41

Анонимен

преди 5 години

Малко премиери по света си имат Прокурорче за лични поръчки.Тиквата е сред щастливците.

40

Анонимен

преди 5 години

За тези, които не знаят или са забравили, само да припомня, че въпросният КОНПИР Пламен Георгиев е същият, който унищожи записите от СРС-тата, на които беше разговорът между Бойко Борисов и Ваньо Танов по случая за изтеглената проверка от данъчните сладове на Мишо Бирата.Резолюцията на Пламен Георгиев тогав, с която бяха унищожени записите беше, че е записан разговор между Ваньо Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ ?!?Неустановеното лице беше Бойко Борисов. И съответно бе награден с поста шеф на КОНПИР.

39

анонимен

преди 5 години

А ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА??? ИМА МНОГО БИВШИ И НАСТОЯЩИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ КОИТО СА СОБСТВЕНИЦИТЕ. ИНТЕРЕСНО КАКВО НАСЛЕДСТВО НА НАСЛЕДИЛИ ТА ЗА СТРОЯТ ЗА МИЛИОНИ??? ТЯХ НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ГИ Е ПРОВЕРИЛ ЗАЩО ЛИ??? ВСИЧКИ КОИТО СА НА ВЛАСТ ОТ СЕЛАТА ТРЪГВАЙКИ ТА ДО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ КРАЛИ И СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ НА ГЪРБА НА НАРОДА КОЙТО ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ.

38

Мария Гаргамел

преди 5 години

Някой вярва ли, че НАП ще направи обективна проверка. За всички е ясно, че няма как чиновник със заплата, била тя и 3000 лв. да купи имоти за милион. Наглеци и смешници, дори не могат една офшорка да си платят като в белите държави и д а си скрият именията. Имотни барони.

37

Цацата

преди 5 години

С тия 180 кила може да ги погва колкото си иска - и все тая...

36

9

преди 5 години

БОЖЕ ГОСПОДИ, НЯКАКВИ ТЕРАСКИ, АПАРТАМЕНТЧЕТА, ПЪЛЕН СМЯХ....А БРУТАЛНИТЕ ХОТЕЛИ КОЙ И С КАКВИ ПАРИ ГИ СТРОЙ, КАК ИЗКАЧАТ НЯКВИ ЛИЦА И ИЗВЕДНЪЖ ИМАЛИ ХОТЕЛ ЗА МИЛИОНИ, ДРУГОТО, АКО СЕ РАЗХОДИШ В ПОКРАЙНИНИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ЩЕ НАМЕРИТЕ ВИЛИ И КЪЩИ ЗА МИЛИОНИ, КАК ,ОТКЪДЕ, ААААА ЗАБРАВИХ НАСЛЕДСВЕНИ, НИЩО ЧЕ СА ЧИСТО НОВИ, И ЦЯ; ДЕН СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НЯКВА ТЕРАСА, КОЛИТЕ ПО УЛИЦИТЕ СЪЩО МНОГО СКЪПИ, НЯКВИ ЛАПЕТА МИ КАРАТ КОЛИ ЗА ПО 100=200 БОНА, СТРАННО НАЛИ, А НАСЛЕДСВО ЗАБРАВИХ, ОТ БАБИТЕ..

35

Анонимен

преди 5 години

А този индивид иска да става секретар на Европейската прокуратура. Дясна ръка на Кьовеши. Гладна кокошка просо сънува.

34

АМИ РОМАН

преди 5 години

с известната фраза за Абсолютния престъпник, осъден в Страсбург да плаща / т.е. държавата / на тези уж престъпници, после следователя с прякор Еврото направи голяма кариера при ГЕРБ за да си мълчи. Роман Василев още тогава обясняваше внезапно забогатяване с печалби от игрални зали.... Та жена му на този в КОМПНИТО в комисията става дума. И за много пари.... Нещо за него да знаеш бе ЦАЦА

33

БЛЯК

преди 5 години

А Цветанов и Цачева защо ги "ЗАБРАВИХА"... Или за тях ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ!?

32

АЛО ЦАЦАРОВ

преди 5 години

ще бъде добре да обясниш и ТИ още един път ПУБЛИЧНО за непросветените българи КАК се изповядва сделка за имот с цена 1000 / хиляда лева/ и неустойка 100 000/ сто хиляди лева/ и колко се спестяват данъци при такава врътка. Нали сам си бил купувач тогава като си бил баш съдията на Пловдив. Преди ТИКВАТА да те хареса за ГЛАДЕН ПРОКУРОР

31

Анонимен

преди 5 години

малко прах в очите на търпеливия българин

30

Анонимен

преди 5 години

Алчността и безкрупулните нарушения на закони и правилници на българските властимащи е безгранична! Преди изборите да се "запасят" с жилища до десето коляно!!!

29

АЛО ЦАЦАРОВ

преди 5 години

Помниш ли АЛО ВАНОВ, АЛО БАНОВ СЪМ. Ако си ги забравил да знаеш , че ние ги ПОМНИМ

28

защо

преди 5 години

Защо само тия? А Цветанов, Цачева, зам. министърчетата ... ????

27

факт

преди 5 години

Когато стане ясно колко прокурори,съдии и висши полицай имат апартаменти за милиони,тогава ще разберете кой помогна да се ограби страната и да стигнем до катастрофата!!!

26

ДАА

преди 5 години

ЛИЧНИЯ прокурор на ТИКВАТА се задейства. Не може да се прави на разсеян повече. Срам , на срам, ще трябва лично да си заложи името, мястото и бъдещето си в това *** дело да измъква Цвъко и съучастниците му

25

стига бе

преди 5 години

Това ще е поредната имитация на дейност и замитане на следи!Тия няма как сами себе си да проверяват, защото са се омешали всички в такива сделки и се държат.Затова трябва други, нови лице или прокуратурата на ЕС да ги погне нашите самозабравили се елити. В краен случай можем и ние да ги погнем!

24

ЦВЪКО ЩЕ СЕ ОБИДИ

преди 5 години

Другите ще ги изперат преди него, а дотогава ще трябва да се прави на обиден. А можеше като МАФИЯНСКИ да размахва гордо "решението на съда" и да вика ЕЙ *** НА! Само аз имам ТАПИЯ за НЕВИНЕН

23

Анонимен

преди 5 години

Здраво окопала се МАФИЯ!Със здрави и добре оплетени връзки които нямат разплитане!Държава НЯМА!

22

Анонимен

преди 5 години

Цацаров е "лоената топка" на властта. Ядеше , лъснал от пот, варени сви нски джоланчета в мазето на "Бедрок", докато цивилните му колеги му го подработваха за издигане. Още не беше толкова ошопарен и сланинест, сега се тресе . Той буквално беше нахранен за слугинстването си към Борисов. Помните онзи весел кодош на питека към Кокинов : "Ти сам си го избра"