78

Secondigliano

преди 5 години

До Анонимен 22Но ти си собственик на магазина, нали? Не виждам кой ще дава 1100 нето на касиер в магазин. Отдолу човека го каза. Човечеството като цяло обеднява, въпреки технологичния прогрес. Лакомията и алчността са голямо нещо.

77

Анонимен

преди 5 години

Пупи късото сега ще затвори заводите в САЩ на ЗИЛ, КАМАЗ и ЙОТАФОН. Да ги видим американците какво ще правят. Който се смее последен..., слепи ги ражда.

76

Тошко

преди 5 години

До Бонобо. Прав си, само в твойта и на 90% от българите в главите ви е капитализъм и комунизъм. Хората по света и в Русия си живеят живота и се развиват, а тук 30 г след 89-та година си говорим за комунисти и капиталист. Не им бери грижата на руснаците кво искат и кво могат да карат и как живеят, що то Русия ще пребъде, ама ние в тоя *** дето сме, нз докога ще я караме

75

Анонимен

преди 5 години

Да имаш завод в Русия има смисъл само ако повечето продукция се поема от местния пазар. Работя в международен концерн с няколко завода там. Цялата продукция на руските заводи си е само за техния пазар и се отличава се с доста ниско качество. Руснаците и украинците не са способни на качествено производство за граждански цели.За ЕС се произвежда масово в Полша, Унгария, Словакия и Чехия.Форд правен в Русия е синоним на виц. Съсипват и без това разклатения имидж на марката.

74

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски и точка беснеите де

73

путинофил

преди 5 години

Браво така русия става все по велика

72

Русия е изостанала

преди 5 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

71

Анонимен

преди 5 години

А в новините на Първи канал ОРТ снощи съобщиха,че прекратяват програмата за подпомагане на дребния бизнес! Оказало се, че повече от половината средства са отишли в колекторски дружества - фирми за събиране на дългове!?

70

Цървул

преди 5 години

Това е следствие на тези толкова полезни за Русия, според думите на Путин, санкции!

69

Бонобо

преди 5 години

Всичко е много просто.1/ Гледате руска ТВ и си съставяте мнение какви коли карат руснаците.2/ Влизате в Google Earth. Избирате произволен град в Русия, хващате човечето и го позиционирате на произволна улица. Повтаряте упражнението от т.1.3/ Влизате в руски автомобилни сайтове. От форумите разбирате мнението на руснаците за разни марки, класации, за цените, поддръжката и т.н. Повтаряте упражнението от т.1.Някои ще бъдат съкрушени от видяното и ще писнат "Фотошоп! Хибридна война!".

68

Бонобо

преди 5 години

Говорим си за пари, броим чуждите пари и забравяме, че говорим за Държава, а не за Подмандатна територия, управлявана от първия секретар на някакво ембаси, само в редки случаи публично напътствано и сапунисвано от самия His Exellency. В тази територия названията на учрежденията са дублирани на чужд език!Държавата се казва Русия и нейната мощ - военна, икономическа, културна е оценена от всички! Там въпросът за маслото и оръдията е решен така: "Ако няма оръдия, няма да има кой да яде маслото!"

67

Гледна точка

преди 5 години

Русмаците предпочитат БМВета, мерседеси, джипове и скъпи спортни коли. Койще кара скапаните фордове.Руснаците да си карат техните кошници- Самари Москвичи Волги...., ама ги не щат що така бе котьо? Искат да се возят на мръсни капиталистически луксозни возила, закупени с не мъчена крадена народна пара!!

66

Анонимен

преди 5 години

кога ще се изтеглят от световния пазар тези ***?

65

Анонимен

преди 5 години

Нищо, Вова ще им отпусне пари да започнат производството на президентски лимузини Кортеж. И като започнат тези поръчки от цял свят нищо чудно до 4-5 години руската фирма да изкупи Форд и да им затворят заводите в Америка. Ей така само да им направят мръсно.

64

Анонимен

преди 5 години

Русмаците предпочитат БМВета, мерседеси, джипове и скъпи спортни коли. Койще кара скапаните фордове.

63

До 66

преди 5 години

Лада се продаваше в България от около 1976 година. Казваш, че първите Лади са купени 13-14 години по-късно - през 1990-1991 години. Браво!ВАЗ 2101 под името Жигула се произвежда от 1970 година, а в България се внася малко по-късно. Преименуването на Лада стана още по-късно. В общо линии в началото се чакаше малко за Жигула и първите Лади, но после имаше много желаещи, понеже хората имаха пари и колата беше добра и затова се получи този дефицит, както навсякъде по света в такива случаи.

62

Анонимен

преди 5 години

В Русия средната брутна заплата е около 15% по-висока от българската, но там удръжките са доста по-малки и средната чиста сума, която получават в Русия е около 29% по-висока от средна българска заплата.

61

До 51

преди 5 години

За Лада се чакаше 13-14 години!За другите - по-малко.

60

До 60

преди 5 години

Ти на кой свят си расъл? Телевизор Велико Търново копие на Електрон, как пък не. Има един модел на базата на Електрон и се нарича "Велико Търново Електрон 51-ТЦ-451ДБ, но телевизорите "Велико Търново" са си български.

59

Щирлиц

преди 5 години

Гоооляма загуба!Форд,ц,ц,връх на сладоледа.