98

Анонимен

преди 5 години

Тоя па!?! Що не се гръмнеш? Самозабравил се ***. Ти където отиде, навсякъде се олайни!

97

Анонимен

преди 5 години

Ако Президента Р.Радев е нагазил в политическата кал,то В.Симеонов е не нагазил а до гуша е потънал в политически лаина.

96

Ставрю

преди 5 години

Нее нагазил никъде. Просто се опитвате да го оплюете ама нема да ви излезне номера като че ли. *** мутри корумпирани.

95

Оградата на затвора

преди 5 години

На този най ще му отива да е първи по пътя към затвора. Бай Ставри го очакава да му ремонтира оградата.

94

ОСТАВКА ХОТЕЛИЕРИИИИ

преди 5 години

Знаете ли кой е последно внесеният ПАТРИОТИЧНО-ПАТЕРИЧИ ЗАКОНОПРОЕКТ - ЧЕТЕТЕ И ДА НЕ ПАДНЕТЕ - СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ЗАГЛУШИТЕЛИ, ЗА КРАСОТА НАРЕЧЕНИ СУПРЕСОРИ НА ЗВУКА НА ВСЕКИ КОЙТО ИМА ОРЪЖИЕ, ЛОВЦИ, ОХРАНИТЕЛИ. тАКА ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНОСТТА - ПО-ТРУДНО РАЗКРИВАНЕ НА УБИЙСТВА И БРАКОНИЕРСТВА ПО ДИВЕЧА. На черните им патриотично менташки души ще лижи смъртта на хиляди зайци и сърни от кръжащите нощем бракониерски банди по пътищата на страната. ГЕРБ РАЗБИРА СЕ ЗА ЗА ТОЯ ПРЕСТЪПЕН ЗАКОН

93

Скептик

преди 5 години

Симеонов, трябва някой да ги почне. Всички мушмороци мислят следното, "сега обслужвам САЩ, значи всичко ми е позволено защото идва хилядолетен райх, в който съм уредил себе си и децата си".

92

Анонимен

преди 5 години

Паднете ли от власт, отивате в цсз. Толкова много кражби, че няма как да ви се размине.

91

Анонимен

преди 5 години

Да а Монката Мъдьонов никога не е излизал от нея.И като други жаби тритони и земноводни е бил силно стресиран от настъпването на президентския ботуш в калта.Абе Моне що се изказваш бе.А отивай да държиш коалиционния търбух на Шкембе войвода и синьото му използвано цукало че ви се нас.ра коалицията.Пък и Сайдера тоест Сидеров вече не си пие хапчетата.Не и твоита лесна Монка трудно е да се грижиш едновременно за човек с висок холестерол и един хамав.

90

ПАРАДОКС

преди 5 години

СОБСТВЕНИКЪТ НА ТЕРАСА ЩЕ ПРОВЕРЯВА СОБСТВЕНИКА НА ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ

89

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Валери, защо поддържаш герберастките крадци? Ела утре в 16:00 ч. на протеста, който се организира от движение "Боец" пред МС и дай отговор на този въпрос.

88

Анонимен

преди 5 години

"политическата кал"Ако от тая политическа кал правехте тухли, за всеки щеше да има по няколко апартамента.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84А, стига с тоя протест! Щяхте да правите протест и преди 1 седмица, що не го направихте? Софиянци няма да излязат на протест. Те са членове и симпатизанти на ГЕРБ. Протестиращите пречат на софиянците.Софиянци протестират за детски площадки, застрояване на някой парк или тротоар.ЧОВЕК Е ГОЛЯМ, КОЛКОТО СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ/протестите му.

86

Валери прям и точен?

преди 5 години

До "Добра оценка": Прям и точен? Прям, да. Но да е точен не му се случва често. Особено когато говори за опозицията, президента, а и приятеля си Волен Сидеров.

85

Мдаа

преди 5 години

Варели недей бра грижа за рейтинга на Радев , него ще го бъде + още един мандат , ти си отиваш ...ненужни вкупом сте!

84

Анонимен

преди 5 години

Кой направи калта? Откъде се появи тая политическа кал?!

83

Добра оценка

преди 5 години

Както винаги Симеонов е много точен и прям в оценката си !

82

Анонимен

преди 5 години

Точно пък Винкела да дава оценки на президента, е просто гротескно.

81

Пред Минист. Съвет

преди 5 години

Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред МС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Валери Симеонов на протеста, за да се увери в народната любов.

80

stoedin

преди 5 години

Темата е безмислена за този Съвет. Повече изглежда на злобен ПР. Радев толкоз може. Иска да разкаже за назначението на любовницата и нейния апартамент, плащан от ВВС? Може, но не на Съвета.

79

Анонимен

преди 5 години

Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред НС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Валери Симеонов на протеста, за да се увери в народната любов.