50

seira

преди 5 години

БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ВСИЧКИ ЛИЦА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ НЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

49

Анонимен

преди 5 години

защо да е антидържавно или противоконституционно ?!Аз считам себе си за джигитаец и никой не може да ми каже че не съм !И ако мнозинството са маймунайци , това дефакто ме прави на малцинство .Това е обективно статукво, не зависещо от мнението на тоя брюкселски ...

48

Мен

преди 5 години

Не ги разбирам тези от ДОСТ: не се сещам за един документ, който да изисква етнос, независимо от гражданството. Като не искат да са малцинство да си ходят в тяхната държава (и да... същото мисля за българите в чужбина). В крайна сметка България не е затвор и границите са отворени. Ако някой се чувства добре в някоя култура се асимелира в нея. Не се пуска лесно този европейски паспорт.

47

Христо Ботев

преди 5 години

"Който умира в бой за свобода, той не умира!"Въоръжена борба срещу тиранията на българската държава е единствената възможност за поробените малцинства в българия, които през последните 120 години бяха подложени на най-жестоките и диви репресии в историята на Европа. Освободителното движение в българия трябва да се води на два фронта - въоръжена, на територията на страната и информационна, във всяка удобна платформа, особено чрез социалните медии и интернета.

46

Ха-ха-ха...

преди 5 години

Тоя сладур Джамбазки се взе много на сериозно. Но ще гледа следващия Европарламент през крив макарон...

45

Историк

преди 5 години

В историческа гледна точка, турско малцинство в България няма по простата причина, че Турция е създадена, като държава 1923 г. Наследници на българи християни преобърна ли се в последствие в ислям няма как да бъдат етнически признак! И Джамбазки е прав, Местан върши анти-държавна дейност, равна на прекрит тероризъм!

44

mnmдо41

преди 5 години

Въображението ви е твърде голямо. Вмро и патреоти разчитат на импулсивен слабо интелигентен електорат. Коментара ми е насочен към четящите турци, че имат подкрепа за справедливите си искания.

43

Циник до 38

преди 5 години

И останалите лумпенизирани!------------Ромите са нужни на патариотите. С тях надъхват електората си. След изборите се угояват, обогатятват, купуват си апартаменти, стават евромилионери в европарламента. Не могат без ромите.-----------Само много проста личност - може да напише подобна формална глупост!Докато останалите партии ухажваг ромите с бира и кебапчета - Каракачанов решително се разграничи от този ИлекторатАма на тома-неверни ( българина ) - угода няма!

42

До 41

преди 5 години

Добър опит да произведеш фенове за ВМРО. Не сме толкова глупави. Идва ми и аз да ти набия една петолевка а на челото. Със заработените тролски може да а си купил един апартамент като на твойте хора ама след 367 г.

41

mnm

преди 5 години

Хубаво е когато българските малцинства в чужбина получават права. Поздравявам нашите сънародници от турски произход за борбата им за право на идентичност. Не се страхувайте.

40

Привърженик на ВМРО

преди 5 години

Ако Джамбазки си дари заплатата от 20 хиляди евра на сираци, тогава пак ще гласувам за него. Наслушахме се на празни приказки. А едни хора станаха милионери и имотни барони. Моята заплата е 800 лв. Още чакам удвояването.

39

Анонимен

преди 5 години

Каракачана и Джамбаза да си сменят имената на български.

38

Анонимен

преди 5 години

Ромите са нужни на патариотите. С тях надъхват електората си. След изборите се угояват, обогатятват, купуват си апартаменти, стават евромилионери в европарламента. Не могат без ромите.

37

Анонимен

преди 5 години

Ангел Джамбазки е сoлтaшaка на Местан!

36

Анонимен

преди 5 години

Toва е бъдещето българите намаляват с всеки изминат ден,такова развитие ЩЕ ИМА АКО И РОМИТЕ ИСКАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА.Политиците не чуват не са в реалния свят на страната.ДПС и Дост това партий които не са в българското управление за доброто на Б-я,те винаги ще търсят връзка с Турция,Самосъзнането е мюсюлманско и турско,Рано или късно това ще се случи.ГЕРБ трепери опрощава дългове,ДПС шантажира и иска постове за пари.ДОСТ още повече налива масло в огъня.Плевналиев да излиза ...

35

Анонимен

преди 5 години

Кой регистрира партията? Защо регистрира партията? Сега да я дерегистрират и този да говори само от свое лице.

34

Тато из Правец

преди 5 години

Сега разбрахте ли,защо ги изпращах в Турция ???

33

Панталеев

преди 5 години

Подскачай за последно Джамбаски ня *** да имаш нов мандат ***

32

Българин

преди 5 години

До АнонименМоже да е турска дума но е патриот а не като вас които сте против държавата която ви е дала всичко и сте готови да е предадете и най важното вашите прадеди са били българи измъчвани за да приемат турската вяра и са го направили за да запазят поколението си а вие се оприличавате на тях

31

До 26

преди 5 години

Ко каза....ко.отстоявали ли, тия са само по далаверата, популисти и угодници. Що не реагира бурно Жамбазки, когато предложиха да се опрости дълга а на ДПС. Тези псевдо патриоти са продукт и патерица на дпс