111

123

преди 5 години

Правят хората на маймуни и очакват същите тези маймуни да ги изберат за пореден път да крадат!Оставките са парлама, вижте ухиленото лице на уж репресирания Цветанов, отървава ето му от парламента си е чиста печалба за него, По важното е да водач на партията ГЕРБ, която определя всичко в държавата - и парламент и съд и правителство!Освен милионите, които е завлякъл до момента, Цветанов пропусна да спомене скромния си допълнителен доход затова, че партията го е изпратила в управителния съвет на

110

Анонимен

преди 5 години

кога ще е митинга за оставка на тези айдуци ?

109

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Цецо Пипоно, така и така е свободен са, да се кандидатира за кмет на Симитли - настоящият-либето на Боко, нема да иска 5-ти мандат. А защо? Защото общината е страшно заборчела, 16 милиона беха до миналата година, са са повече.

108

Анонимен

преди 5 години

Терасата не била негова а част от общите части на блока?!!?!?Ами значи е заграбил чужда собственост.Този е пълен ГАЛ..ФОН.

107

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХАВсеки хайдук като го хванат в крачка първите му думи са : "Активно мероприятие" и "Политическа инсинуация".И тези преследват престъпници при положение че те самите са престъпници.

106

Това

преди 5 години

за ваденето на документите е атрактивно заглавие, което да провокира публиката и го прави успешно!А истината е, че документите му лъснаха не в една или две медии, даже КОЙ телевизиите излъчиха подробности за 186 кв метровата тераса, която е пропуснал да дкларира като част от 156 кв меъровия си апартамент, деклариран на лъжлив ниски цени в имптната му декларация като държавен служител!А иначе, този същият щял да проверява имотите на властта!

105

Анонимен

преди 5 години

Те не са си подали оставка защото са виновни.Или и това не си разбрал?

104

Анонимен

преди 5 години

"Шефът на КПКОНПИ вади документи за имотите си:"А кой и как е изготивил документите му? Половината правителство твърдеше, че е изрядно, след което си подаде оставката.

103

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА веднага на цялото правителство и ревизия на последните 3 мандата от управлението им! само за няколко дни излязоха няколко милиона в недвижими имоти, колко ли още има зад граница и не се знаят, а това са само няколко хора, свързани с ГРОБ. Щетата за държавата и народа от тяхното управление вероятно е стотици милиони, потънали в знайни и незнайни джобове! СРАМ И ПОЗОР са тези хора за страната и трябва съд и затвор за злоупотребите! ДОКОГА ще търпим тези безчинства и тази наглост?!?

102

Анонимен

преди 5 години

днес.бг внимавайте, да не бъдете докладвани към ДАНС, а дори и към Европейския парламент за продаване на ИП адреси......;)

101

Анонимен

преди 5 години

то да беше само тоя ***! на ключови постове са назначени техни хора, които да ги прикриват и разследванията да са винаги без забележки. държавата е собственост на организирата групировка ГЕРБ. който не слушка му пращат когото трябва и ще продължат да си фалшифицират изборите и да си ги печелят докогато си искат

100

Бойко е великят!

преди 5 години

ooooo, Бойко изкърти мивките!с един ход и една специялна гербална група за нула врема ще му дигне комфорта с така наречения български полит-патент: Апартаментна Индулгенция.Абе тука става на въпрос за едно 19-15 апартамента с обща площ над 4-5 000 квадратни метра и един асансцецор, е РабФакцача, два тона каменни тикви от нервната Вежда и купони за закуски из странство.

99

Цирк Банкански

преди 5 години

Оставка и аз съм подавал , но не и с милиони пред мене а мизерия и глад

98

Анонимен

преди 5 години

aide pokajete diplomata na sergei stanishev, toz bruxelski specialist po vsichko na pes i savetskia souz...kakvo e uchil, kakvo raboti, kakvo proizvejda, kakvo prodava...mai uchil v rabfak kalinka, kalinka, kalinka maia...

97

БЛЯК

преди 5 години

Изкараха му кирливите ризи и на тоя! Очаквайте ОСТАВКА и от тази гнида го няколко дни!

96

най-некадърният

преди 5 години

тоя жмульо се оказа най-некадърният от представлението с апартаментите.Подправен нотариален акт, недекларирана тераса , покупка под данъчната оценка (което за разлика от останалите вече си е и пресъпление).Тоя плехар право ли е завършил или селскотопански техникум?И се натиска да става главен прокурор молим ти се.Па и нахален и обвинително размахва пръст. Да се позамисли как свърши предшественика му Златанов.

95

анонимен

преди 5 години

все повече се уверявам че да се промени нещо в тая държава трябва кръв да се лее но има само дезертьори бягат навън за спасение и оставят мафиотите да правят каквото си искат

94

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Този като го знаеха, че е корумпиран още преди защо го назначиха на този пост ?!Това е все едно да назначиш педофил за възпитател в детска градина ...

93

развалиха

преди 5 години

развалиха му топлото местенце на главен прокурор на горкия човечец.сега ше си остане само с декар тераса и няколкото милиончета покрити в офшорки.

92

да

преди 5 години

всичко е Вярно само където вие плащате на Бабикян и Маринов за компромати, а не ГЕРБ. Народа не е толкова *** колкото си мислите!