15

Анонимен

преди 5 години

И като е напълнил затворите на Турция с 500 000 затворници и те ли много го обичат?И какво беше казал? Че е крайно време да се почне борба с мразещите исляма.ВЪХ ЛЕЛЕ МАЛЕ.Значи и сам той разбира, че са много тези, които мразят исляма. Със войни ли смята да накара хората да заобичат исляма? Има да чака да го заобичат на кукуво лято.

14

Анонимен

преди 5 години

А аз очаквам от Боко извинени за 16-те апартамента на дясната му ръка Цвъко Ухото!

13

Tristan

преди 5 години

Лютвито е там намесен . Май.

12

Анонимен

преди 5 години

Извинение от САЩ за самолетите кога БГ сама определя какви самолети да си купи и краварите да върнат парите за базите.

11

Petkan

преди 5 години

Няма да има извинение .

10

свобода но..

преди 5 години

Явно Борисов няма реалана предства за политиката в Б-я и в Света.Вълка козината смена,нрава НЕ.Бъл.погоговорка от Старо време.Турция винаги ще гледа обърне нещата към тях.Бг.историята е написана с кръв от Левски,Кап.Петко и т.н.Никой няма да ти се извини те ще искат да смачкат.Само Русия може да помогне никой друг в света няма да се занимава с корупциони парламенти.Европа никога няма да се занимава с държава която е на последно място в всички класаций,без имидж на нормална страна.

9

Анонимен

преди 5 години

Османе, след това което си написал как чакаш хората да имат добро мнение за турците и Турция? И не само българите. Докога още Русия и Иран ще са ви партньори? А Израел докога ще ви търпи глупостите? Божа работа.Голям залък хапни, голяма дума не казвай.А пък вие като ви гледам как сте се заобичали - мани мани. Затова ли всички ви мразят, понеже много сте се заобичали?

8

Анонимен

преди 5 години

Политиката на Боко е свалени *** във всички посоки...

7

Анонимен

преди 5 години

Поне коскоджаман ти турски външен министър ви взел за хора и си направил труда да ви се обади по телефона! Например при такъв случай, американците просто пращат чистача на посолството да завърти два шамара на министъра и да му каже устно какво да прави или не прави! Ама то има ли начин да се угоди на гай ***?!!

6

Sedman

преди 5 години

Тия работи сме ги наслушали дай по същество.

5

Osman

преди 5 години

Какво аджеба извинение та ние когато изкаме ште ви превземем. В Булгаристандъ има повеце турци и турчеешти се роми и помаци от българите. Ако изкате даржава оште малко траите и не се занимаваите с османската империя! Рано или касно балканите ште бадат пак наши вие нито раждате нито се обичате. Мразите се помежду си а искате ние да ви жалим чоджум.

4

Анонимен

преди 5 години

ДРЪН-ДРЪН.Той ни докара до това унизително положение. Сега гледа строго колкото за снимката.Борисов, кога направи нещо ЗА България? Че не се сещам.

3

антифа

преди 5 години

Кой е пожарникарят, та Чавушоглу да му се извинява? За лошо възпитание?

2

Анонимен

преди 5 години

Де го Зеленият пъпеш и не взима отношение по-толкова важен въпрос!?Или на него само декоративна му е функцията?

1

смях

преди 5 години

Борисов очаква извинение от ТурцияХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААА.....................