101

Наполеон Бонапарт

преди 5 години

Хитлер е бил чудовище и няма никакви реални военни заслуги. Направо е смешно да бъде сравняван с Наполеон, смятан от повечето експерти за най-великия пълководец в историята.Франция е най-великата страна и ще ви кажа защо. Без нея нямаше да има нито Англия, нито САЩ, нито Германия, нито ЕС. Англия е първата френска колонния, завладяна през 1066г., САЩ стават независима държава заради Франция, а Германия се обединява благодарение на френските революционни идеи за Нация. Франция - 1500г. величие!

100

САЩ са номер едно!

преди 5 години

САЩ имат територия два пъти по-голяма от Римската Империя в своя пик и пет пъти по-голямо население. В историята не е имало друга страна, която да е била толкова могъща и да упражнява толкова силно политическо, икономическо, технологично и военно влияние върху света, като Велика Америка. Без помощта на САЩ, сега нямаше да има Франция. Франция е политическо и икономическо джудже и е жестоко комплексирана от Америка, както и от Англия, която разгромява Наполеончо и мераците му за хегемония.

99

Vive la France

преди 5 години

Наполеон е най-великия пълководец, а Хитлер е един истеричен пaлячо и масов убиец, който не е имал тoпките да се изправи като мъж пред победителите и да признае поражението си. Между другото без Наполеон и френските просветителски идеи за нация, сега нямаше да съществува Германия (нито САЩ). И те си го знаят. Щяха да си останат нацепени на стотици смешни държавички. Германия винаги е завиждала на величието на Франция, на културното й и на цивилизационното й превъзходство.

98

Футуролог

преди 5 години

до додоПознал си само че Адолф Хитлер е англофоб което го е знаел и ЧърчилНяма непобедими империиТова колко способни и кадърни са германските национал-социалисти е английска хибридна измишльотина с цел да се постави ударение на Източния фронт и да не се забележи колко слаба държава е била Великобритания и че за малко Хитлер не я е завладял цялатаДа те изпревари некъв Гагарин кат си заложил на Ото фон Браун?Непобедимата испанска армада на Пеневите червени вандалусийци как ги тресна а?

97

Анонимен

преди 5 години

Заради този *** Хитлер и неговата шайка от *** се преобърна света!От там тръгна и съдбата на България за следващите години, ако не и векове!

96

Футуролог

преди 5 години

до 100Аз съм следвал Археология но не съм тясно специализирал с двете св. войни та неминуемо съм изпуснал да прочета доста книгиПисателското расистко начало в Англия почва с Хърбърт Уелс дето искал да изтреби всички китайци и също е антикомунистЧЪРЧИЛ е ПИСАТЕЛ-Евгеник и негов донякъде ученикЧърчил се е възхищавал от Мусолини които простичко е казал че за него ЛЕНИН е РУСКИ национален предателЗа Чърчил всички заговори срещу Британците идват от германският евреин Карл Маркс5 май 1948

95

Народна Просвета

преди 5 години

"I have dug my place in this town and i will either triumph or i will die" - А. Шикългрубер. добре. А един мармот завива батълкрузера с флага на гросдойчланд.

94

Додо

преди 5 години

Поздравления, това е единствената публикация за Фюрера, която не е открай-дойкрай лъжа и пропаганда! С изключение на дразнещите епитети нацисти и нацистка, които са лепнати на германците от англичаните с цел политпропаганда и осмиване на патриотизма им, публикацията е обективна. Да, Фюрера е бил човек на честта и не е избягал позорно зад граница, както пропагандата ни учеше! Истината е като водата - накрая все пробива отнякъде и не е далече времето, когато света ще разбере истината за ВСВ!

