183

Васко Георгиев

преди 5 години

Милиционерска държава.

182

Анонимен

преди 5 години

Цветанов по всички телевизии,вместо да го скрият и никой да не му взема интервюта,той по-активен и уважаван от преди апартаментгейт с недоказани и неплатени данъци!Само асансьорът му струва колкото един едностаен нов тухлен апартамент,ще ми се хили нагло по телевизиите!Срамота!

181

Анонимен

преди 5 години

Премиера мери в аршини! Ашколсун! Модерна България! Има една система за мерки SI в Париж са я гласували. Ама при "Винету" не го пише а де!

180

Зойн

преди 5 години

А защо Цветанов не подаде оставка от ГЕРБ а той е назначен на 5-6 и може да подаде от 1място и пак да е в ГЕРБ оставка на ГЕРБ хора докога ще се търпи ? какви апартаменти купиха и на какви цени и нищо не се връщат апартаментите???

179

Анонимен

преди 5 години

Den na otvorenite vrati i publichen bg control na finansite na bg koncessiite...ot bg narod suveren...

178

Анонимен

преди 5 години

Ей че се облажихте с евтини апартаменти.............................гадинки мръсни и долни........................нямате срама................ей!!

177

nekoj

преди 5 години

Е това е 'герберски стандарт' - вместо в затвора и конфискация - оставка и преназначаване на по изгоден пост! И ехидно подмятане - 'мен няма кой да ме накаже или провери'!!! Пак гласувайте за наглите айдуци!

176

Анонимен

преди 5 години

Вярно голямо наказание е оставката, крали 10 години и после оставка, е какво означава това: много се оядохте и сега ще назначим други да си покрадат и те

175

Анонимен

преди 5 години

И на Ангелкова работата не е чиста. Всяка година апартамент, и все дарени. Айде де.

174

ЗооГарден

преди 5 години

С няколко точни удара Тиквот Ван Пипан ще насмете всички алчни структури и индивидуалисти които системно и нагло рушат доверието в Партията, съсздавт лош привкус на огладнелия български Народ и мамят лъжейки Европейските структури че бялата мечка никога не е била жираф

173

www

преди 5 години

А ЗАЩО НЕ ПОЧНЕМ ОТ ЦВЕТАНОВ ??????

172

Анонимен

преди 5 години

Единствените щастливи българи са депутатите и министрите в България ! Правят милиони с кражби и измами, осигуряват пра, пра, правнуци с апартаменти и когато ги разкрият единственото "тежко" наказание им е оставка или още "по-лошо" излизане в дългосрочен отпуск, а заграбеното никога не може никой да им отнеме ! На това се вика ДЕМОКРАЦИЯ, добре, че избрахте Бойко и свитата му червена та да разберете и вие от тази прословута демокрация ! Благодарим ви тъ'поглави българи !

171

RIP Жоро Стоев

преди 5 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и МаджоСамият аз не знаехмно

170

RIP Жоро Стоев

преди 5 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с

169

Веселинов

преди 5 години

До 168 - Час молитвен е: Само помисли какво се опитваш да правиш (пък може и на шега) - Да се подиграваш с ГОСПОДСКАТА МОЛИТВА!!! Нищо, има време и има кой да те съди!

168

Смях

преди 5 години

Бойко Методиев в колкото скандали се е забъркал, толкова оставки не си е подавал. Само две, но при третата му в България ще бъде обявен официален национален празник. Естествено е, че тогава ще бъде и неработен ден. Дори и за приятелките му от Герб. Дано да е делничен, а не почивен ден все пак.

167

Я, па Я

преди 5 години

До До Я,па яАз съм оптимист така, че ... има, има

166

До “Я,па я”

преди 5 години

Няма по-корумпирани и по-некадърни управляващи от сегашните.

165

Час молитвен е

преди 5 години

Бойко наш,! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин. А де!?

164

Я, па Я

преди 5 години

Лошото е, че няма с кого да заместим ГЕРБ. Новите кандидати БСП са по корумпирани и алчни, а и по некадърни от тези сегашните. На политическата сергия се предлагат само ментета и копия на ментетата. Няма нищо читаво ...