123

д-р петранов

преди 5 години

До дедо Ташунковъпроса е да се сменят партиите ,само така ,ще се преборим с корупцията както е в щатите на 4 години - за да не забогатяват и при такъв случай на корупция отмъстителя ще е следващата партия която също ще се плащи защото за 4 години не се забогатява и ще търси мръсотията на предишната защото има пари ,а народа няма

122

Анелия

преди 5 години

Както каза снощи Люба Кулезич, това, което се вижда с апартаментите е върхът на айсберга ! Никой нищо не публикува за офшорните сметки, за жилища извън страната, за акции извън страната.....

121

Анонимен

преди 5 години

Нещата не са се променили.Навремето бяха отявлени борци и партийци.Днес не е по различно.Не си ли роден след 1989 г,не трябва да те допускат до власт,защото си обременен.Особено,ако си бил партиец,но не си успял като другите партийци и искаш да наваксаш.

120

дедо Ташунко

преди 5 години

Борисов, очакваме в скоро време и ти да бъдеш издънен от собственото си котило и от най-честната партия на света ГРОБ. Корумпе до корумпе, прос.так до прос.така, "мила мия майно льо", както се пее в песента. Никой не ви вярва вече за нищо!

119

Съдебната власт

преди 5 години

Съдебната власт не е независима както трябва да е за 3та власт. Там от комунистическо седят едни кадри заедно с децата си. Навремето знаем кой го пускаха да следва право - само децата на най-отявлените борци и партийци. Затова там трябва да има изборни длъжности и да се помисли как да се реформира. Трябва д асе измисли хитра саморегулираща се система, а не да се дерете от злоба, особено червените, понеже вие сте най-виновни за правосъдието.

118

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО,НОСИ СИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТВОИТЕ МИНИСТРИ,ЕКИПА Е ТВОЙ!!!!! ХВАЩАЙ ГИ НА ВРЕМЕ ПРЕДИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ТИ СВЕТНАТ ЛАМПИЧКАТА!!!!КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ТИ Е СЛЕДВАЩИЯ НЕ УДОБЕН МИНИСТЪР,РУСОФИЛ В НАТОВСКА АРМИЯ!!!!!ПРОКАРВАТ СЕ СТАРИ СЪВЕТСКИ РАЗРАБОТКИ

117

Анонимен

преди 5 години

Аз съм лош,ама другите са по лоши.Ай сик.Като се се хванал на хорото да управляваш,гледай себе си и твоите какво правят.И за вас и за другите трябва да има съд и правосъдие,но това няма как да стане с цаци в блатото.

116

Анонимен

преди 5 години

Вън от ГЕРБ уличените в данъчни и имотни престъпления. Нека ГЕРБ бъде партия чиста от мошеници и достойна да управлява.

115

Бсп са гадове

преди 5 години

Стандартът е двоен, ама защото другите не го правят. Нарцисите ги търси на Позитано 20. Там се натискат като мишоци лица като Иво Христов, Елена Йончева, Манол Генов и много други.

114

Анонимен

преди 5 години

Къде да се запиша за евтини апартаменти, после ще си подам оставката няма проблеми!

113

Аз

преди 5 години

"Стандарта" ви е двоен!И изобщо не е стандарт , а замитане на следи и прах в очите.Достойните мъже носят отговорност с доблестни постъпки, не с миши ходове!Провалихте се тотално - оставката е единствения доблестен ход!Но тя е за смелчаци, не за нарциси!

112

Анонимен

преди 5 години

Г-н Борисов, при създаването на ГЕРБ Вие обещахте при съмнение за корупция да изключвате от ГЕРБ. Излъгахте ли тогава, защото сега говорите само за оставки?

111

ХХХ

преди 5 години

Оставки!!! Па голям виц няма!!! Точно този който трябва да я подаде е недосегаем неземеним ненаказуем. Въпреки доказаното разминаване на приходи и доходи стой като вкопан в партията. Замества ББ и в ГЕРБ и в правителството тъй като ББ работи повече за външната политика в страната командва Цв.ЦВ. Смешки. Кой ли ви вярва вече на стандарта.

110

И БОКО Е НЕВИНЕН

преди 5 години

А КОГА БАНКЯНСКИ ЩЕ СИ ОТРЕЖЕ ОПАШКАТА? РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ЦЕЦО Е НЕВИНЕН - 6+1 АПАРТАМЕНТИ, БЕЗ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ, КРАДЕ ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА, ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА С ЛЪЖЛИВА ЦЕНА НА ИМТОТЕ СИ И НЕ ВНАСЯ ДЪЛЖИМИЯ ДАНЪК ВЪРХУ РЕАЛНАТА ЦЕНА, ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИ И ФАЛШИВИ КРАДЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ. БОКО ПРИСВОИ МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, КРАДЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, РЕКЕТ ВЪРХУ БИЗНЕСА - НАПРАВО СИ ПРИСВОЯВА АПЕТИТЕН БИЗНЕС,КРАДЕ ЧРЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА- ВиК И ПР.НО ЗА НЕГО НЯМА ОСТАВКА

109

Ц.Зойн

преди 5 години

аз съм член на ГЕРБ НО ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ И ДА ЧУЯ ЗА ТЯХ ХОДИХ ПРИ ЦВЕТАНОВ ЛЪЖИ ОБЕЩАНИЯ ?

108

Анонимен

преди 5 години

скрийте го тоя гнусар че народа повръща вече от него

107

Анонимен

преди 5 години

Толкова е долно всичко!ОЩЕ СМЕ В СОЦИАЛИЗМА, КОГАТО ЕДИНСТВЕНАТА ОСИГУРОВКА НА ЧОВЕКА ЗА БЪДЕЩЕТО БЕШЕ КЪЩАТА(АПАРТАМЕНТА), КОГАТО НЯМАХМЕ ПРАВО НА ДРУГА СОБСТВЕНОСТ И ХОРАТА БЯХА ПРИНУЖДАВАНИ ДА ПРОДАВАТ БАЩИНИТЕ СИ ДОМОВЕ НА БЕЗЦЕНИЦА НА НЕПОЗНАТИ.Хора, истинското състояние на човека са фирмите му и възможността да печели нови и нови пари.Защо не завиждате на милиардерите? Защо възпитахте децата се да се възхищават от мутрите? Защо възпитахте децата си да се правят на мутри и да пребиват....

106

Анонимен

преди 5 години

Стандарт по кражби и престъпления!

105

СС

преди 5 години

Тук не плюйте по Бойко,че видите л бил комунисти Т.н. Ами вие какви сте бре? Тези дето не бяха комунисти -СДС и царската партия бяха още по-големи крадци и от км истите! То какво излиза? Че властта в БГ през последните 30г е пълен бардак???

104

Анонимен

преди 5 години

ОЦВЪК - ОЦВЪК.......И ПАК....И ПАК.......