36

Анонимен

преди 5 години

До Факте, и аз за 34 год. имам пенсия от 295 лв, но събирам от великденски и коледни надбавки. смятам да си купя някое къще с двор, с градинар ,да се грижи за двора, че с дископатията си не мога да копая....или поне с барбекю..............ако останат пари за мръвка.ама хайде, барбекюто ще е от коледните надбавки по-нататък.

35

Анонимен

преди 5 години

И пак нагли опити да се подмени темата:Малкият проблем е евентуалното укриване на общински данък поради деклариране на цена по-ниска от действителната.Големият проблем е че дори тези нереално ниски цени трудно се вписват в доходите на новодомците. Пък и дори и това да е действителната цена излизат странни зависимостти намирисващи на търговия/услуги с власт или на рекет към съответните строителни фирми.'Ти - на мене, аз - на тебе'

34

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ направо ги разпарчетосаха. Всеки ден нови факти за корупция, всеки ден нови осветени съмнителни сделки. На Бойко вече не му останаха хора, с които да замества изгорелите бушони.

33

Анонимен

преди 5 години

Нека журналистите се поинтересуват и какви имоти притежава в София, варненската гърла, министЕрка на Санирането и ЕвропредЦедателството.Ще изскочи голям заек.Имах предвид журналистите от Свободна Европа де.То е ясно, че в БГ всички са на къса каишка и на хранилката на ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 5 години

министърката на туризма за това ли разрешава да се копаят дюни след дюни ? срещу нещо ?

31

Анонимен

преди 5 години

Живот на ГЕРБ продължава по-силен и по-здрав въпреки лайкучките от Посpaно и многобройните гейт-ове, които тяхната лидерка ГОЛЯМАТА ЛЪЖА произвежда!Залъгвайте се шмиргели, че нещо в тази държава зависи вече от пребитите и проскубани червени лидери!

30

Анонимен

преди 5 години

Дайте да видим имотите в София и на асковското селянче Данаилчо Барни Ръбъл Кирилов, набеден от сутринта за Министър.Или той още живее в общежитието на ГЕРБ ?

29

Анонимен

преди 5 години

Партия ГЕРБ сбирщина от бедни хора с евтини апартаменти!

28

Анонимен

преди 5 години

Оле.... Тия са се оплели като свински черва. Ужас. А ние, обикновените хора бъхтем за 60 квадрата цял живот... Отвратен съм

27

Анонимен

преди 5 години

Вярва ли някой , че този управник не е знаел ??? Точно обратното , обещавал им е защита и не е предполагал , че американците ще го сготвят !!! Д О В И Ж Д А Н Е .... ТИКВО !

26

Анонимен

преди 5 години

Очаквано всички са в кюпа, кълбото продължава да се разплита....На мен ми намирисва на оставка на правителството, иначе всеки ден ще излиза по още нещо и то няма да е в ред. И това не идва от Свободна Европа, а от бивш вицепремиер.Какъв срам.

25

Анонимен

преди 5 години

Тиквуне, ламБите мигат червено, синьо - червено-синьо, направо да полудее човек. Яката герботека ...

24

Анонимен

преди 5 години

Всички в отпуск, и цялата КОНПИ също!Заместник шефът на КПКОНПИ Антон Томов Славчев също не е декларирал пълната цена на апартаменти и остъклена тераса от 244 кв. м..

23

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е селският тарикат от Баннкя да хвърли кърпата.Видя се че нито той става, нито отборът му от калиннки и лакеи.

22

Анонимен

преди 5 години

Каката нема ли да си подаде оставката, има една трибуквена фирма от миналото, те ще и намерят топло местенце.

21

Анонимен

преди 5 години

А колко повече би и отивал на Ангелкова един апартамент в сградата на царските конюшни

20

КараКанчева

преди 5 години

Бойчо , бойчО . Никой не ТЕ удари , ТИ се простреля !

19

Анонимен

преди 5 години

Бойко пак се прави на ощипана банкнянска невеста.Та нали всичките тези апартаменти са разадавани именно с неговите протекции.Защо нито един журналист не смее да разрови Бойко какви имоти притежава.Или живеете с приказката за къщурката с две стаи в Банкя, за която трети мандат събира пари да я санира и все не може да събере сиромаха.Наистина ли сте толкова тъ пи всичикте ?

18

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ КЪДЕТО И ДА БОДНЕШ, ТЕЧЕ НЕЩО МРЪСНО, ЛЕПКАВО И ГНУСНО.

17

Анонимен

преди 5 години

Герберастите алчността им и простотията им ще ги затрият.Много се оядоха. За много кратко време.Интересно защо обаче Бойко Борисов остава извън изнасяните факти.При него също е доста интересно с имотите.А пък с банковите сметки още повече.Кой ще ги разследва обаче е въпросът.Нали всички знаем, че Цацаров няма как да свърши тази работа.Въпреки че му се плаща именно за това.С нашите пари, не с Бойковите.