102

Футуролог

преди 5 години

До хан МОНГОЛЕЦКАНА е титлата.....а иначе няма факти и доказателства но може би коренът е БЛГР от където се е самосъздала буквата "Ъ"С факти и документи вече се знае че сме Боулгарскоум народу от където река Волга,Болград,Белград че даже Белгия

101

хан МОНГОЛЕЦ

преди 5 години

"ИСТИНАТА Е:....Западната Американска Империя е използвала български войски преди да бъде унищожена . " "дошлите от Централна Азия прабългари." монголец е винаги монголец

100

Футуролог

преди 5 години

Втората обиколка на Западната Римска Империя от германците е извършена от Вандалите то ест от испанската вандалусийска червена пенева четаИзточния Римски Император Юстиниян смята че това вече е минало всякакви граници на зверството над римляните и за нула време възстановява Римската империя в автентичните и стари граници но армията му била малоброина а истинските западни римляни се криели по манастирите което било тяхното последно убежище та решил на запад Папата да промива мозъците с ЛАТИНИЦА

99

Футуролог

преди 5 години

А защо бивши заклети българофили като Умберто Еко и Джон МакКейн умряха като българофоби!!!!Последния Константинополски Император Константин Драгаш умрял с меч в ръката срещу нахлуващите османски орди е полубългарин смятащ се за 100%-ов българинСъмнителния Булгаков....?ИСТИНАТА Е:....Западната Римска Империя е използвала български войски преди да бъде унищожена да ги пази от Аларих и Вандалусийската червена пенева чета

98

Хахахаха

преди 5 години

И порно звезда във парламента вкараха Какво ги четете тези глупостиИ разни родоотстъпници пишат глупости Всеки ваш убиден пост показва колко сте жалки и това което пишете въжи за вас

97

Бул = Булгаристан

преди 5 години

Защо го триете. Това обида ли е или името на държавата ни казано на турски език.

96

Младеж

преди 5 години

Според мене Бул произлиза от *** ,гадно племе което мрази себе си. Аз лично съжалявам че има Русофоби изобщо на територията на България и ме е срам че такива хора са ми сънародници. Те отричат произхода на българите от днешните руски земи където са останали да живеят нашите братя по кръв и принадлежност ,Русите.

95

ганчо

преди 5 години

На английски Бул означава бик. Булшит е онази голяма пита дето оставя бика след като изпразни червото. Има много думи по света които започват или свършват на бул и почти никоя няма връзка с България. Ти поне можеш ли да покажеш България на картата?

94

Анонимен

преди 5 години

7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе диво балканско!

93

проблем ли има

преди 5 години

Аз лично съм бил два пъти на ескурзия и десетина пъти по работа.

92

босоногото момче

преди 5 години

Всички умни и въпитани български мъже са в този сайт и какви само гениални виждания имат за италианците ,а едва ли си ходили там ,просто като бели хора на екскурзия,а не като черноработници,но иначе знаят какъв е италианеца.Майка България все умни чеда е родила които всичко знаят и за всички знаят.

91

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха италианската мафия,италианската администрация,на всички нива,е най-корумпираната в ЕС.При това,си има парфюм "Булгари".Скоро откриха паметник на Алцек,син на Кубрат,от когото е произлязла група българи,които са се заселили на Апенините-в 7 век/Челле ди Булгерия/.Италия се тресе от политически кризи,не от вчера,а италианските политиците,които са автори на обидите, са едни от най-малко четящите в света.Пример-плейбоят Берлускони.

90

ганчо

преди 5 години

то и в щатите ако искаш да обидиш некой казват стига булшит

89

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха шталианската мафия,италианската администрация,на всичк инива,е най-корумпираната в ЕС.При това,си има парфюм "Булгари".Скоро откриха паметник на Алцек,син на Кубрат,от когото е произлязла група българи,които са се заселили на Апенините /Челле ди Булгерия/.Италия се тресе от политически кризи,не от вчера,а италианските политиците,които са автори на обидите, са едни от най-малко четящите в света.Пример-плейбоят Берлускони.

88

Маке

преди 5 години

И во Македониа е исто, а и во Србиа и во Хрватска итн. И во речник ве ставивме:makedonski.info/search/избугари

87

Анонимен

преди 5 години

Италианските селища и местности, за които се твърди, че имат български произход, са поне стотина на брой: Болгаре - до Бергамо, Болгер- до Терни, Болгери - до Ливорно, Булгариа ди Чезена - до Форли, Булгарограсо - до Комо...Но най-истинското - и като название, и като история от тях е като че ли Челле ди Булгериа, на 100 км. от Салерно. Името означава Килии от България.

86

Анонимен

преди 5 години

Италианците са готини и имат стил, предпочитам ги

85

италианец

преди 5 години

Познавам десетки италианци и съм живял 2 години в северна Италия, за първи път чувам подобно нещо...лакви ся тия глупости. Освен да става въпрос за някакъв абсолютно академичен текст който няма нищо общо с ежедневието. Никога не съм чувал италианец да използва думата "българин" като обира.

84

анонимен

преди 5 години

Още им държи влага на жабарите че са целували обувките на цар Атила от рода Дуло за да не им отреже главите.

83

Анонимен

преди 5 години

"Прави за италианците че ни казват какви сме. Но от нас зависи да променим стереотипа към нещо положително"Нихилист, те са казали че сестра ти е к..ва, а ти изпълнен с оптимизъм ще убедиш света че нямаш сестра. Егати балъка.