11

Анонимен

преди 5 години

Колко са "толерантни" от мюфтийството. Лицемерна работа!

10

Анонимен

преди 5 години

"...По думите на жената тя поискала да купи имота преди години, но и било отказано. След време общината продава голям парцел, в който влиза и терена на магазина, на мюфтийството..."ТАКА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ПРОДАВА ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ НА ИНСТИТУЦИИ, КОИТО НЕ СА ТОЛЕРИРАНИ ОТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО!

9

Българина

преди 5 години

Нека спазим правилото в турция за броя джамии, на 10 000 души една. При 500 000 тюрбана тук прави точно 50!!!!! Слушате ли внимателно ени ча ри от герб! Останалите 1250 се одържавяват заради дълговете, разликата се дава на мюфтийството.турците в България имат право на 50 джамии точка по въпроса! Отделно дпс и дост се закриват. Ако не предаказанието на Севрюкова ще се сбъдне скоро..

8

Ф.С.В.

преди 5 години

Чака ни Косовският сценарий- След като не искаме ядрени американски ракети - ще ни направят бяло петно като косово и ще си правят каквото искат- така и ще подарят една малка териториална баница на Ердоган за да го умилостивят

7

Пройчо Прокурора

преди 5 години

Няма съд по света, който би отсъдил във вреда на вероизповеданието в подобни ситуации.

6

Анонимен

преди 5 години

Нали се смеете на сърбите за Косово, но скоро май и Кърджали ще последва. Там 90% са мюсюлмани. Да не говорим а за други райони където има мнозинство от турци и рома. Нали сте големите патриоти, защитете си земите ама не ви стиска само на думи сте големи.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами съберете пари и купете на жената един голям магазин на хубаво место, на кьоше в центъра и ако ще да продава и биви прасета. След като собственикът не я иска, не виждам какво може да се направи. Или смятате да отмените частната собственост?

4

Анонимен

преди 5 години

В тази държава всичко е възможно. Разбрахте ли сега защо в православна държава не трябва да има толкова джамии.

3

Ф.С.В.

преди 5 години

Ето това става в България !!- пълен погром над българите- Утре ще ни линчуват ако ядем свинско или пием бира !! Това е расизъм за българите там - откъде ще пазаруват ??КЪДЕ Е БХК ?? АА??

2

Анонимен

преди 5 години

Алкохолът и свинското са само предтекст. Всеки клиент според религиозните си убеждения може да прецени какво да си купи. Това е видно и от подписката, която я има на видеоклипче. Магазинчето е мишена за някоя друга, по-едра риба. Абсолютна мафия са тези мюфтии, нищо по-различно от много други вероизповедания у нас.

1

Значи

преди 5 години

Алкохола и свинското може да са забранени за мюсулмани, но не са забранени за християни. Мюфтийството да даде обяснение защо налага религиозни порядки. Хората трябва сами да изберат!