27

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Какъв "западен войник" ви гони, бе? Ами че това си е един обикновен пакистански !

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя за бая глупавички има европейците. Изобщо, всички с подобно име и външен вид трябва да бъдат изритани от Европа. Не се търпи повече. Гражданската война идва. Въпрос е на 5 години време.

25

Totenkopf

преди 5 години

О, каква драма само, за Хамза, пролейте някоя сълза за *

24

Анонимен

преди 5 години

Гориво за Тецовете, следващия да идва. Може и да са човешки същества но не заслужават да са сред нас.

23

Анонимен

преди 5 години

Ай милите момчета на биби.

22

Анонимен

преди 5 години

"Никой, който има разум, не би се присъединил към група, която убива и изнасилва. Ако знаех за всичко това, никога нямаше да се присъединя към ИДИЛ."Естествено, заблудил си се, че се присъединяваш към отбора по федербал в Сирия, а като си отишъл си видял, че са ислямски терористи, верваме ти... АХАХАХхахахАХАХхах

21

Анонимен

преди 5 години

"Хамза е един от западните войници, които решават, че искат да се присъединят към ИДИЛ, а сега, след капитулацията на Багуз, искат да се върнат в Европа."Типичен радикал- с цялото си желание е отишъл да коли и беси, а след провала иска да долази обратно. ИД още не е унищожена напълно, а такива като този са троянски коне. Без такива, вече е решил съдбата си, втори шанс няма.

20

Анонимен

преди 5 години

Няма ислямска държава ,няма идил .Това са финансирани от елита групи в близкият изток за да плашат западните плебсове за да не се вдигнем и изгоним тия *** *** +.+ (н) .+ ГАЛИ . Целта е страх и подчинение. Другото е пари от хероин ,оръжия и конфликти за да върви търговията с горните две. Толкова години ни приказват за сигурни граници на ЕС .Е, Батаклан ,Шарли Ебдо , АТАКАТА В мола в Мюнхел КАК СЕ ПРОМЪКНАХА ОРЪЖИЯТА В ЕВРОПЕЙСКАТА ГРАНИЦА ? Самия елит го организирва!

19

Анонимен

преди 5 години

"Ако знаех за всичко това"Цял свят знаеше, само той някакси не знаел...

18

Анонимен

преди 5 години

Сълзица пуснах. Жалки манипилации, гнусни бих казал. Другари и това мнение ли ще изтриете??? Засрамете се!!!

17

милият

преди 5 години

Глупости! Те показваха по телевизията как обезглавяват журналисти и други бели хора.

16

Анонимен

преди 5 години

"Момчето издало къде се намира един от генералите на ИДИЛ Насер Мутахана на западните спецчасти. Според източници на изданието, Исмаил бил разпитан от войници на Ислямска държава, пред които признал всичко. По-късно бил убил при атака с дронове."И как ИДИЛците не са му клъцнали гръкляна преди това???:):):):) За шматки ли ли ни имате тука????

15

Анонимен

преди 5 години

"Когото и да питаш от западните войници, всички те ще ти кажат: "Никога нямаше да дойдем тук, ако знаехме каква е реалността, казва Хамза"И откъде да знаем че точно това не е тактиката за внедряване обратно на джихадистите за продължат с джихада си в Европа?? Дали съжалявал или не съжалявал всеки убиец трябва да си получи наказанието. Спред това къде ги е извършвал.А стига с тия либерррастки сълзливо лополиви вопли!

14

БЛЯК

преди 5 години

Да си викне Ердган и заедно да си играят ХОРО!!!!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И сега какво ? Трябва да го съжаляваме този ислямски фанатик ли ?Те и другите терористи в Сирия съжаляват като ги запукаха руснаците и сирийската армия, ама преди това режеха глави на "неверници".Всеки носи отговорност за грешките си.Има неща, които могат да се простят. Всеки може да сгреши.Но има и неща, които никога и при никакви обстоятелства не бива да се прощават.Ислямска държава беше творение на Злото. Бог Путин го победи и всички, които са били част от Злото трябва да страдат.

12

Анонимен

преди 5 години

А ако ИДИЛ бяха победили, нямаше да съжалява, нали?А сега иска да се върне обратно във Великобритания. Да си си стои там, където е.

11

Nightborn

преди 5 години

Пак ни промиват мозъците ! Ейййй, долно време е нашето ... Каква жалост за главорез. бе ?! Британия го приела и осигурила, дала му това., което от 30 години се отказва на българите, а той взел че тръгнал да реже глави ! М-амка ви евродебили ! Ще го д-у_хате! Лошото е, че ние, малките ще го издухваме повече от вас без да имаме вина !

10

То си е за съжаление

преди 5 години

Тъкмо влязъл и чичо Сам им изрязал бюджета - как да не го е яд?

9

Хилиьоу , хал ар ю?

преди 5 години

И 5 години тоя кореняк Британец с кално-кафяв тен никого не е убивал...никога не е ****силвал..не се е сражавал за ИДИЛ ... от думите му струи самата невинност ..само са му разрешавали да живее там и да бере цветенца и да тренира събиране на багажа си .ПовервАх....ОтведнАж ...Ама как може да не му разрешат да се върне...Той е такъв невинен и кротък човечец ... и дори и не е предполагал че тия ислямисти са такива зверове .. и как душевно се е мъчил ..Пускайте го да си ходи..на майната си ...

8

Анонимен

преди 5 години

Змията отново моли да я пуснат в къщата да не измръзне после за благодарност ще ухапе някой.