93

Футуролог

преди 5 години

На Адолф Хитлер му прилягат епитети като варварин,Антихристиянин и прочиеНо видите ли:Германци и Руснаци никога не са били мишоци а по-скоро злокобниЦентърът на света от 300 г. до 2 000 г. е ЙЕРУСАЛИМЗападната цивилизация е една миша дупка за страхливци то ест краят на светаГерманския неграмотен Крал спрял мюсюлманското нашествие при Поатие с 4 000 армия а сигурно противника е бил още по-малоброенА защо в мишата дупка на края на света няма римляни?А защо при швейцарските банкери има?

92

До футуролога

преди 5 години

Личи си,че си чел, но недостатъчно! Германците са били в супер голям подем преди втората световна. Искали са финансова независимост от евреите, затова почва и тяхното изгонване. Интересно, че никоя страна не иска да приюти евреите! После следва войната, съдружието на англичани и американци срещу немците, плана Маршал, признаването на Германия отново за държава, и врътката с измисления Холокост! Така им го слагат след 45 год, че още не могат да се оправят!

91

Футуролог-още и още

преди 5 години

Чърчил е интелектуалец то ест учил се е като чете книгиЧЪРЧИЛ е имал писателски УМ с фантазияЧърчил е бил Евгеник то ест полурасист и презирал германския еврейски подарък Карл Маркс то ест полуантисемитХитлер нападнал СССР!....Холокоста е истинска!От гледна точка на Чърчил има нещо гнило в Хитлер миришещо на....световен заговор срещу Британската коронаТо Пиночет мразел англичаните та Хитлер ли?Англичаните и сами тогава са могли да изтребят евреите без този жалък червен шваба

90

Футуролог-зная

преди 5 години

На червения комунистическо-марксистки ефрейтор от 1-та св. война Адолф Хитлер му пречело синьото полицайче ЧърчилНовият световен червен марксически ред..е от Първата..ама я загубихтеЛошите щяха да бъдат Руските,Английските,Френските империалисти а пък германеца е комунист обичащ османлийте и техните евреи като ...МарксЧервения фюрер пуснал стотици хиляди англичани вкъщи при Дюнкерк спасени от ЧЪРЧИЛ с операция ДИНАМОВ досието на МИ-6 на червения фюрер пишело:И-Д-И-О-ТРудолф Хес-същия И.

89

Do SS

преди 5 години

Тъй нареченият Холокост е измишльотина

88

SS

преди 5 години

Да се знае,че коментар 68 не е мой,някой ползва моя ник.Грешката на фюрера беше, че разводни силите си.Подържаше окупационна армия в цяла западна европа, армия в северна африка,армия на източния фронт.Геноцида срещу еврейте също е грешка.Като във всяка война,се правят много тактически и стратегически грешки и Хитлер не прави изключение.

87

юбералес

преди 5 години

Ако всички политици поемаха отговорността за провалите си така както го направи Хитлер, светът щеше да е съвсем друг. Хитлер имаше топки.

86

Истината

преди 5 години

Старият нацист е излъгал!Хитлер не се самоубива,а наистина забягва в Аржентина и умира там 50те години на миналия век.Версията за самоубийството на Фюрера в бункера е дърта лъжа без никакви доказателства .

85

Анонимен

преди 5 години

До Немска расаИмаше данни, че понастоящем мелезите в Германия са 24 милиона.Та твоите 78 милиона чисти са доста преувеличени.

84

Немска раса

преди 5 години

Германците са 83 млн. от които 78 са чисти германци или над 90%.А в световен мащаб има над 250 млн. немци.А как е в Русия.

83

Анонимен

преди 5 години

Само в САЩ имa 50 милиона с германски корени. Това си е още една Германия. Мисля че в Латинска Америка - Аржентина също има няколко милиона с немски корени, то затова и аржентинците са по-умни от останалите латиноси и са изритали всички чернокожи от там навремето и са ги натикали към бразилия

82

Немския език

преди 5 години

Е родител на английския.Всички немци разбират английски и това е нарочно.Немците сами наложиха английския по света , защото той е създаден за масова употреба.Сега Германия тихо завладя света , чрез своите роднини.Вижте кои са германските племена в Европа и ще разберете.