47

Външното министерств

преди 5 години

Няма да се притесняваш мойто момче .Ей сега тука край Елхово ще построим няколко лагерчета от "закрит тип" .Ще дойдеш при нас в България заедно с другите съжаляващи като теб дръгарчета, тука хората са прости ще ти плащат издръжка , хапване ,пийване , момичета .Дето се казва , ти си интегрирано , хубаво момче , ще си хванеш животът в ръце и ще си ОК .Няма проблеми с това , което си правил преди в Сирия , това е минало .Ти сега си друг човек . хахахахаха

46

niki

преди 5 години

Ами когато не ти стига пипето да се сетиш сам какво правят в ИДИЛ, няма за какво да се оплакваш и обясняваш, че ти не си го мислил така. Бил ли си в ИДИЛ, бил си. Следователно си терорист и заслужаваш отношението на всички като към терорист!

45

Анонимен

преди 5 години

Дали евреите щяха да му простят на този?

44

Анонимен

преди 5 години

Ето за това е Европа потъва със страшна сила, този е рязъл глави, заканвал се е че ще убива и изнасилва нашите жени и деца, сега ще пророни 2 лицемерни сълзи и ние ще му простим!? Инфантилно, ултра простотия, този човек е враг и трябва да се разтреля на място, без обяснения. Ето защо женичките от двата пола нямат място в политиката и управлението, защото нямат мъжеството да решават проблемите късаещи нашата сигурност и бъдеще.

43

Горд

преди 5 години

Само искам да питам нещо как може в собствената ни страна да Демонизираме мъжете си били убийци изнасилвачи и какви ли още не... И същевременно някакъв си Английски Арабо Турчин където 5 години.. Забележете 5 години седял в Ислямска държава и убивал и изнасилвал деца и жени трябва да му простим.. Защото СЕГА СЪЖЕЛЯВАЛ???? Ало това е върха на лицемерието ама върха... Не знам вие кажете?

42

Анонимен

преди 5 години

Kара бабаит ингилиз уж. Да си ги прибират там . Тука ние им виждаме истинската природа и такива номера не ни минават, разкаял се бил... Хайде, дано стане Брекситът и там да си стоят всичките идилци.

41

ай сиктер

преди 5 години

Хамза Первеш каквото е надробил,това ще сърба.Затвора за него е спасение.Не заслужава да живее.

40

Антинатовец

преди 5 години

Ой горкият! Жив да го ожалиш. Според мен този изверг не изпитва и грам чувство на съжаление. Много добре е знаел какво прави и с какво се захваща, но сега се преструва на разкайващ се и се надява актьорските му номера да минат. Сега трябва да му отрежат главата и да я набият на кол, а тялото му да хвърлят на псетата за назидание.

39

Анонимен

преди 5 години

Това показва вече и моралният банкрут на западната цивилизация. Лицемерни слова за ценности и подигравки към останалия свят, но като стана въпрос за международен съд над терорягите на IS се изпокриха като мишоци. Зверствата на тия "бойци" (цинично е спрямо жертвите журналята да ги наричат така вместо касапи) са съизмерими само с нацистите от СС. Как някой може да вземе на сериозно цивилизационна система която преследва едните, а е правно импотентна да накаже другите?

38

ами ако...

преди 5 години

ами ако идил беше победил този щеше ли да съжалява - ЛИЦЕМЕРИЕ, СЪР, ЛИЦЕМЕРИЕ

37

ДО 13

преди 5 години

Ти къде видя в офанзивите срещу ИД руснаци турци или сирийци? Има само кюрди и американски спец. части.Кой залавя бойци,кой освобождава градове и села с чия въздушна поддръжка ***,толкова много ли ви плащат тея руснаци?

36

хаха

преди 5 години

АМи не личи да си много умен , което е очевидно разбира се...ама аз не знаех... хахах ... да ама не ... sorry bro

35

37000 усмивки

преди 5 години

В ДИСЦИПА!!!!ПЪК КАТО РАЗБЕРАТ СТАРИТЕ ПАЧОВЕ, ЧЕ СИ УЧИЛ ЗА МОЗЪК- ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

34

йсдйнд

преди 5 години

Съжалява единствено, че е идил са загубили и че са го арестували. Не знаел къде отива?!?! на кой ги разправя тези глупости, да не иска да каже че е мислил че отива в хипи комуна?!? да изгние в кюрдски затвор.

33

Европейка

преди 5 години

Да стои неблагодарника в сирийския затвор.Никого да не пускат да се върне.Живеят в Европа,имат права,а в червата си остават фанатици.Не знаели какво било.Глупости!Лицемери неблагодарни.Жалко,че има много *** да им се връзват.

32

ДО 13

преди 5 години

Неграмотен ли си?В плен на кюрдите е,какви руснаци и сирийци бълнуваш?Ти къде точно чу за толкова години война,че руснаците или сирийците са превзели нещо от ИД,въпреки,че запада им остави да освободят Сирия докато те освобождаваха Ирак.В последствие стана ясно,че руснаците немогат или неискат да воюват срещу ИД,докато запада освободи Мосул всичко останало твоя "бог" Путин не освободи нито един град от ИД.И се наложи същия запад да се върне в Сирия и с кюрдите да я освободят от ИД,ти къде видя

31

Анонимен

преди 5 години

ЕС трябва да върне смъртното и такива да ги бесят на площада, ако се приберат.

30

Анонимен

преди 5 години

Какъв е смисъла на тази информация? Някой, някъде се надява Микро Британия да си го прибере този, да го храни и отглежда, докато той приготви бомбите ли?Май упорито се мъчат да отворят напълно "Прозореца на Овертон" и сайта е част от тези опити:- приберете ислямистите, те не са мислили когато са рязали глави;- всеки бял, хетеросексуален мъж е престъпник и враг на демокрацията;- всяка "майка" и всеки "баща" са престъпници, докато не обърнат резбата (простете за израза);- и т.н.

29

Анонимен

преди 5 години

този примитив ,защо е на свобода мястото му е в гуантанаму.

28

Анонимен

преди 5 години

Или както се казва да си невежетвото, не е едно и също с невинността. Тоя *** да си бере плодовете на глупостта. Типично религиозно го..до. Все те незнаели и други им били виновни.