116

гражданин

преди 5 години

Господин Симеонов, гадно и мръсно - да си уреждате личните сметки по този начин. Поне да бяхте проверили цялата информация предварително. Защо г-н Симеонов не попитате г-жа Нинова как е купила 90 кв.м апартамент за 20000 лв. Тогава не била в политиката. Ами сходен казус като при Ангелкова. Ами Жаблянов - около 50-6- кв.м за около 50000 лв, пък и Жельо Бойчев . 140 кв.м. за 60000лв. Защо мълчите за имотите на БСП. С какво ви купиха. Интересното е, че и те мълчат по темата с имотите - страх ги е.

115

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов,издаващия български паспорти на руски олигарси кагебисти издава военни тайни от натовското ядро прокарва руски разработки и интереси!!!По руска заповед насажда омраза между македонския и българския народ!

114

Анонимен

преди 5 години

А бе защо никой не говори за веждичката,че нали и той е с апартамент от АРТЕКС

113

Анонимен

преди 5 години

Бойко,казваш,че ГЕРБ не е Троянски кон,а военния министър какъв ти е,докажи,че е натовец,докажи,че не е русофил.Всички негови действия са в подривни шпионски ползи на Русия!!!!!!!Лампичката нещо не свети!!!!!Не чакай журналистите да ти я светват!!!!!

112

ВМРО

преди 5 години

Става въпрос за Ангелова.

111

Анонимен

преди 5 години

Я,някой да си покаже документ за закупен имот кешово плащане по пазарна оценка!!!!!!НЯМА ТАКЪВ ДОКУМЕНТ В БЪЛГАРИЯ И НЕ Е НЕЗАКОННО ПРЕДИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ!!!!!БСП ДА ИЗВАДЯТ СВОИТЕ ПАПКИ ОТ НАТОРИАЛНИ АКТОВЕ,ПЪК ДА ВИДИМ.ХА,ХА,ХО,ХО

110

CHINA AI-Zero Trust

преди 5 години

Това, ако беше Китай вече щеше да има 100 гробаджии разстреляни.

109

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 116 За БСП ще говорим най малко за хотели и ЦУМ , не за апартаменти.Някъде пишеше че Гергов е закупил ЦУМ София за 8 милиона авро или лева. Не помня точно.

108

Бе какви пазарни цен

преди 5 години

Бе как ше са ги купували по пазарни цени, бе? Чиста корупция е всичко и подаръци!

107

Да допълня...

преди 5 години

Излиза че са платили по пазарни цени , но намалени по документи По малки данъци и за продавача и куповача. Хитро.Масова практика.

106

Анонимен

преди 5 години

ХАЙДЕ,ДА ПОГОВОРИМ И ЗА БСП АПАРТАМЕНТИ И ЗАМЪЦИ.ХА ХА ХО ХО

105

До Анонимен 108

преди 5 години

"Симеонов имаше търкания с Ангелкова покрай акциите му по черноморските заведения. Монката се опитваше да ги рекетира, а тя му опонираше."+++++++++Не, Симеонов се опитваше да ги изгони от там а не да ги рекетира. И накрая успя! А тя ги защитаваше с временните им *** настроени по плажа.

104

Отговор

преди 5 години

До А ББ кога? 99 Острова в Гърция забрави. Хи,хи..!

103

Анонимен

преди 5 години

Бойко ти си десен,а министрите ти са руски ватенки

102

тя

преди 5 години

Николина- калина, и тя краде от народа! Вън от МС !

101

Ех

преди 5 години

Мн крадливо, мн алчно, мн смрадливо това гепи племе, бе. Навсякъде мирише от тях. Където пипнеш - гнилоч и отврат. Ако в бг прокуратурата и съда бяха истински строителството на затвори ще е огромно перо в икономиката ни.

100

Анонимен

преди 5 години

Симеонов имаше търкания с Ангелкова покрай акциите му по черноморските заведения. Монката се опитваше да ги рекетира, а тя му опонираше. Сега е видял удобния момент да разчисти сметки с нея.

99

А Сергей кога?

преди 5 години

Кога ще лъснат далаверките на Сергей Станишев? Куфачетата с кеш от спортния клуб?Банковите сметки в Катар?Вилата в Гърция?Вилата в Испания?

98

Горанов

преди 5 години

По лесно е да си под наем и Цацата да те оневини......

97

Анонимен

преди 5 години

Значи, бащата на Николина Ангелкова дарил на 5-годишната си внучка 480 000 лева да й купят апартамент. Браво!Само че някой проверявал ли е бащата на министърката на туризма откъде ги има?Когато мен ме подгониха данъчните, насъскани от финансовия министър Владислав Горанов, те ми оспориха един заем, защото е получен от ... мой братовчед. С