47

Анонимен

преди 5 години

когато *** осъзнае, че той като купувач е този, който дефакто диктува цената, когато осъзнае, че Силата фактически е в него, тогава и само тогава мача ще се обърне в негова полза!

46

Анонимен

преди 5 години

До 45Краставици няма да купуваме, козунак няма, яйца няма, агнешко няма, хляб няма да купуваме... Ти как я мислиш тая работа?Да легнем и да умрем от глад, щото всичко е скъпо.--ти недей да лежиш на тая кълка, че ... "щат нещат, ше купуват!"те и лихварите лежаха на едни кълки, за което още от началото им се чудех, ама им се спече зад.ника!

45

Анонимен

преди 5 години

До 46Краставици няма да купуваме, козунак няма, яйца няма, агнешко няма, хляб няма да купуваме... Ти как я мислиш тая работа?--ей така, ше видиш как ... с мерак !Да легнем и да умрем от глад, щото всичко е скъпо.--ти ше умреш, ако не свалиш на цените от 2015 г ... само не казвай, че това няма да ти се случи... да пробваме ли?

44

Анонимен

преди 5 години

До Ядосан търговецУмнико! Ти не издържаш пенсионерите. Ти плащаш апартаментите на тия "горе". А пенсионерите ти пълнят търбуха. Ако не си го разбрал, значи не ставаш за търговец.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Краставици няма да купуваме, козунак няма, яйца няма, агнешко няма, хляб няма да купуваме... Ти как я мислиш тая работа?Да легнем и да умрем от глад, щото всичко е скъпо.

42

Ядосан търговец

преди 5 години

Ало, пенсии стиснати, от къде мислите, че ви идват пенсиите с които пазарувате ?!?! От данъци и такси на такива като мен ! Краставиците ви скъпи, но мятате хилядарки от балконите! Тая простотия трябва да спре! Ако не си спестил докато работиш - мри бе! Що аз трябва да те издържам ?! Ти какво си ми дал ?!

41

Анонимен

преди 5 години

До не става1/4 пиле е 1 бутче. Кого ще нахраниш с 1 бутче? Себе си?А близките ти?1 печено пиле върви 9лв броя. Имаш ли представа от цени?

40

магазинче в Русе

преди 5 години

Айде, почнаха съвети да ми дават :)

39

не става

преди 5 години

Да си ги ядът.Печено пиле вече е по евтино от шопска салата !?!?!1/4 печено пиленце с зелена салатка (без скъпи краставици) чудесен евтин обяд или вечеря.

38

Жиб.

преди 5 години

Говоря за едните търговци- не за дребните разбира се.

37

Жиб.

преди 5 години

Търговците са мутри, т.е. комунисти (потомствени крадци)- не могат да направят чудеса и да надскочат себе си.

36

търговец

преди 5 години

Еми вие не смятате че този търговец за да извършва търговия има хиляди задължения към държавата... Пък после защо слагат търговците двойни надценки... Нали първо трябва да изкара да си покрие всички разходи и чак след това да чака някаква си мизерна печалба. Ако има ок, ако няма лошо и фалит... Харесва ви или не ТОВА Е!!! Държавата е виновна за тези надценки, а не търговците!!!

35

магазинче в Русе

преди 5 години

Наясно ли сте колко ми струва тарабата само за тротоарно право в Русе на Борисова? Около 2000 лева годишно. Работим от 7:00 до 21:00. На две смени по двама. Без почивен ден. Сметнете заплатите и осигуровките ни. А наема на магазина сметнахте ли? А тока, водата, режийните. А касовия апарат, а поддръжка и такси?! А цената на буса ни за зареждане ? А винетката, горивото, данъците му ? А разрешителни? 280 лева са ни годишно само за проект ?!?! на тараби. Краставица под 6 лева, не и при нас!

34

Не купувайте....

преди 5 години

Тия краставици не са за ядене!ТИЯ са за Корни и МИЛИОНЧЕВА!За навръх Великден!!!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

не купувайте бе, ***! що купуваш, въпреки, че ти е скъпо ?! защо? защото робуваш на търбяха си, нали?! е да де, ама търговеца го знае това, знае къдети и е слабото място - търбуха! преодолей тази своя слабост, и да видиш какво ще стане с цените! можеш ли ... или си по-слаб от търбуха си а, ***?

32

the Ghost

преди 5 години

"От 26 до 29 април цената ще се вдигне заради Великденските празници, прогнозира.." и това ако не е спекула, здраве му кажи

31

Шаизе

преди 5 години

И Я са у манастиро шо да обяснявам?

30

С.Т.

преди 5 години

Адашът нещо се е объркал. Само вносният зеленчук задържа ниски цените на българските домати и краставици. Мечтата на всеки българин е да няма конкуренция и да си смуче цените от пръстите. Коравата българска глава не се научи да прави кооперация на производители и заедно да продават стоката. Огромната вина на държавата и общините е, че оставиха псевдопазарите в ръцете на мафиоти и ги направиха недостъпни за производителите. Дори при соца пазарът повече приличаше на пазар.

29

Селянин

преди 5 години

По лев и двайсе ще ви ги давам. Изобщо не се шегувам. Идвате ми на място, влизате в калната оранжерия и си ги берете. Свежи. мерим, плащате и сме доволни. Ама да ви ги нося до вратата ?! Може. 10 кинта за кило. Както искате.

28

ПроСоТо

преди 5 години

поскъпването на зеленчука е тотално,неконтролируемо и ГРУБО!Миналата година по това време-преди Великден, гъбите,например,в магазина бяха 3.60Сега са 5.60!..А колко ще станат до Празника?..М/у другото,краставиците и доматите са ОТВРАТИТЕЛНИ на вкус!..Не знам с какво ги "хранят",но вкусът им е "пластмасово-отровен".Аз не си давам парите за тия ***..Но:-Нека никой не се учудва!..Политиката на българските СЛУГИ е да затрият българското колкото може по-бързо..