38

Скептик

преди 5 години

Симеонов не се ли сеща, че вече влакът пътува без него

37

Анонимен

преди 5 години

Радев е срам за България!

36

Активист на БКП

преди 5 години

Валери,Далаверииии....

35

истина е

преди 5 години

А някои от тези мушингери ,сеща ли се ,че преди 5 год. президента на Германия си подаде оставката за това ,че не е декларирал подарък-часовник за 1000 евро !! Ще си останем робите на света с тези политици !!

34

Адолф

преди 5 години

То се разбра че ние не ще се справим с корупцията в бг. Я да идва ердоган че да въдвори ред в държавата

33

Анонимен

преди 5 години

Калта я направихте вие опитомените и платени от Борисов "патриоти" и сте заедно в собственото си блато гербаджии и "патриоти". Толкова сте ***, че кирумпиционните ви сделки излязоха наяве и се видя как крадете милиарди годишно и се пазите един друг.Отвратително! Хората са погнусени от вас!

32

хахо

преди 5 години

Извини се бе,извини се!,поне на бабичката и на майките.Бабичката осъди ли те за малтретиране и нарушаване на личното пространство?Някъде някой за една целувка ще го осъдят за мнооооого пари!

31

ай сиктир

преди 5 години

Шефа на WC-тата да си гледа фекалиите и да не се упражнява на темата рейтинги, че неговия клони към 0.

30

Ами

преди 5 години

Тази кал, вие, политиците я направихте. Самият ти казваш, че Пламен Георгиев трябва да си подаде оставката, но не го направи.

29

Анонимен

преди 5 години

Радев трябваше да свика КСНС когато кремълския КГБ поп Гудяев нахлу с Макаров в Президенството и ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

28

Анонимен

преди 5 години

Ако си нагазил в политиката няма начин да не се оцапаш, въпросът е от една страна да вземеш лопатата и да поизчистиш, а от друга - да не изглеждаш смешен както си така омазан до ушите.

27

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Валерий Симеонов,....Даде- живота- сй,...Да, се- види, и- знае......

26

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Симеонов поддържа герберастките крадци.

25

Анонимен

преди 5 години

Ами то само кал, друго няма какво да гази...Или да вземе да сгази Далавери :)

24

:)

преди 5 години

Генералът не е нагазил в калта, а гази вас. Ще мине през Шайката, както мина през Цеца РабФака, ще се измие и ще продължи напред. А вие, "патриоти", си гласувайте с ДПС и не се обаждайте. Останаха ви няколко месеца власт и после никой (освен прокуратурата) няма да си спомня за вас. Сбогом, комици!

23

1234

преди 5 години

Симеонов, още не можеш да разбереш зашо няма да си в следващия парламент! Българите искат възмездие, матриала се опомни и шегичките, закачките и оглушките на вожда от миналото не минават вече...

22

ВИНКЕЛ

преди 5 години

Какво стана с ДОМУСА, дето щеше да го съдиш... Я по-добре бегай да подпираш оградата по границата, че пада при всеки вятър, а дупките вече имат и табели за преминаване. Да не се объркат Пакистанците когато си идват със стълбите

21

Първенец

преди 5 години

Aко трябва да избираме кой да е първият поел към затвора, този е най подходящ. Бай Ставри го чака.

20

Този пък

преди 5 години

Този неандерталец тръгнал да се мери с президента. Българите са гласували за Радев, а този никаквец си позволява да обижда всички нас. Понякога си мисля, че с такива политици като Симеонов все повече тъпчем на едно място.

19

а това какво е???

преди 5 години

Владислав Горанов подписва на 15.03.2018 г. споразумение на стойност 6,4 млн. лв. за доставка и монтаж на офис-обзавеждане и мебели за нуждите на органите на изпълнителната власт и техните администнрации. Едната фирма е Престиж бизнес 93 на Георги Шапков. Същият обзавежда апартамента с ВИП асансьора на Цветан Цветанов на ул. Латинка. Интересно е, че той е поканен специално да участва в щедрата поръчка с писмо на Горанов, въпреки че нито е производител, нито е крупен търговец на мебели.