете се, тези ви правят на канарчета. То не бяха тераси, апартаменти, земя, къщи, и т.н а вие си спите зимен сън. Събудете се вече!Правят ви на ***!

186

Анонимен

преди 5 години

1200 кв.м дворно място ... ухаааа яко палати ще строим и само са 120-200 евро на квадрат.Кон от къде ги извади тези 280000-400000 лв за това място, от закуски нали?Мафия, Мафия, Мафия От нашите хора за вашите хора ...Ограбиха държавата

185

Анонимен

преди 5 години

Може да е неизползваем, но е имот.Тая дължи данъци за него и е длъжна да го декларира, а се прави на тарикатка.Герб, сър, както би казал икономът, помолен от лорда за коментар.