31

Исус

преди 5 години

До MalianПрочетете Левит 11 от Библията!

30

Анонимен

преди 5 години

То че се тъпчат мюсюлманите със свинско -на всички ни е ясно. Особено като са на запад дето никой не ги познава. За дълговете мюфтийството няма, да купува имоти - има? Никой не принуждава клиентите в магазина да купуват каквито и да било стоки.

29

Анонимен

преди 5 години

Проблемът тук не е между християни и мюсюлмани - всеки е свободен да консумира каквото си поиска. Проблемът е във видимо тенденциозното отношение на някои институции към други лица, което прераства във вероятна полза на трети лица. Магазинерката че сама си е виновна няма две мнения, да е гледала като се подписва, но ако проблемите в България продължават да се решават "на парче", това не води до нищо добро и само разделя хората. Мюфтийството да не се прави на ударено а да предоговорира!

28

Анонимен

преди 5 години

От 5% нагоре мюсюлманите започват да оказват влияние върху цялото общество съобразно пропорцията от населението, отразяваща броя им отбелязва д-р Хамънд. Например те ще настояват за присъствието на халал /чиста по ислямските стандарти/ храна и ще оказват все по-силен натиск върху супермаркетите да заредят и поставят такива храни по рафтовете си, придружено със заплахи ако откажат да се съобразят.

27

Malian

преди 5 години

Със сигурност тези от мюфтийството ядат свински пържоли и сухи мезета, че и кюфтенца смес, защото са по хубави от телешките. Всички хора, които познавам, изповядващи мюсюлманската вяра ядат свинско.На всички е ясно, че този магазин е нарочен и ще се даде на друг НАШ човек. Тези от общината и те са в кюпа.

26

Анонимен

преди 5 години

Интересното е защо , след като жената е проявила интерес да купи обекта, при продажбата са я подминали- тогава е бил момента тя да си наеме адвокат . Което бих я посъветвал е да се свърже с някой производител на пилешко и да се пише фирмен магазин за пилешко, сирене и маслини, яйца - под нашия блок има един гараж- вече 15 години я карат на сирене , маслини и зехтин и не съм чул да е заради някакво вероизповедания.

25

Анонимен

преди 5 години

По-вредни са магазините само за алкохол, но Андрешко няма толкова акъл да го разбере !Забраната на алкохол е най-голямото предимство на исляма, заради което, обаче, точно затова не е приет като официална религия от Московията по времето Владимир 1!

24

Анонимен

преди 5 години

Защо повече от половината коментари са изтрити ? Това ли е свободата на словото ?

23

Анонимен

преди 5 години

Конфискувайте терена заради неплатени данъци в особено големи размери.

22

Моля?

преди 5 години

И тези плачат за онзи от Нова Зеландия!

21

Оркан

преди 5 години

Както ние мюсюлманите уважаваме вашите християнски традиции да ядете свинско, така и вие тряба да уважавате нашите. За нас то е нечисто месо. Вредно месо е. Анка не мога да разбера защо се е затръшкала, като има и други меса, агнешко, пилешко, заешко, риба ако трябва. Ама пак се търси сензация и настройване срещу мюсюлманите. Това медиите създават кавги

20

НЕбългарин

преди 5 години

През далечна '97,имаше едно поделение на ВВ, та, тогава един взвод отупа няколко турски кафенета, затова че ни гонеха от заведения... Не искаха да говорят български, не ни продава ха кафе, без алкохолни... Държаха се нагло.Та е въпрос на време да се повтори "отупването", ама в по-голям мащаб....-Както си споменал това е било през далечната '97! А през скорошната 2018 все чухме за "отупвания" на роми срещу българи! И все чуваме за увеличения на техния брой!

19

Анонимен

преди 5 години

Изтриха меПисахПълзяща нова агресивна религия измества християнството по нашите земи

18

мак

преди 5 години

Този случай показва, колко важни са тия за така наречената държава. След скандала с милионите, които едва не им опрости същата държава. Излиза, че те колят и бесят в някои райони, а това не е нормално. Ако утре православните поискат да се затвори тая джамия, защото не им харесва? Нагли индивиди, да се радват, че им позволяват да строят където искат и нямат нужда да изнудват с етнически мир.

17

Анонимен

преди 5 години

исляма трябва да се изхвърли от ЕС и ще се!

16

НЕбългарин

преди 5 години

Това е частна собственост и не виждам драма или закон, който да възпрепятства собственика, ако реши да изкара наемателя.

15

Анонимен

преди 5 години

Държавата да се намеси терена на мюфтийството се намира на територията на християнска страна. Това ги чака в западна Европа.

14

Rmn

преди 5 години

Вместо това можеше да отрежат тока на джамията, или имама да млъкне, че да не тероризират хората ежедневно. Нека си "пеят" вътре! А и какво ми се правят на ощипани госпожици? 90% муат свинско, а и си пийват яко

13

Крум от Крумовград

преди 5 години

След като държавата признава една религия, това значи, че зачита и ценностите й. Като не ви харесва, свикайте референдум за забрана на исляма, и познайте до колко седцици България ще изхвърчи от ЕС, който е източник на всеки 75 ст. от 1 български лев приход за държавата и населението. Хубаво, искате да сте горди, тогава си стойте в България, и се откажете от евроценностите.

12

Azz-ът

преди 5 години

През далечна '97,имаше едно поделение на ВВ, та, тогава един взвод отупа няколко турски кафенета, затова че ни гонеха от заведения... Не искаха да говорят български, не ни продава ха кафе, без алкохолни... Държаха се нагло.Та е въпрос на време да се повтори "отупването", ама в по-голям мащаб....