11

Анонимен

преди 5 години

Този се прави на Улав. Първо той е назначен от Цветанов, а трябва да го разследва - конфликта на интереси.Второ - след като е затлачил делото "Ало Ваньо" рязко му е тръгнала кариерата нагоре. - корупцияТрето -не е декларирал част от имота - данъчна измама

10

Анонимен

преди 5 години

Страхотна статия! И кой провери тези документи? Как така данъчните оценки не са отразени в нотариалните актове? А къде са отразени? Къде е прокуратурата се пита в загадката? Горанов по незнайни причини излезе чист. Сега половината правителство си купува апартаменти на зелено и пак нищо? И с какви точно пари си купуват апартаменти за половин милион? Заплатите им не са толкова високи. Вече съвсем се самозабравиха и съвсем открито си правят далаверите. Направо плачат за затвора.

9

Анонимен

преди 5 години

- Ало, Цецо?- Да, Шефе?

8

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Браво , браво .Нека се извиним на човека и го наградим с още 10 апартамент в един и същ квартал .Да може да събере родата , децата и любовниците . Долу ръцете от българин на годината и най - добър служител на държавата Или го дайте на Ердоган

7

Анонимен

преди 5 години

Числа не виждам, виждам едни голословни твърдения за компромати, активни мероприятия, дискредитиране и нито едно число, което да показва по някакъв начин кога е купил, на каква цена, каква е данъчната оценка и какъв е размерът на имота.

6

Анонимен

преди 5 години

Нали нямаше да влиза в обяснителен режим? Обаче е гузен.

5

Анонимен

преди 5 години

Къде са тези"постигнати резултати" 😂

4

Василев

преди 5 години

Стига сте хвърляли прах в очите на хората с апартаментите!Не виждате ли, че Борисов сам направи активно мероприятие , като хвърли своите хора на глутницата, за да отклони вниманието от най-големия корупционен скандал "Ало Банов"!!!!Банов да каже , кой му е наредил, да се опростят борчовете на варненската строителна фирма!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

3

Обръгнал

преди 5 години

ОСТАВКА!

2

Анонимен

преди 5 години

Факт е ,че средностатистическия българин и барака не може да си купи

1

Анонимен

преди 5 години

Тва е все едно да гледаш как Ханибал Лектър обяснява колко е хубаво да си веган..Нема такаа държава.Може би в Африка?