151

Анонимен

преди 5 години

Като всеки гербераст е много добър в усвояването и надграждането - двете любими думи на Герб. Усвоил е покрива и така си е надградил мезонета с още едно етажче.

150

Анонимен

преди 5 години

"Вижте му лицето и спрете да говорите!То казва всичко!"А твоя ник "***" ак........говори за теб.....за дник.

149

Прост

преди 5 години

Вижте му лицето и спрете да говорите!То казва всичко!

148

Анонимен

преди 5 години

Какви компромати, какво 5 лева? Хората изкараха официални документи и зададоха въпроси? Има разминаване в цифрите и това е факт. Дали е някаква административна грешка... прокуратурата трябва да провери. Апропо, как се събират от такива суми в България от хора в администрацията?

147

Ужас

преди 5 години

Просто не е истина. На който и гербераст му разровят битието и излизат кражби, далавери, корупция и алчност.

146

Потресен

преди 5 години

Герберасти крадливи, нямате ли срам?! Окрадохте собствения си народ.

145

Гнус и отврат

преди 5 години

Включа ли телевизора и чувам: кражби, имоти, апартаменти, министри, кумуве, асансьори и мазни крадливи герберастки гласове.

144

Анонимен

преди 5 години

"А откъде има пари за два апартамента?"А ти защо нямаш........глу пи?Не е нужно да ми отговаряш.

143

Jek

преди 5 години

Голяма смрад се вдигна, само от едно боцване в тези миризливи лай... Бяха се спотаили и си живуркаха. Няма хора по улиците, няма ядосани хора, значи всичко е наред. Когато плащаха улиците пълни, а сега? Не народ, а ***...

142

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ГРОБ е голямо зло за България.

141

Анонимен

преди 5 години

Каква тераса, бе, я вижте снимките в нета, направил е още една луксозна постройка на покрива! По-голяма от барбекюто на Доган.

140

Окръжно номер Цецо

преди 5 години

Един ден Историята на България ще има спецялна страница за Цветанов. Произлязъл от бедно работническо-селско семейство, той се внерил в недрата на ГЕРБ и започнал системно да ги човърка, копае и оре. В тежък момент за него и семейството, Цветан продал своите 5 апартамента дадени му от тъщата която ги закупила с последните пари на Цецко и сполучените пари доплатил Фъшеснайските, а с предпоследните пари закупил луксозен асансьор с придадено апертиментче да иам къде да пише позивите с/у Борисов

139

Анонимен

преди 5 години

"Къде са ЮП и Белене"Абе каскет, само ти ли не "разбра", че тези ялови проекти НИКОГА няма да съществуват?

138

Анонимен

преди 5 години

"А откъде има пари за два апартамента?"Ми аз имам 4 апартамента и къща......престъпник ли съм?

137

Анонимен

преди 5 години

И аз имам 150 квадрата тераса и не я декларирам........ и кво от това?

136

Защо се прави

преди 5 години

на гугушка, целият покрив го е превърнал в барбекю, има и постройки, изобщо това си е огромна лятна градина, която се ползва само от него, не са никакви общи части! Щом са общи части, да събори незаконното строителство и да си остане само покрив!

135

На

преди 5 години

Тоя само като му видиш физиономията и ти става ясно що за човек е, а като си отвори устата разбираш, че си се излъгал, по зле е.

134

Анонимен

преди 5 години

А откъде има пари за два апартамента?

133

HeinrichHimmler

преди 5 години

Къде сте миризливи герберасти ? Останаха само платените тролчета на цвъцко и боеко. Идва Видовден за всички крадци от ГЕРБ

132

Анонимен

преди 5 години

Гербестата *** тайфааа защитава тоя повече от Цветанов, требе да седи на поста и никаква оставка да не подова, защото той трябва да прикрива имотните сделки и да направи проверка и да каже...не откривам никакви нарушения. Някой случайно да не му е ясно, че Цвъцко и Цуцка и половин България да вземат за десет лева пак няма да ива нарушение...