124

Анонимен

преди 5 години

В средновековието е имало "индулгенция", сега си имат депутатски карти.

123

Анонимен

преди 5 години

Аре оставка! кво се прай на ощипана?????

122

Анонимен

преди 5 години

Знаете защо оставиха Цветанов за шеф на предизборния щаб. за да върши машинации. Когато спечели Плевневлиев, не признаха над 120 000 гласа на Калфин и Данаилов. Срещу Радев тази тактика не успя, защото за него се изсипаха да гласуват близо 2,5 милиона и той ги "задуши". Това е истината - масов вот, срещу тях, иначе винаги ще са те.

121

Анонимен

преди 5 години

САМО 28 МИЛИОНА ЛЕВА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ДРИЙМТИЙМА НА АНГЕЛКОВАФирми и консорциуми с участието на Панайот Панайотов, баща на министъра на туризма Николина Ангелкова, са спечелили обществени поръчки за близо 13 милиона лв.Панайот Николов Панайотов е съсобственик на Графит Комерс ООД, регистрирана в Кърджали. Обществените поръчки спечелени от тази фирма (вкл. и в консорциумите Женда ДЗЗД и Баните ДЗЗД, в които фирмата има малък дял) са основно за строите

120

Анонимен

преди 5 години

Аз чакам нещо за прасчо Делян... Но нищо... Тишина

119

Анонимен

преди 5 години

Не я мислете, Антигелкова има депутатска карта! Това е като картата в "Монополи" на която пише "излизаш от затвора"!

118

БГ

преди 5 години

Не съм сигурен дали до изборите ще има още ГЕРБ.

117

Анонимен

преди 5 години

113 - не е работа ДРУГ да ти казва за коя партия да гласуваш. Специално Волен мноог преди да стане "златният" пръст бе очевидно, че париет му идват от Русия. Но абсолютно всички други освен ГЕРБ - без изключение - ще са по-добри от Герб.

116

Анонимен

преди 5 години

Само на мен ли ми се струва че ГЕРБ- а вървят по пътя на СДС ! Само малко остана божеството Бойко да излезе и да каже заветното "Цветане кажи си, те щете разберат",ама им го беше казал на юбилея с метафората за синята лампа ама от шума на пари никой не го чу май . СДС -то за паркинги ,тия тука за жилища се карат.... нещата се повтарят !Следват същия сценарии - ще се изпокарат за имоти ,ще се разделят .Бойко или Цветанов може да напуснат Герб за нов проект да се "роди". И така ше умрат

115

Един

преди 5 години

Бойко да подава оставка, че нещата вече са .....

114

Анонимен

преди 5 години

Баце,туй с парите на мама и тате е ясна работа.Намажи и ските и я пускай по пързалката.Вечно ще тежи.Незаменими няма.

113

Анонимен

преди 5 години

да, така е, ако не гласувате Цветанов ще си върши машинациите. когато гласувате не могат да напазурават толкова хора - както стана с Радев. Герб разполагат с не-повееч от 15-20 процента от населението, никой не е с тях, но те не признават гласове на другите партии и така печелят. Ако ги "удавим" в активност машината им ще се счупи отоново.гласувайте и за най-малката паритя, ако ще да е е за Енчев, но сте длъжни да гласувате.

112

Цвента Ц

преди 5 години

На изборите FU герб.

111

Nihghtborn

преди 5 години

На времето, когато БСП и ДПС се бяха оляли, на изборите реших да гласувам за малка партийка. И не, защото Болен сидеров ми бе симпатичен, но предполагах, че така или иначе няма да влезе в парламента. Та, гласувах за атака. И не щеш ли с минимално но влязоха. И се появи г-н Златното пръстче. Е, кажи ми за коя малка партийка да гласувам ?

110

Цвента Ц

преди 5 години

А родителите откъде имат половин милион.

109

Предприемач

преди 5 години

Ники Ангелакова има много пари. Те техните са от стар номенклатурен род и сега бичат на обществени поръчки. *** вий Ко лаете, нали за нея сте гласували, пак ша гласувате даже. Жената има 7 имотен се честно купени от мама и тато

108

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което е останало от герб е табелата с името им, ще се мъчат да се довлекат до изборите и после ще бъдат доунищожени... Боко направи каквото можа и вече е ненужен, даже и опасен за благодетелите си!

107

До 99

преди 5 години

Не и според статията.Аз коментирам написаното в статията, а не реални факти.Ако ти имаш други - показвай, щото иначе си говорим, че имам един познат дето е чувал, че някой е видял, че баба Пена била в село Долно Нанагорнище

106

Bill Charlie

преди 5 години

Как всичките имат по 10 имота, а ние взимаме на кредит апартаментче 60 кв.м и треперим да не ни го вземат.

105

Анонимен

преди 5 години

1253 * 200 = 250,000 евро или половин милион лева. Какво са роботели родителите й? Че и по Холивуд екскурзиите "сама си ги плащаше".