302

така е в САЩ

преди 5 години

ако беше го сложил на някой мъж пред камерите нямаше да има проблемПроблемът е ако мъж налегне жена

301

Анонимен

преди 5 години

Кадрите с ухиленото до уши след целувката "Суши",ще се приемат ли като доказателство за отвращението,с което тя е изтърпяла тази невероятна агресия???

300

Джик-Так

преди 5 години

Нормално в България мисленето е изостанало и на принципа аз моа си праа ама квот си искам щот съм по як ако она ми кае нещо ке го гърба.Да ама на Запад не е така има закони съдилища затвори запори и тн.не може само от страната на силата да се мисли все пак не сме в неандерталските времена.

299

Анонимен

преди 5 години

Ха сега оная човка да каже нещо,за Мерилин Монро или Мадона!

298

Анонимен

преди 5 години

Има така нареченото профешънал къртаси което не позволява такъв тип държание, тоест българските "стандарти" са си само за у нас. Сега идват патилата защото по принцип там където си вадиш хляба не вадиш суджука! За съжаление ехото от "целувката" вече става достояние и в други ЕС държави където постъпката се "оценява" доста негативно. Нека бъде за урок на българина!

297

Ми така е.....

преди 5 години

Да не знае много да не стане и лиценза,и парите ,и да събира *** в парковете.....То да не е България......

296

Митев

преди 5 години

На Клинтън заради едната *** му разказаха играта нищо, че е Президент и нямаше нито снимки, нито видеа!!! Нашичкото тарикатче вместо да си замълчи, да си посипе главата с пепел и да се свие дано отмине бурята тръгна да се ерчи и да разправя кой колко е пил и какви ги е вършил в кенефите. Ако така продължава да се държи ще го наврат в миша дупка, ще му вземат парите и ще е щастлив ако се боксира по селските мегдани. Мъжествено и джентълменско е да се извиниш и да си замълчиш дори и да си прав!

295

Съветче

преди 5 години

Пулев да се свърже с адвоката на Бил Клинтън. Щом може да докаже, че френската любов не е прелюбодеяние, ще успее да докаже, че целувката не е любовен акт, покана или так за каквото претендира.

294

Давид-Тел Авив

преди 5 години

Пулев отива в Калифорния и награбва репортерка пред камерите да я натиска без нейно съгласие.Чудя се дали някой може да направи нещо по тъпо.Все едно да отида в складове с барут и да запаля лагерен огън!

293

Ханс

преди 5 години

Пропадналия, мазен циркаджия Пульо най - накрая стана световно известен.....

292

Анонимен

преди 5 години

До 305 Верно в Щатите не може,да цункаш засукана мома!Там са на по-високо ниво ,посягат на деца ,и за тях това е нормално!Майкъл Джексън дори е им десетина деца в имението си които ги използвал сексуално!

291

Анонимен

преди 5 години

Беше глупаво да направи точно това, ама какво може да се очаква ет него - просто момче. Кух, та дрънка.

290

Шинкансен

преди 5 години

Само така иначе всеки ще почне да опипва и натиска всяка срещната на улицата.А това е недопустимо това би било Анархия!Разбирам поне Пулев да беше пънкар и анархист пък той чалгар хем го кефи Рассиа и редът хем скача на всяка.

289

Даола

преди 5 години

Ще го съдят за пари, естествено. Това се казва:професия репортер.

288

тоти

преди 5 години

Ама ***...дъде си тръгнал с тия 5 лева бе селоооо...в Калифорнияяя...пффф... с *** там недават да ходишшш...

287

Анонимен

преди 5 години

Кобрата попадна в типичен американски капан. Готина амеркиканка му се натиска извън камерите, по време на интервюто създава впечатление, че са много близки - той я целува типично по нашенски. И хоп капана щраква - сега дела, разправии, кинти....така е американските щати другари. Всеки те дебне да сгафиш някъде за да ти вземе парите...

286

Анонимен

преди 5 години

Е, сега този ще научи по трудния начин каква е разликата между САЩ и родното му място! И че там не можеш да вилнееш като в селска чалготека.

285

Факт!

преди 5 години

Нормално когато обяснявах на оная *** оня ден тя ми развива философии сигурно беше от Враца или някаква такава клоака.Аз и обясних че в нормалният свят когато не си в интимни отношения и дори приятелски такива както каза и самата Суши че няма никакви връзки с Пулев не можеш да целуваш опипваш и тн.Някого!Така е в нормалният Свят във Враца Пирдоп Бангладеш или Лесото може и да не е така но в Калифорния е!

284

Totenkopf

преди 5 години

До ГоранЕй го и другия, Горане овчарино да си чувал за нещо наречено "етичен кодекс", та там е описано какво може да правиш и да не правиш преди, по време и след боксовия мач, докато си в залата, където ти е боксовия мач, че и още много отгоре. И тук, какво при футбола има "дисциплинарна комисия". Направо не знам сами ли си ги измисляте тези глупости, защото ви плащат или наистина сте нечовешки тъпu.

283

Анонимен

преди 5 години

Много забавно, разправят че и телефонът й имал, с визитка и покана, обаче не, той да покаже на всички колко е хубав и как се е уредил