163

????

преди 5 години

Ако този Цветанов (поне за мен със съмнителни професионални качества) си позволява да купува апартаменти за по 200 хил., че и повече, Борисов какво си прави парите и колко ли е спестил?

162

????

преди 5 години

Влизаш във властта, възползваш се колкото можеш, и ако случайно те раздухат - подаваш оставка?! Хитро! Ей, това българският политик голям играч!

161

a

преди 5 години

а Влади???????? ГОРАНОВ де!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

160

Я, па Я

преди 5 години

БГ има най некадърната политическа класа. Опозицията е толкова беззъба и омекнала, че не може да свали корумпираното правителство. Самото правителство е толкова слабо и паникьосано, че само ще се свали от власт без то самото да се усеща какво върши. подозирам, че Иванчева я удариха само заради това което се случва в момента. Тя най вероятно е щяла да разкрие цялата схема на стр. мафия и властта. Пуснаха я и ще ги изпържи на момента. Браво на нея, подозирам още помия да изплува.

159

СТАНДАРТЪТ

преди 5 години

не трябва да бъде "който е замесен...", а ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА ХОРА ВЪОБЩЕ ДО ВЛАСТТА.

158

Анонимен

преди 5 години

А банката на бате бойко? А БарЦелоната? А бирата?

157

Оня с коня

преди 5 години

Стандарта е оставка за въшката, която като се наяде излиза на челото. По хитрите стоят. Ако те разобличат - оставка. Ако не - смело напред.

156

Centurion

преди 5 години

Да стандартите са ви в процентите на кражбите от всичко!!!Трябва да бъдете смазани Герберски *** долни!

155

:))

преди 5 години

До ЛЯВТ.с ББ предлагат жилища ли? :))

154

Анонимен

преди 5 години

В превод това значи-"Крадете братя мои колкото можете.Ако се издъните излизате в дълъг отпуск или си подавате оставка.Няма да има разследване и,процес и затвор.А аз ще се оправя с медиите и овчия народ.Желая ви успешно да се нагушите че всеки момент могат да ни изритат"ваш вожд БМБ

153

ЛЯВ

преди 5 години

"СТАНДАТР" - който се е сдобил с евтин апартамент да освободи място и друг да направи същотоАко ББ осъждаше деянието като престъпно щеше ли да остави хората в партията си?

152

:))

преди 5 години

В ГЕРБ имало стандарт: Борисов иска оставки заради "Апартаментгейт"---------------Нявма човек нема проблем! :)) Все пак има истина в думите, че кадрите правят всичко! ББ измисления наш филмов лидер, остана и без кадри! :))пп . по вр. на силовото, мутренско и корумпирано управление на ББ 3ри мил. емигрираха от ББ/Герб държава!

151

като вожда

преди 5 години

Който е придобил евтин апартамент с тераса по малка от 180кв.м. веднага да подава оставката!

150

Анонимен

преди 5 години

Бойко, чисти си партията, че идат избори. За апартаментаджиите ли да гласуват хората.

149

Анонимен

преди 5 години

Крадат и си подават оставките. "Има келепир в тая работа. Хората пари направиха.'

148

1

преди 5 години

До изберете сами,твоята партийка герб-комунисти,е чиста ,като клоака,не те знам дали си грамотен,за да разбереш,значението на думата клоака.

147

Ветъра на ПОДмяната

преди 5 години

до 143За жалост това не е българска практика, целият свят разчита на месии !Елитите учат простолюдието на идолопоклонничество и покорство ! Тия нашите са просто слуги, радват се на малките благини в замяна на душите и съвестта си .

146

Дааааа..

преди 5 години

В ГЕРБ има стандарт по крадене -Колкото повече, толкова повече...

145

145

преди 5 години

"свята и чиста партия ГЕРБ" Хора, пийте си хапчетата и ходете редовно при психиатър, че нещата са много критични!Сериозен съм! Психическото здраве е сериозен проблем в България, особено сред фенченцата на мутрата от Банкя.

144

Долу Шайката

преди 5 години

За мафиота Тиквун е достатъчно да подадеш ОСТАВКА и толкова. Всички тези са извършили по няколко престъпления, той ми мрънка за някакви оставки. ОСТАВКА да подава той, че съвсем прецака държавата със съдружниците си във фирма "Шайката ГЕРБ" ЕООД.