55

Анонимен

преди 5 години

И какво е казал този Чавушоглу или там какъвто е?

54

OMG_Lucker

преди 5 години

Боко, тва да не ти е в Бг-то, дето ти се извиняват и кланят. Ще получиш извинение ама нанайси.

53

Osman

преди 5 години

Каза го в Текирдаа. Ще се извини след избори в неделя, спокойно. Просто АКР все още не могат да спечелят Тракия, защото там са български и гръцки преселници и религиозният мотив не хваща дикиш. Затова пробва с тази дъвка да спечели някой кметско място и там. Сравнето го с активизацията на вашите като наближат избори. Те събарят гета, гонят и какво ли не, докато ги изберат. После заспиват за 4 години пак. Не го вземайте толкова навътре и вие.

52

Аматьори

преди 5 години

Според мен това е грешка. От това, което съм следил за турската политика е грешка да им се иска директно извинение. Турците са твърде горди, за да кажат директно, че се извиняват. Дори когато свалиха руския изтребител, нямаше извинение, а ние не сме Русия. Трябваше по завъртяно да им се каже и ГЕРБ преиграха. Най много да почнат, да прелитат турски самолети и над България, както с Гърция.

51

Анонимен

преди 5 години

Може би трябва да командирова министерката там, да поиска извинения на място! Горката! Как ли се е притеснила, когато звънна телефона!!?? Ужаст!

50

Анонимен

преди 5 години

А бе хора да сте чували за Балканите? Ааа да сетих се Европа.... Има .... балканите Еее имаха Америка ... Има Русия ...има. Ее на балканите коя е могщата държава? Да в и кажа ТОВА Е. Т У Р Ц И Я и какво ни остава? Остава ни да се съобразяваме с тази Велика държава и най доброто всички балкански страни да сме в съюз с ВЕЛИКА ТУРЦИЯ КАКТО Е БИЛО ПРИ ОСМАНСКАТА ИМПРИЯ . Ясно ви е нали? .?...

49

Анонимен

преди 5 години

Турция не преговаря с търгаши на апартаменти, като върнете апартаментите и парите гогаз ще учите другите на морал Турция признава Путин за президент на БГ и на Венецуела едновременно.

48

Анонимен

преди 5 години

Точно сега предизболно никога няма да се извинят на Винету. Нали ти е приятел "Тайпи" що се държи с теб като с прислуга и с колониален придатък? България с тази смешна армия е в ролята на булката. Поправка - в ролята на мравката! Турция загражда балканите икономически, политически, демографски.. въпрос на време е да ни глътне. Турция е агресивна бабаитска страна, Турция е империя, чиято външна политика се базира на принципа бий за да те уважават. Ориенталска страна от ислямисти и диваци.

47

Анонимен

преди 5 години

Ако беше жив бай ви Тошо досега да му е набил шамарите.Някой може и да помнят как Демирел отнесе шамарите.Сега да видим нашите велики държавници какво ще направят.Дали смеят да му ударят шамар.

46

Анонимен

преди 5 години

Месиите ни толкова могат.Икономиката на България се разпредели през 90-те години между ченгета, мутри, сервитьори, охранители и т.н. на принципа Аз давам ти се отчиташВ последните 10 години този принцип навлезе във върхова фаза.Лесното печелене на пари в сивата икономика, подкупните политици, чиновници, ченгета, държавни служители, магистрати, липсата на контрол възпроизведе в пъти морала на хората с куфарчетата, рекетьорите,дебелоглавите охранители с анцуг и две мозъчни гънки .

45

Анонимен

преди 5 години

При Румен Петков и Михаил Миков протестиращите срещу руската власт бяха безпощадно пребивани по улиците.Държавата беше пред фалит,хладилниците празни

44

Патриот

преди 5 години

Чавушотлу да вкара тия крадци в затвора да им продаде апартаментите на търг и да даде парите на бедните хора и сиромасите.

43

ЧУПКА

преди 5 години

До АнонименПРИ НАС СЕГА Е ГЛАД И МИЗЕРИЯ.вРЕМЕ Е ЗА СМЯНА.

42

Стамат

преди 5 години

ДА намаже Боко гъзицата с масло и ще си получи извинението.

41

Анонимен

преди 5 години

Помним как живехме до преди 10 години при БСП глад и мизерия.

40

Вън ГЕРБ от власта

преди 5 години

Извинение за какво че правителството на ГЕРБ предаде България ли?!

39

до 42

преди 5 години

Турция не се извинява на Борисов. Той е последна и некадърна дупка на кавала. Турция отдавна има грехове към България. И смея да кажа и към българските турци. Защото ако Турция ни остави на мира и не ръчка непрекъснато ще си живеем с нашите турци и ще се разбираме. Така, че Турция да се извини включително и за Възродителния процес, който ние забъркахме, но Турция го провокира нарочно.

38

андрешко

преди 5 години

боко до кога ще прави мили очички на комшиите и изтъква коооолко са ни важни добросъседските отношения и всичко това по традиция да не разсърди агатаспоред боко политиката е междуличностни отношения включващи емоции и мазни приказки подир разни отвратяги като ердо и путин. изглежда не разбира че всичко е интерес и любезностите са последния инструмент за водене на политика

37

Анонимен

преди 5 години

Не му отива на Бойко да говори така до вчера се кланяше и навеждаше на Ердоган.

36

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е самопровъзгласил се султан (ислямофашист). Иска да създаде Велика Турция/Османска империя, която да обхване икономически и политически Близкия Изток и Азия. Като самопровъзгласил се лидер на мюсюлманския свят, той се вре навсякъде където съзре "несправедливост" спрямо тях. Зъби се на Китай заради уйгyрите, на Израел заради палестинците, на САЩ заради Йерусалим, на ЕС, на Австралия (Тарант), на Гърция, сега погна и България... Мисли се за голяма работа, но от високо се пада най-лошо.