38

Форд Хенри Илич

преди 5 години

Русите купуват най-много нови автомобили на концерна Киа-Хюндай, след Лада.Жива икономическа глупост е да имаш завод в огромна страна, купуваща 50 хиляди автомобила от твоите, а за останалите трябва да плащаш транспорт, мита, ДДС, за да ги продадеш.Русите се поразглезиха и държат на качеството и здравината."Форд" от символ на здравина, практичност и издръжливост(някога самите руси ги копираха),в последните 30 години се превърна в основа за вицове.

37

Анонимен

преди 5 години

Стандартът на живот в Русия е няколко пъти по висок отколкото в Бългаия. Русия е световна икономическа и военна сила, а България е страна от Третия свят, депо за черноработници и евтина работна ръка. Скоро всички такива "инвеститори" които търсят евтина работна ръка ще се изнесат от Русия.

36

Анонимен

преди 5 години

Пример за развитието ни при демокрацията и евроатлантизма са ровещите в кофите пенсинери, три милиона българи миячи и черноработници на Запад и българските професионалистки в ЕС които предлагата 90% от професионалните услуги в Европа.

35

ДртПрч

преди 5 години

Пример за развитието ни през соца е компщтър Правец 8М и амбалажната хартия размер А6 в пакетчета, която продаваха за тоалетна ;-).... и чакаш 10 г с вноска за Трабант.Много развити, няма що!

34

lol до 35

преди 5 години

какво развитие бе залухар? хората рискуваха затвор и купуваха долари, за да си вземат нещо свястно от корекома...виждал си ти тоблерон като малък...рупаш там марципана кума лиса и те лъжат, че е шоколад. за техника по-добре да не говорим, че ставаме жалки - каймака на бг техническата мисъл телевизор Електрон ахахахаххаха

33

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

От Русия бягат... - в България идват...

32

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен 35Ха! Само ние си знаем колко си бяхме "развити".

31

Анонимен

преди 5 години

Мутродемократите не могат да преглътнат фактът, че преди 1989 година България беше на 25-то място сред най-развити държави в света. При демокрацията България изпадна от всякакви класации.

30

до факт

преди 5 години

да така е, както София не е Бя, така и Москва не е Русия, за заплати говоря ...

29

Анонимен

преди 5 години

След 30 години демокрация, евроатлантизъм и американско партьорство България е социално и икономичеси опустошена страна. Никаква икономика, никаква индустрия,бедна като африканска държава.

28

Анонимен

преди 5 години

фолксваген ги убивА и на руския пазар...какво означава ф о р д, Fix Or Repair Daily

27

Факт

преди 5 години

Брутната средна заплата в Русия е горе-долу колкото и брутната средна заплата в България. След като се махнат задължителните удръжки, средната нетна заплата в Русия е с 12% по-висока от българската средна нетна заплата. Колкото до Москва, там брутната средна заплата е повече от два пъти по-висока от брутната средна заплата в София.

26

lol до 29

преди 5 години

Тая простотия с развитата икономика и индустрия по време на соца не спряхте да я повтаряте. 25-ти в чия класация? На Варшавския договор или в на бай Тошо, краваря? Всичко произведено в Народна Република България ставаше единствено за вътрешна консумация или за страните по-зле от нас в пакта. Кой западняк се е утрепал за Бг производство??? Та японците претопяваха електрокарите, защото им излизаха по-евтини от самата суровина хахаха.

25

До Русна-работник?!

преди 5 години

Иденце, това ли ти е хуморът? Жалък си! На тях извънземните им правят такива произведения като подводниците клас "Борей", "Ясень" и "Варшавянка", самолетите Су-35, Су-57, МиГ-35, Ту-22БМ, Ту-160М, роботите, лекарствата, спътниците, ракетите, кристала, порцелана, часовниците и т.н.Ние правим мускалчете пирографирани, магарешки каручки над световното ниво и троянска керамика.А при соца бяхме в първата 25-ца на развитите страни, лидирахме в каростроенето, електромотори и телфери, кораби за ГФР, л

24

Българин

преди 5 години

До 23: А ти знаеш ли кой печати доларите с които търгува и взема заеми Русия?

23

Хахахааааа.

преди 5 години

Руската Ко. Чи. На... Казах...МЪКА ли ти е....??!

22

Правилно

преди 5 години

Форд, трябва да напусне руската ***, даже закъсня.

21

Руснак-работник?!

преди 5 години

ТОВА НАЙ-НОВИЯ ВИЦ ЛИ Е....?!

20

Анонимен

преди 5 години

До lolНе пиши повече думата "kочината", моля те най-учтиво! Защото най-брутално ще ти завра главата в дзадника!Русия сама инвестира милиарди в Турция, Египет, Виетнам, строи ядрени централи и газопроводи за милиарди. Опрости дългове на някои страни за $80 млрд, има външен дълг от 550 млн (към Р.Корея), а външният дълг на САЩ е 2200 ТРИЛИОНА долара. Или не знаеш? Знаеш знаеш, ама лаеш!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17В София заплатите са средно 700-800 лева. Даже в най-отдалеченото селце в Сибир взимат по високи заплати от софиянциХахахах тоз пък, лудия хахаха, ще се смея цял ден!Ми то при нас в Павел баня в хранителния магазин жена ми взима 1100 НЕТО на касата бе.