10

Анонимен

преди 5 години

Местане, не се прави на Улав. никой не отрича на българските турцие правото да бъдат национално малцинство. но те трябва да излъзват представители между съществуващите БЪЛГАЛСКИ партии. И без това вече има една партия с преобладаващ турски етнос- втора ли искате? Обръщаш се към Германия - там има 10 милиона турци, при 80 милиона население. Моля те покажи ми една турска партия там

9

Истанбул

преди 5 години

Джанбазки аз съм Турчин Български гражданин и не виждам заплаха в това,никаква разлика с терориста в Нова Зеландия.Говориш и насъскваш някой ненормален да вземе да изтребе много хора като в Нова Зеландия.

8

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки - тази типична българска фамилия, хехе, келе Ш.

7

Анонимен

преди 5 години

Според статиските Джамбазки е не само най-активният български евводепутат, но и един от най-активините евродепутати ВЪОБЩЕ - влиза в десетката по активност, сред няколко стотин евродепутати.

6

Анонимен

преди 5 години

какво точно ти е крив Джамбазки? първо благодарение на него албанциет признаха съществуването на българсок малцинство. Второ аларамира за ИНстанбулската конвенция. Бареков бълваше лъжи, че гласувал за нея, но има протоколи, в които се вижда че е гласувал против. Гласувал е срещу пакета "мобилност", който е удар по Българи, докато Светослав Малинов и Бареков са избягали. Джамбазки открай време е ангажиран с ромския проблем, на няколко пъти ходи и в Косово, и изслуша българите там.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да изгони троянския кон на Ердоган от страната?

4

Анонимен

преди 5 години

Те,нашите служби спят зимен сън.Нито виждат какво става в страната,нито извън нея.Едни крадат като за последно,други предават страната ни,а често първите вършат и двете неща,но службите,вместо да работят в угода на народа,действат в угода на тоя и оня.

3

Киро Кюмюря

преди 5 години

Последни дни от голямото папане за тоя на снимката

2

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно правилно!Вън предателите от България!

1

zeus

преди 5 години

На всички ни е ясно, че Местан е агент на Султана, не знам службите какво чакат да си го приберат.