35

Анонимен

преди 5 години

На Ердоган му падна преди два дена пак лирата. А идат избори. И сега се чуди как да се направи на избираем. И вади националистическата карта от ръкава си. Стар и изпитан способ, когато не ти вървят нещата.

34

Анонимен

преди 5 години

Нма се учудя ако тия некадърници ни забъркат в някой голям международен скандал и ги привикат в Страсбург пред съда да прочетат и хартата за правата на човека освен Винету санким научат нещо. Пък може и някой и техен подпис да има под разни конвенции и харти ама то не е сужук да го изядеш трябва и акъл.

33

а

преди 5 години

"много лош сигнал, лошо възпитание и винаги поражда изключително големи конфликти"брей, Бойко израстна доста, да не повярва човек (само за информация, ако има конфликт, аз съм аут).

32

Анонимен

преди 5 години

Как смее Бойко да противоречи на Чавушоклу? При това без да е сложил бурка. Утре на минарето ще се качи.

31

андрешко

преди 5 години

каква голяма глупост изработиха медиите от случаяочевадно е че няма скандал или подобни нещасилно преувеличение и преиначаване от което пишман патриотите грабнаха микрофоните и зацвърчаха за да бъдат забелязани поне с нещо толкова фалшиво че друго няма със какво

30

Ахмед

преди 5 години

Няма за какво да се извинява Човушоглу. Ако България не обърне внимание на мюсюлманите, тогава Турция ще го направи. Както казва Ердо, Турция е там където има турци.

29

Юнал Джемилов

преди 5 години

Ште става кааквото кажи пъшата

28

бай ганю

преди 5 години

някой трансформира един елементарен въпрос във скандал който липсва.защото някои политици просто нямат с какво по важно да се занимават.това не е никаква намеса във вътрешните дела на държавата ни.ако беше звъннал министър на италия и беше задал този същия въпрос на захариева това едва ли щеше да бъде намеса във вътрешните ни раб.да не говорим за вредните неща които ежедневно прави русия у нас като намеса във вътрешните ни работи и никой не ги коментира,сънародници успокойте се няма скандал

27

Fats and proteins

преди 5 години

Всичко е фарс! Сараите се пораздвижиха малко преди изборите и гледай как клатят държавата!

26

:-)

преди 5 години

Османке, затова пък ние, българите, винаги ще подкрепяме борците за свобода и демокрация от ПКК, иракските пешмерги, ФЕТО, както и САЩ и Израел, когато мътят водата в Турция! Кюрдистан йозгюрлюк! Тюркийе дюшечек! Хидрожен бомбасъ ичин Анкара!

25

Анонимен

преди 5 години

А тиквите кога ще поднесат извинения на всички за крупните кражби измами и далавери.

24

Анонимен

преди 5 години

Боко, *** то си има процедура за тия извинения. Не е шега работа. Значи, първо си взимаш две туби вазелин, после се подмиваш и накрая опъваш килимчето в приемната на тоя твой комшия и чакаш да те извикат... за извинение!

23

Сержант

преди 5 години

Управлява ни мафия. Без значение леви,десни.

22

Aлейедин

преди 5 години

На чавушоглу му се казва от горе що да дума.Да иска извинение от доганя.

21

Анонимен

преди 5 години

Извини се бе, извини се!

20

Анонимен

преди 5 години

Валиата трябва да се отчита това е!

19

:-)

преди 5 години

Асфалт Паша дали вече е ходил на сюнет, или това ще стане при следващото му посещение в Турция?

18

Анонимен

преди 5 години

Тия наши даунисти си мислят че всички са страхливци като тях ако Вучич набие българите в Сърбия не му се мешаме и дори му поднасяме извинения ?

17

Алейдва

преди 5 години

О като потекат едни извинения .

16

То

преди 5 години

Ще се извини ама на мук...