61

Црън пръч

преди 5 години

Хитлер безспорно е най-принципния и идеалистично настроен политик на 20 век. Един *** по-долу го е нарекъл ***, което е доста разбираемо от гл точка на нашият национален дух. За немската нация обаче Хитлер е изключително логичен и естествен като явление и продукт. Като морал стои на светлинни години над сталин, рузвелт и чърчил, взети заедно и умножени по 1000. За съжаление англия добре се възползва от идеализмът, който го води в политиката и пали войната малко по-рано (следва...)

60

Факт!

преди 5 години

Га у Лондон са правели метро германия е била държава на 15 години.

59

Факт!

преди 5 години

Аутобана е немска дума за магистрала аутострада е италианският френският е ауторут никой дори и незнае че хитлер ги е измислил.Гл.пак!

58

Факт!

преди 5 години

35 часова работна седмица има единствено във Франция най-кратлата в Европа.В германия е повече.Едва ли дължим нещо на тоя гл.ак!

57

Анонимен

преди 5 години

"И как нацистите са изобретили аутобана.За първи път чувам че немците са изобретили пътя пътища е имало още в Рим."Не знаех че в древен Рим е имало магистрали. Полезно ми беше, мерси.

56

Факт!

преди 5 години

Кажи едно лекарство изобретено от нацистите.И как нацистите са изобретили аутобана.За първи път чувам че немците са изобретили пътя пътища е имало още в Рим.

55

Факт!

преди 5 години

Ако Сталин не е бил избил половината ссср армия ссср още в часът на немската атака е щял за две седмици да ги издави в околните води.Немската армия едва крета в по-голямата част от войната.В битката заАнглия другият глу.ак Гьоринг не може да схване за кво служат радарите и над два пъти по-голямото Луфтваффе е попиляно от полски и индииски летци.Немците успяват да построят само два големи кораба и са потопени за две седмици единия дори бяга позорно в Норвегия където е потопен.

54

до Факт!

преди 5 години

Спри да пишеш глупости - погледни колко неща са изобретени от нацистите, много лекарства са изобретени по тяхно време, аутобана също е изобретен от тях и още много други неща, трябвало е първо да нападне кpaвapите ама откъде да знае че тия мишкapи уж неутрални и изведнъж решават да се включат във войната, кpaвapите го провалиха Фюpepа и объркаха света

53

БГ

преди 5 години

На Фюрера дължите 5 дневната работна седмица, и платения си годишен отпуск.Жалки и неграмотни сте.Още ще работите ангария, и ленински съботници.

52

Да допълня...

преди 5 години

До Бушидо 45 Интересно ако Сталин беше загубил, дали е щял да постъпи достойно като Хитлер ?

51

Факт!

преди 5 години

В резултат на неадекватните действия на Хитлер половин Прусия отива в Полша и Русия Елзас и Лотарингия във Франция Източна Германия е окупирана от СССРби до днес не може да се възстанови.Та не знам за мен хитлер е супер *** във всяко едно отношение.

50

Факт!

преди 5 години

И кви технологии имат фау2 открадната от американеца Готард до краят на войната нямат четиримоторен бомбардировач какъв блицкриг правят без бомбардировач Щуката ужасно бавен англичаните са ги свалили всички.Танковете им недодялани.Тигъра с шведска стомана шведите като спират доставките и Тигър 2 е с по-некачествена броня.До краят на войната разчитат на конски впрягове щото нямат камиони.Самолетоносач не могат да построят цяла война подводниците им слаби всичките потопени.Ква германия кви 5лв.

49

Анонимен

преди 5 години

Повечето от това. което знаеш за Александър Македонски и Чингис хан са митове и легенди. Има съмнения дали въобще са съществували.Докато за Хитлер още има живо свидетели.

48

Тюрк

преди 5 години

*** те германците искат тая маса за да им запложда женорята че иначе застаряват по-бърже и от България.Немцоте още 70-те са ходели по турски села да търсят хорабда им работят.Какъв хитлер кви 5лв.

47

Анонимен

преди 5 години

Това е история и много може да се говори както се казва от гледна точка на познания за миналото.Технологиите са им били доста напред но не са имали време да го разберат, но от техните технологии са се възползвали САЩ и Русия.Ядрено оръжие, космически програми, човешка анатомия и т.н.Така че е голям късмет че са бързали в войната ,преди да развият технологиите си със пълния им потенциал.Тогава дори и Сталин не би могъл да го спре а друг нямал тези възможности освен русия а сащ са били слаби тогав

46

Анонимен

преди 5 години

Ще го търсят те, чичко Ади. Не ми се мисли какво ще е дереджето на Западна Европа след десетина години, ако своевременно не се вземат мерки за връщане обратно на милионната емигрантска маса, нахлуваща в Европа, за да живее на гърба на европейските данъкоплатци и решена да наложи тук диващината си.

45

Анонимен

преди 5 години

За сравнение Александър Велики е бил непобеден. На 25г. разрушава най-великата империя в историята на човечеството дотогава, притежавала 25% от световното население. Завладява целия Близък изток, Египет, Персия, Бактрия, минава Хиндукуш и влиза в Индия, къдено помита 100 000 армия със слонове (считани от гърците за чудовища). Покорява гръцките градове-държави и тракийските племена. В Египет го считат за Бог. Ето това е военен гении, а не смешника Хитлер който губи всички важни битки в Русия.

44

Тюрк

преди 5 години

германия без Турция е нищо.Запомнете го добре!Цялата немска индустрия се крепи на Турция освен това германия няма нищо спечелено когато Турция не и е била съюзник.

43

Жулиен Киню

преди 5 години

Наполеон не бил гении ахах бие Прусаците при Йена влиза в Берлин бие Котузов барабар с цялата Австро-Унгарска империя при Аустерлиц помита и руснаците и влиза в Москва сам.Тва не е правил ни манщайн ни хитлер ни никой.Гении дори е малко за него.Цяла Европа се е събрала да бие Наполеон и главно го бият англичаните които бият не него а флотът му.

42

Бушидо

преди 5 години

Хитлер може да всякакъв, но поне е имал достойнство и чест да си отиде като победен самурай.