81

до 75

преди 5 години

а спри се малко в миналото може и да са създали доста неща немците , но сега е другонастоящите германци , нямат много общо с тези от преди 65г Дори и не отивам в зоната че 20% от населението не са с немска генетика

80

До факт

преди 5 години

Китайската икономика е над 6 пъти повече от руската.А само немската фирма Алианц има повече пари от Русия.Но немското величие е 80% средна класа и достойно заплащане.

79

Факт!

преди 5 години

Екстра съм щом в Германия говорят англииски а в Англия никой не говори немски начи нещата са топ!

78

Hsksk

преди 5 години

Германия ще победи.

77

лекар

преди 5 години

До Факт! Човек, почваш да ме притесняваш!?? Сериозно: - добре ли си със здравето?!? Кръвното как е?? Да не ти дойде в повече вълнението от темата за Германия!?!

76

Факт!

преди 5 години

Россиа е суровинен придатък на Китай а както казах Китай има 5 пъти по-голяма икономика.Бай дъ уей немците са основните пълначи на руски гуши със Северните потоци Шрьодер не бачкаше ли за ***.Така че Рассиа и Германистан са като скачени съдове от пияни нации едните се напиват от водка а другите по-лошо две бири и са аут!

75

Факт!

преди 5 години

Сащ летят на Спейс Екс не знам за какво бълнуваш а руснаците не знам на какво летят те са изостанали били винаги.

74

Анонимен

преди 5 години

До Факт!А на россията колко е икономиката?

73

Факт!

преди 5 години

Ахаха да иммпикам на износа икономиката им е над 5 пъти по малка от Китайската и Американската въпреки че доят цяла Европа.300 000 кв км пълни кооуни са кво ще направят кво като изнасят и докога 80 млн пенсионери от които 12 милиона турци и поляци още 6 руснаци.Света ли ще превземат къде им е армията на тия клоуни.Няма я цвилят на свинският си езил ама нещо никой не го говори.

72

Црън пръч

преди 5 години

Немците трябва да излекуват раните, които им нанесоха след войната, под формата на комплекси и опозоряване. Трябва да се заобичат отново като нация, да отхвърлят срама, което неминуемо минава през реабилитация на Хитлер и политиката му, дори да бъде признат за идеен баща на ЕС. Много е важно да запомните, че англия презира Европа, а русия се чувства като съседът клошар, който е изкл злобен и завистлив, колкото и да го храниш...

71

Страхил

преди 5 години

" Единственият грях на Хитлер, е че е загубил. "=================================================Малко ли е ? Загубиш ли войната, кел файда, че си велик. А що е загубил, щом е велик ? Светът тачи победителите.

70

а спрете се,а

преди 5 години

Много приказки на ангро!Само ще ви цитирам думите на *** пред журналиста Феликс Чуев:"В малките немски лаборатории намерихме страшна наука!Извадихме голям късмет,че войната свърши!"Всеки да го тълкува както си иска!

69

Даже Тръмп

преди 5 години

Се поклони , пред немската мощ.Модерния свят е създаден от немци , коли , реактивни двигатели , електрически двигатели , автоматика и битова техника , всичко е немско.А сега и квантовите компютри плюс изкуствения интелект разработват.

68

до Факт!

преди 5 години

"А днес са една държава плюнка"Айде спри да се излагаш че ставаш все по-нелеп. Тая "държава плюнкa" има най-големия износ в света, а "немско качество" е синоним на супер качество

67

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е най-великата личност на 20 век. Много глупости се пишат в коментарите, но на дребната душица му дай да плюе по някого. Единственият грях на Хитлер, е че е загубил.

66

Црън пръч

преди 5 години

...както и насочва ударът на изток. Резултатът го знаем. Победители са англия и сащ, сталин получава източна европа на концесия за 50 г, заради това, че опече живи 50 млн руснака, само и само. В момента англичаните готвят нова война:)

65

До 69

преди 5 години

Толкова са некадърни немците , че руснаците още използват техни ракети за космоса , а друг некадърник създаде НАСА в САЩ и Айнщайн е един ***.А бе *** народ.

64

Факт!

преди 5 години

Не се нахвърлям аз твърдя че просто германия се е пръкнала през 1871 преди това са били васали на всеки който е минал от там.След това губят и двете световни войни които са почнали поради некадърност и неспособност .А днес са една държава плюнка с 300 к кв км без никакво поле за развитие и цялата им икономика се крепи на 3 града.Нямат никакви възможности дори да са регионална сила езикът им не може никъде да се приложи извън 2-3 съседни на тях територии и нямат никакво бъдеще

63

Факт!

преди 5 години

Верно ли бе и кажи тия какво лекуват дай ми някакво излекувано заболяване с анаболи.Кре.ен.И във Франция и в Италия пътищата не отстъпват на немските.Гл.ак навсякъде в света има магистрали и никой не ги е взаимствал от хитлер.Я кажи как цяла война един самолетоносач не могат да сделат немските некадърници при все че крадат нефт от румънците ресурси от френските колонии в Африка и никел от Финландия плюс стомана от Швеция.Ти си толкова т.п че живота ти е по-малко ценен от на куче по.иар.

62

ss

преди 5 години

Факт-а, като чуе за Германия и се хвърля като Матросов, срещу картечниците!! Само за инфо: никой не е виждал А. Хитлер мъртъв!! Почти 100% е доказано, че си е изживял годините в Латинска Америка!!