7

Анонимен

преди 5 години

Те все някакви многострадалци. Точно това е Лондон - уолкингшитс с оригинален произход от шитхол страни. И на цвят са кафяви.

6

Непонасям радикалист

преди 5 години

Каква Великобритания сънува този? Кво майка си търси в Сирия този радикален ислямист. Дано кюрдите отделят малоумната му глава от тялото. Такива индивиди като този изобщо не трябва да бъдат допускани в Европа, защото освен тероризъм, нищо друго няма да донесат.

5

Анонимен

преди 5 години

Не ми е жал за този да гние в затвора.

4

И дам

преди 5 години

Този кой знае колко хора е клал, изнасилвал и убивал зверски, но тръгнал да реве за благата на запада. Бялата раса с хилядолетия развитие е направила Европа по развита от останалия Свят и раздавала технологии и култура, за да стигнем до днешната глобализация.

3

Анонимен

преди 5 години

Някой граници се преминават само веднъж и връщане назад няма. Чрез настоящите си решения човек поема отговорност за бъдещите си последствия.

2

Анонимен

преди 5 години

Направо куршум в тиквата и в трапа ,тези *** от тумора ислямска държава трябва да се изчистят до крак !

1

Victimized

преди 5 години

Оставам с впечатлението, че повечето "бойци" на ИДИЛ са вербувани главно измежду емигранти в западните държави. Белгия и Англия са направо първенци. Това поставя под въпрос политиката им спрямо миграцията, след като тези мъже се радикализират там, след като са успели да достигнат до демократична държава където могат да започнат на чисто. Това би било странно, ако не остава вероятността да са вербувани от определени секретни служби за да водят подривна дейност с цел смяна на властта.