52

Анонимен

преди 5 години

И да крякате по форумите, файда няма. Бойко и ГЕРБ ще управляват още много години.

51

До Анонимен 63

преди 5 години

Той е сменил ДВА апартамента в СЪЩИЯ квартал и е доплатил 100000 за лукса с асансьора. Какъв панел в Люлин ти се привижда?Руският олигархат правилно е заложил на вродената завист в българина и нанася удар чрез нея! Подпомогнат от американски интереси (Свободна Европа) които искат да видят Европа разпадната на парчета. "Дяволът" ни работи чрез слабостите ни и българинът ще се окаже в Евразия, изненадващо и пак някой друг ще му е виновен!

50

Анонимен

преди 5 години

Борисов може да спечели някакво благоразположение,ако изхвърли Цветанов,но народа няма да му прости,ако Цветанов продължи да си развява байрака...

49

Анонимен

преди 5 години

Много заблудени Kpeтени са налазили пак тук...Ще му пpъднете на шланга на Бойко... Mижитурку гладни и мизepни...

48

Анонимен

преди 5 години

Това е краят на герб. Сигналът идва от запад. Значи вече са свърши работата и не са нужни, иначе можеше да ги потраят още малко. Сега един протест и баце е долу.

47

Анонимен

преди 5 години

Другите не ги проверяват, защото не са във властта! До като си управляващ всяка сделка ( особено с недвижимо имущество) се гледа под лупа. Няма как да държиш лостовете и да управляваш, и в същото време да придобиваш апартамент в луксозен квартал на цената на панел в Люлин. Погледнато отстрани това или е рекет, или корупция.

46

Анонимен

преди 5 години

Ми няма ли да метнете и другите, Нинова, Кирето валутния контрабандист, Йончева мън-мън милионерката и Доганя Лупито Първанката и за когото още се сетите, все са в тинята!

45

Анонимен

преди 5 години

Дори хиляди *** не могат да сринат корумпата ГЕРБ , както Боко и Цвъки Ушков !

44

Анонимен

преди 5 години

В момента няма по-червени от герб. Герб са най- алчната и крадлива издънка на БКП!

43

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е невинна, тя се бореше със строителната мафия, затова я сготвиха...........хората на Цветанов!!!

42

Ха-ха

преди 5 години

Щяха ли атаките срещу ГЕРБ да хванат място,ако тия се държаха по що годе нормален начин?То всички пипат,ама когато се самозабравиш и го правиш по особено нагъл и просташки начин,какво друго да стане?Приказките за "безалтернативност" вече не оправдават грозната реалност...

41

Анонимен

преди 5 години

Навързаха се мерките за ликвидиране на кметицата Иванчева .

40

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Хората мразещи Собственика на ГЕРБ са 89 % !Хората мразещи Цвъки Ушков са 99 % !Остави Цвинокио и процента ще бъде 100 !!! Народа ще ликува !!!Не ни отнемай празненства , но като Падишах .....само ти ....

39

Анонимен

преди 5 години

За какво друго да са във властта бе мушмули...? Какво се възмущавате при положение, че всички вие ще сте същите ,че по-зле даже...!Аман от лицемери и Tъпунгери в тези форуми..

38

Стана ясно!

преди 5 години

С трици маймуни ловят!? За да си постигнат целта, строителната фирма си купи политици и банкери, а те като мишоци се хванаха в капана. Срам и позор, така са действали и като политици, само за себе си!

37

червени слуги

преди 5 години

Вижте кой определя общественото мнение в България - платените от Русия псевдо социолози Андрей Райчев(пуделът на Виза Недялкова), Кольо Колев(червен Кольо),Кънчо Стойчев(червен Кънчо),посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Валерия Велева, платените от Русияпсевдо журналисти Петьо Блъсков, Петър Волгин,Ник.Бареков,червената(манджа-мерудия) гимнастичка Нешка Робева и др.подобни... Защо трябва да се учудваме, че България е на този хал след 29 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези "червени юнаци", трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим з

36

Анонимен

преди 5 години

Добре беее, гъдьо и тая другата мръхла, разбрахме, че ГЕРП без Бойчето не може. Заплащането поне хубу ли беше?

35

До 32

преди 5 години

"ей, за 3-и път дс-енергийните олигарси на пу-тя ше свалят бокоатака започна веднага след т.н. председателство миналата година и не е спирала..."________Абсолютно вярно! Тъжното е че, успяват чрез завистта и глупостта на хората.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако Борисов иска да е на власт ,маха Цецо Пентхауса от всякъде,иначе си отиват и двамата,аз лично ще пусна наказателен вот на изборите!

33

Имотна мафия

преди 5 години

Имотната мафия ще изяде главите на управляващите !!!