61

Анонимен

преди 5 години

ДА бе ДА ние повярвахме :)

60

Анонимен

преди 5 години

Цацаров не може да погне себе си.Защото и той е в кюпа.Ако беше главен прокурор на място досега да беше изчистил Авгиевите обори,ама няма топки.Като и тези преди него-всички са за статуквото политиканите да крадат "законно".

59

Malian

преди 5 години

А Цацаров кой ще го грабне?

58

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

57

Анонимен

преди 5 години

Попитали радио Ереван кое е най-доброто оръжие за борба с корупцията.Тризонет - отговорило незабавно радиото.

56

Анонимен

преди 5 години

Каво ще ги проверявате?! Веднага трябва да се арестуват,защото не могат да докажат подобни доходи легално. Имотите да се конфискуват,да им се проверят роднините също. Артекс за спекла също да се почват.Не може двойни стандарти при продажба. Все едно в магазина хляба за една група хора да е на една цена,а за другите на друга.

55

Анонимен

преди 5 години

Българинът, като дойде на власт винаги гледа да се уреди. Ако не го направи - не го уважават близките а останалите му завиждат. Това са фактите. Затова се опасявам че, сега хубаво ще ги проверят, може и постове да загубят НО, дали с този апартаментгейт не се стопира по-голямо разследване което е било на път!Все пак проблемите на БГ не са от апартаменти а от ограбени предприятия, ресурси, банки и най-вече престъпна приватизация.Халал да му е апартамента на тоя дето успее да разрови поне 20% от тази воня, викам аз!

54

Анонимен

преди 5 години

Тая година 1-ви април ще е цял месец.

53

Анонимен

преди 5 години

Нека познаем - всичко е законно! Ъ?

52

Tir

преди 5 години

Е и? Само съобщаваме нали? Няма нужда да казвате резултата от разследването,той се знае-няма виновни и всичко е справедливо!

51

Анонимен

преди 5 години

въх дали някой вярватака ще ги погне че да неможе за ги стигне

50

Шопо

преди 5 години

Да ,бе !!!

49

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ще бъдат изпран с прах ариел и върнати да продължат грабежа на раята по бели и от ангели небесни.Цацата е за разследване защото прикрива престъпления на власт имащи за милиарди!

48

Анонимен

преди 5 години

Това е най-големия виц за годината..

47

Калеко Алеко

преди 5 години

Цацаров като е дръгнал да дири апартаменти да не кара избирателно, а да ги подкара наред ... Да не забравя и РеМеДета, като това на Питано 20, че там се приватизираха цели външнотърговски предприятия, за жълти стотинки. Тези с "апартаментите" удариха такива като Карнобатските босове, Баневи и Офшорното ленче, за данъчни престъпления, криминални приватизации и пране на пари в особено големи размери, а те им отговориха на битово ниво, като почнаха да ровят в бельото им ... !!!

46

тя

преди 5 години

В България няма закони за висшестоящите и затова гледат да напълнят "гуши" кой колкото може повече, че после няма да има и в алчността си вършат безобразия !

45

Анонимен

преди 5 години

затова е най-хубаво да си заврян зет. Получаваш 30 бона на месец за консултантски услуги, живееш в къщата на тъста и си спокоен, че няма да те проверяват, ако те проверят какви пари, аз живея в къщата на тъста. Няма ли да го проверят какви безценни съвети е давал, че банката фалира?

44

Мария Гаргамел

преди 5 години

От всички проверявани, ще го отнесе Лозан Панов, не щото е най - големият имотен магнат от лицата, а защото е опозиция в съдебната власт. Синът на Борето сарафов, ще се докаже, че е събирал от закуски и стипендии и е спастрил половин милион. Пламен, шефа на КоНпи е ясен, зел е евтино, спестявал е 20 години цялата си заплата от 2000 лв. и хоп- тризонетче

43

Анонимен

преди 5 години

Лозан Панов, знамето на Дай България, който щеше да промени и реформира съдебната система... Смях! Същите престъпници са и тези!

42

тя

преди 5 години

проверяват- какъв ще е резултата?! Да не стане пак всичко е "законно"?