96

Манолски

преди 5 години

Там живее Каракачана. Да се чудиш уж воеводи бяха задружни в името на Бг и накрая пак се карат и коладят :D

95

дядо Белобради

преди 5 години

Тиквата ще му сипят да Яде още няколко пъти до 26 било то фасул ,леща,супа топчета и прочие

94

Да де

преди 5 години

Ангелкова ще тръгне към женския затвор, а Симеонов към централния софийски затвор. Бай Ставри го чака. Оградата на затвора е за ремонт.

93

така де

преди 5 години

До А ББ кога?Ааааа,тоя го пазят за десерт!

92

1

преди 5 години

До ПроСоТо,загадъчното му е,че на 23.07.2008година купува хотел "ПАНОРАМА"в Златоград,само за 121000лева,ето това е загадката на черкезина.Но идругата загадка е,че слънцето,не може да му нареди,да излезе в отпуск.Неговия отпуск,ще го подсигурим ние избирателите.

91

Анонимен

преди 5 години

То и в Хасково Наска Ангелова седи на стола на пом.директора на ученическото общежитие, макар че от пет години трябва да е пенсионерка, ама никой не я пипа. Взема голямата заплата, ходи по екскурзии, снима се под път и над път, за да се показва като работарка и си клати краката, защото има кой да я търпи. Аман от нейната алчност и пъчене. Друг такъв случайняма не само в Хасково, ами и в цяла България. Резил.

90

А ББ кога?

преди 5 години

Кога ще лъснат далаверките на ББ? Куфачетата с кеш от спортния клуб?Банковите сметки в Катар?Вилата в Гърция?Вилата в Испания?

89

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за Каракачанката,а за Ангелкова.А инак и на Шкембе войвода ще му дойде времето,както и на самия Винкел.

88

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли,че ви управлява шайка разбойници.Заедно са,докато има какво да се краде.Като свърши плячката,вадят ножовете и се почват един друг.Ето,времето на ножпвете дойде.Само гледайте как тази крадлива сбирщина сега сама ще се изпотрпе.

87

Анонимен

преди 5 години

Масова практика, ама като си на тоя пост, не може да пестиш от данъци. Странно че медииния чадър така мистириозно се затвори изведнъж и аз хич не вярвам че е дело на БСП

86

mango

преди 5 години

До Анонимен след евроизборите ги почваме и кметовете и общ.съветници.

85

Анонимен

преди 5 години

Хей,много лъжци,много мошеници в тая държава

84

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е мръсника.

83

Анонимен

преди 5 години

Големите експерти на Борисов,както той ги наричаше преди изборите се оказаха големи експерти по купуване на евтини жилища.

82

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО,КАЗВАШ,ЧЕ СИ ДЕСЕН!!!!!КАКВО ПРАВИ РУСКИ ШПИОНИН ВЪВ ВОЕННОМИНИСТЕРСТВО???????????

81

Натъжен

преди 5 години

Ей Валерка, ми то както е тръгнало, ше останем без министри и замминистри бре?

80

1

преди 5 години

До Гледна точка,точно гербаджиите са комунисти,ето аз,ще ти ги напиша,ти ми напиши къде съм сбъркал,бойко,най-млад комунист,асансьорчиков,шофьор в дс,там не приемат на работа други,цецка партийна секретарка,деси плевналиев-комсомолски секретар,спас гърневски,поет възпял комунизма,със стиховете си,още да ти пиша ли.

79

Анонимен

преди 5 години

Това е Каракачанов мисля,еее *** тоя е за затвора,паспорти продава, военна информация предава,руски език в натовска армия налага,насажда омраза между Македония и България,руски шпионин,ТРОЯНСКИЯ КОН,БОЙКО ДА МУ МИСЛИ!

78

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не повдига въпроса как бедната селска учителкта дошла от Самоков с едно изтъркано сакче и едни протирити дънки, в момента е собственик на 4 суперлуксозни апартамента в Манастирски ливади Запад.Откъде са парите ?

77

Анонимен

преди 5 години

Тая *** нали е вице нещо си. Не е ли задължен (законово,защото за морално задължение е ясно,че няма как да говорим при политиците) да докладва по съответния ред, когато знае за извършено престъпление?