182

Стара папска омраза

преди 5 години

Католиците от Светия престол от времето на Иван Асен ненавиждат българите и България, защото е била несломима крепост на Православието и не ги е допуснала тук. Освен това, по същото време папата води истинска война срещу богомилите във Франция. Неодавна откриха в най-старата шотландска църква пълно запечатано подземие с българска богомилска литература. Нито православието нито богомилите признават властта на папата и войната не е от сега. Авторът явно търси истината, но тя е по-дълбока и стара

181

lol

преди 5 години

До сфехх, и bull няма нищо общо с бик, нали? по твойта логика думата куршум от къде произлиза?

180

а италианец е = на

преди 5 години

На италианците им викат жабари по цял свят. Не знам дали ядат жаби. За мен лично са супер нагли със самочувствие без покритие,макаронджии,защото акълът им стига да говорят само за манджи,особено Неапол и Сицилия.По-старите нямат и 8 клас и не знаят дори английски(мн. думи са от латински корен),ама не знаят. Тия двата града са известни и с мафията Коза Ностра и Камора,тъй че хич да не ми се правят на интересни като ощипани моми,че не знаят какво е корупция. Берлускони, баш мошеник на мошениците.

179

До сф

преди 5 години

"в щатите обиждат на булшит бул е от булгария а шит знаете какво значи казват стига булшит яко сме се прославили"да, а ти не си и'диот..всичко е вярно:))))))))))))))

178

Анонимен

преди 5 години

До 169Ми ти сам си казваш, че Европата си я виждал само по телевизията, по-добре си стой на село и не прави изказвания. :)

177

Анонимен

преди 5 години

Хората са напълно прави, бидейки с българско гражданство на мен думата българин също ми носи главно негативни конотации, свързани със злоба, завист, простотия, неграмотност и безкрайни претенции.

176

ь

преди 5 години

В цял свят казват "булевард", като имат предвид голяма градска улица и то главна. Истанбул завършва на бул, т.е. "е на българите" и това на латински.

175

а

преди 5 години

не само в Италия, и от това много ме боли. тъжно ми е.Хора, тук в БГ, е едно, но навън станем ли нарицателно, умираме.

174

Анонимен

преди 5 години

Jabaro italiano sia ranocchio si chiama capo di tutti capi, avete capito?

173

Анонимен

преди 5 години

В Италия българин е равнозначен на ***, а вече и в Европа. Папата поляк има също принос за това.

172

и в северна Гърция

преди 5 години

също се обиждат на българин" и турчин". Донякъде ги разбирам, там са потомци на бежанци от Източна Тракия и азиатска турция...

171

Анонимен

преди 5 години

предвид качеството на хората, които избират тази мизерна държава - много лесно е станало!:)

170

Анонимен

преди 5 години

Имаме 2 буса Фиат Дукато.Остави,че друсат като каруци,но и на единият не му се отваря страничната врата.Отвсякъде личи калпавата им изработка и лошото качество.Като гледам колко са калпави,не разбирам откъде им идва голямото самочувствие.Нито са немци,нито са французи,нито пък шведи!Самочувствието им е без покритие.

169

Анонимен

преди 5 години

Думата е символ на нещо тъжно, сиво, вяло, както и на злоупотреба с власт и измама--------------------------------ВИИ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ В ЕВРОПА ПАСАТ ТРЕВА.....

168

Анонимен

преди 5 години

Като говорим за българско, винаги съм се чуди защо модната къща "Булгари" се казва "Булгари". Това написал ли го е в книгата?

167

Анонимен

преди 5 години

ШматкаТова че ти не чувал не значи те не са. Италианците са католици и съответно страна с хилядолетна история на църковно образование и индоктринация слязло на битово ниво. Произходът може да е забравен, но израза си стои, както при нас си стоят десетки турцизми и фрази от всякакъв вид.

166

Глупак си ти

преди 5 години

До АнонименПризнат е навсякъде, защото е факт, макар че е с майка ирладка. Така Ирландия дълги години беше първа в света по производство на компи.

165

Анонимен

преди 5 години

Е, какво пък толкова? Ние пък им викаме "жабари". Та.н.то за ку.ку.ригу.

164

Анонимен

преди 5 години

Обидна е защото 30 г, в България влизат партии в Парламента които са създадени от БКП и тъ'пият народ до ден днешен не може да разбере тази схема изобретена от червените измамници ! Кои са ГЕРБ бе овце, не са ли всичките представители на червената вещица, не виждате ли, че работят по метод известен само на комунистите - КРАЖБИ, ИЗМАМИ, МАНИПУЛАЦИИ И РОДНИНИ ВЪВ ВЛАСТТА.... овце се раждате овце ще си останете векове за в бъдещето....

163

Анонимен

преди 5 години

Ей драскачи обидени,когато излезете извън пределите на България и заживеете в бяла държава,където злобата,завистта и лицемерието не са водеща функция в живота тогава дали ще пишете добри неща за българите?Защото България няма нищо общо вече с народът си наречен с право"ОВЦА"и не само в Италия"българско"е обида,обида е в целият ЕС,защото вие които стоите в България сте едни мързеливи и само говорещи същества имитиращи"геройство",но сами знаете,че не сте никакви герои,а обикновени злобни овце...