262

USA

преди 5 години

Много потенциални изнасилвачи пишат тук. Търсела си го е, за пари било, бил в еуфория - няма никакво значение. Ако така се държите със съпругите, майките или дъщерите си -Честито да ви е!

261

Анонимен

преди 5 години

Малий, тая филипинка се закачи да дои кобрата

260

Анонимен

преди 5 години

Може да каже, че се е повлиял от филмите и кеч-звездите, където си показват страстите по всевъзможен начин и не е подозирал, че преди това са писали договор за взаимно съгласие и са правили репетиции.

259

Анонимен

преди 5 години

Кобрата си е помислил,че е в България.И през ум не му е минало,че в Америка всеки гледа да изкара пари,независимо от какво.Сега мацката яко ще го одруса,да му дойде акъла.А това ще се отрази и на състезателната му дейност.

258

Гошето

преди 5 години

Нашия май не е чел какво става в Щатите. Сега ще е късметлия ако мадамата не го осъди за много милиони долари, навита от бабата която й е адвокатка.

257

Анонимен

преди 5 години

Тая е мега некрасива.

256

Анонимен

преди 5 години

Aмерика - land of the free , .....ама друг път.....Земята, където да притежаваш цял гараж с пушки и автомати е нормално, но да целунеш жена, която си го проси - НЕ.....мерси......

255

Анонимен

преди 5 години

То пак добре че някой не го застреля ! - мъж или любовник ревнивец.А и Америка не е маалата !

254

Анонимен

преди 5 години

Що му требва да посега на Суши? Да я бише подминал. Щеше тя да го гони и да го дърпа за щафетата.

253

Гост 2

преди 5 години

Нямаше ли кой да предупреди Пулев , че в Америка не можеш да целуваш кифлите без да си платиш.Само в "чалготеката" България можеш да се държиш като разгонена *** и има кой да ти пласка.

252

Анонимен

преди 5 години

Няма да позволим джендри да екстрадират Кобрата, ходете ако Сушито ви даде да и ли жете подметките... В Сирия губят, във Венецуела губят, вече им е навик на вашите спонсорчета.

251

Анонимен

преди 5 години

проамериканското цензураторствотриене върви с пълна газ. Абе ей, ние сме свободна и независима държава, ходете американците си трийте мненията в сайтовете в Калифорния. Който се чувства безродник, аре да си ходи в новата родина Кравария.

250

Анонимен

преди 5 години

ВЕЛИКА ПОБЕДА НА КОБРАТА А АЗ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ТАМ С АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕАТРИ. Пукат от яд, че след Тайсън нямат читав боксьор. Ами с плюскане спортист не се става.

249

Владо

преди 5 години

Определено вече ще му се гади от суши :))))

248

АнонимеН

преди 5 години

ИСКА И Е ЗА 2 МИЛИОНА ДОЛАРА НО ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЯТ НА 1 МИЛИОН ДОЛАРА!ПАРИЧКИТЕ ДЕТО ГИ ВЗЕ ОТ УРЕДЕНИЯ МАЧ С КЛИЧКО ЩЕ ОТИДАТ ПРИ ТАЗИ :D----------БЕЗУМНИЯ БОРИСОВ ПОДПИСА СЪС ФАЩ ДА МОЖЕ ДА ЕКСТРАДИРАТ БЪЛГАРИ ТАМ И ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ ПРИСЪДИ ПРИЗНАТИ ТАМ СЕ ПРИЗНАВАТ И ТУК!ПУЛЕВ ЩЕ ПЛАТИ ИНАЧЕ И В ЗАТВОРА МОЖЕ ДА ОТИДЕ!!!А ТАЗИ ЩЕ СИ КУПИ КЪЩА НА МАЛИБУ С ПАРИТЕ НА ПУЛЕВ!

247

Анонимен

преди 5 години

Дип сме колония, иначе би трябвало външно да набие на хамериканците протестна нота. Значи техните войници в България могат да убият и човек, и нашето правосъдие няма право да ги съди а те се подиграват с боксовата ни звезда. Безродниците от сайта хай марш в америка и там отблизо им облизвайте там каквото намерите. И каквото ви благоволят да ви подадат. ВЪН БАЗИТЕ НА ОКУПАТОРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

246

Анонимен

преди 5 години

МЪЖ Е ДЖЕНТЪЛМЕН С ЖЕНИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ КАТО ДАМИ, А ТАЯ НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО ДАМА. ТИ АКО СЕ ДЪРЖИШ С ТАКИВА ЖЕНИ КАТО С ДАМИ, ЗНАЧИ СИ ....

245

Анонимен

преди 5 години

PЕПОРТЕРКАТА СЕ ДЪРЖИ КАТО ЛЕКА ЖЕНА, ОТПРАВЯ ПРОВОКАЦИИ, ИНТЕРВЮТО НЕ Е ПРИЛИЧА НА ИНТЕРВЮ С РЕПОРТЕР А НА ТАКОВА С ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯ БИЗНЕС. ТЯ СЕ БИЛА ЗАСРАМИЛА ОТ ЦЕЛУВКАТА. АМИ НЕ Я Е СРАМ ДА СЕ ТРУПА С СУШИТА ПО ГОЛИЯ СИ ЦЕЛУЛИТ.

244

usa = на джудже

преди 5 години

Винаги съм знаел че краваристан са най вмири.саното място на земята. Сатанисти .Империя на злото която чака своя злощастен край.Кобра ни българите сме с теб.

243

Владо

преди 5 години

Много си повярва Пулев и сега ще си пати от акъла.Навремето Тайсън фалира и лежа в затвора заради подобни жени.Поне вече знае,че като си звезда и известен и милионер,трябва да внимаваш как се държиш и какво правиш.