322

отмащението

преди 5 години

спечеили и после са оля брутално

321

Анонимен

преди 5 години

Егати извратеняците, ако беше целунал някой мъж в ефир щяха да му дадат световната титла, даже без да се боксира.

320

шматка

преди 5 години

Ще му го отнемат ами.Не го е срам да целува жена.Сега очаквам и иск от 123240000 долара за сексуален тормоз.Джендария отвсякъде

319

Анонимен

преди 5 години

Верно, това само Бай *** може да го направи.

318

Факт!

преди 5 години

Хубаво ама тоя моряк я е цунал 1945 сега сме 2019.

317

Анонимен

преди 5 години

Ето! В действия са евроатлантикоджендарските ценности на скапаната америка.

316

Бивш

преди 5 години

Едно време, като ходехме на състезания на запад, с нас винаги имаше офицер от Държавна сигурност. Викахме му "куфара". Та той освен че слухтеше за политически изяви и някой да не остане там, ни дебнеше и за такива работи. Та сега си мисля, добре че ги имаше такива, щото свободния живот там, по всички линии, много ни привличаше и някой можеше да загази.

315

Анонимен

преди 5 години

Мисля че България а и Европа трябва да му отнеме лиценза все пак сме в Нато а и Кубрат е руска ***.

314

Анонимен

преди 5 години

И всичко това за едно суши.Да беше отишъл с Тайланд за малко пари щяха да му дадат 11 такива ама нали без пари иска ето на.Пък за Кончитата с вурста ей това би било разтърсваща новина.Недей така бе човек.От това ще сънувам седем дни кошмари с новини съдебни дела Кончитата и Кубрат Пулев.

313

Анонимен

преди 5 години

След интимно общуване между "пеперудка" и БГ военен,той започва да се облича.Тя - ... А пари?Той - български офицер пари за ТОВА не взема....

312

Стар познавач

преди 5 години

Една ***, като си вдигне опашката - кучета много. Та тая с големите дини е много сгодна, но само на пръв поглед. Много се е увъртала на Кубрат, но явно не защото й се е искало от него, а защото е виждала в него само една касичка с пари. В крайна сметка тази се оказа по-голям професионалист от него.

311

Анонимен

преди 5 години

Снимката печели награда Пулицър! Доказан факт е,че импулсивно моряка е целунал непознатата медицинска сестра!Ама така е,като човек пише и драска ,а не чете...

310

Цървул

преди 5 години

Заключението по случая ще е следното!Нашия ще плати ,Силиконката ще бъде неудовлетворена и пред медиите ще заяви ,че с това обезщетение е била изнасилена!

309

Анонимен

преди 5 години

Откъде знаеш че тая медицинска сестра не е някаква интимна приятелка на моряка.Не можеш да натискаш която и където ти падне все пак тва не е детска дискотека Дабъл Вижън!

308

Ужас

преди 5 години

Айди утиди му кариерата, язък

307

Анонимен

преди 5 години

Според мен ,на делото адвоката на Пулев трябва да покаже историческата снимка по повод края на Втората световна война,на която моряк е награбил с целувка медицинска сестра!И да пледира - американците срамуват ли се от Историята си или всичко в случая е просто битка за пари?

306

Анонимен

преди 5 години

До 321Американците не са така масово прости като повечето българи. Българските ни тертипи там не минават.

305

Ivan

преди 5 години

Ако имаше награда "Бай *** на годината", нашето боксьорче я печели безапелационно.

304

Анонимен

преди 5 години

Кубрат сам си е виновен за случилото се ! Наскоро американски съд глоби "Монсанто" с 60 млн $ ,в полза на човек,пострадал след употреба на препарата "Раундъп"!Отделно е, че случая е удобен за изхвърляне на Кобрата от претендентите за големите пари в бокса,защото битката за влизане в този списък е убийствена!

303

Я па ти..

преди 5 години

До Факт! 305 На теб какво ти пречи Враца ? Враца е неузнаваема.Кмета Калин Каменов е страхотен. Ела да видиш какво става..Пак ще го изберем.