72

Анонимен

преди 5 години

Миналата година насочиха вниманието на цяла България към хората с ТЕЛК- фалшиви ТЕЛК-ве, фалшиви лекари, фалшиви инвалиди източвали НОИ, орязаха процентите, обрекоха на глад на- беззащитните. Инвалидите бяха най- голямото зло за Бг. А през това време едни хора си раздавали апартаменти. Въртели стотици хиляди левове, ако не и милиони.

71

До 85

преди 5 години

Ами малки апартаменти в престижен квартал се продават много по-лесно от големи, особено в бедна страна. А може сделката да е била изгодна за артекс и лесно да са избили печалбата, може и конспирация да има - но това ли е "гъдела"?Не е ли по-важно - защо този скандал със задна дата, излиза точно когато Китай навлезе в ЕС (сделката с Италия), вечният Назарбаев си отиде САМ!! дойде китайскоговорещият Токаев, сделката с Тръмп се разпадна, над Кремъл е нямало знаме няколко дена, казват, а турците поискаха да се признаят за малцинство в БГ.. Докато ви омагьосват "гледай тук не гледай там", дали

70

Анонимен

преди 5 години

РАДЕВ,ГОЛЕМИЯ ЗАЩИТНИК НА КОРУПЦИЯТА,ЗАЩО НЕ КАЗВА НИЩО ЗА НА АХМЕД ДОГАН ТЕЦ-А,ЗАКУПЕН САМО ЗА 2000ЛВ.,ЗА ГЕРГОВ ВЪВВАРНА ЗА ЕДНА ДУПКА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ,ЗА ЙОНЧЕВА КТБ ЗА МИЛИОНИ.И ОЩЕ И ОЩЕ ВСИЧКИ СТЕ ***.И КРАДЛИВИ ИЗПРАКНА ЛИ СЕ ЧЕР.ВЕЙ.ЧЕТА,ВРЕМЕ Е ВСИЧКО ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ, ДА ВИ СЕ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ И ЗАД РЕШЕТКИТЕ.ТАКИВА КАТО ВАС НЕ ВИЖДАХА БЯЛ СВЯТ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ!!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Екземпляри изяждащи същества от собственият си вид се наричат ,,канибали има общо с управлението на България в последните години

68

Анонимен

преди 5 години

Оставка за цвръцко Шестоапартаментников и във затвора не само оставка наказание искаме .

67

Анонимен

преди 5 години

До 82 Всичко, което казваш е вярно. Обаче има нещо, което се подминава. Не е ли доста съмнително, в същия ден двата апартамента да се продадат. След като има такъв огромен интерес към старите апартаменти, защо Цецо сам не ги е продал и да си купи новия. Да не се окаже, че Цецо е със седем апартамента, като последните два са записани на подставени лица.

66

Анонимен

преди 5 години

По-големи комунисти от герб няма. Те са крадливата издънка на БКП!

65

Анонимен

преди 5 години

Комунистите пак надигат глава,седете си мирно за да не ядете бой

64

Ами

преди 5 години

То направо и без герб може!Бочко сега се прави на страшен, понеже се *** с дълговете на мюфтийството. И да замаже малко издънките реши да се закани на Цветанов.Да видим колко е безкомпромисен.Не знам вярва ли му още някой.

63

Ф.С.В.

преди 5 години

Единственото спасение на ГЕРБ е -- фалшифициране на изборните резултати!Цвък молитвената гуминетка затова е толкова ценнен за ГЕРБ

62

До 77

преди 5 години

Как го изчисли 600, наистина? Какво искаш да кажеш с "двата апартамента са по пазарна цена, а новозакупеният по себестойност"? Той ЗАМЕНЯ. при това два за един. Всеки от строителния бранш знае - кухнята и банята са най-скъпите помещения! Многократно повече от една празна спалня.Той сменя 4 скъпи помещения срещу 2 и е доплаща 2500 на м2 за останалите 40м2 - Ето ти компенсацията за асансьора.Завистта съвсем ви е замъглила съзнанието!Данъчната стойност - ами да направят ревизия на всичко купено по този начин за да е честно - ама ще изревете на умряло тогава!

61

В. Велева - жалка

преди 5 години

Медийната паачавра Валерия Велева е и личната журналистка на Главния Хидрогеолог и владетел на Тец Варна(Ах.Доган) , защо не ни разкаже за милионните далавери на Главния Хидрогеолог (взел милиони за построяването на яз. Цанков камък). Самата В.Велева бе обвинена от Доган в корупция...Та тя ли ще ни говори за почтеност ? Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, че допускаме това...

60

До Анонимен 74

преди 5 години

Не е кампания от запад, само старта е от там, понеже става преформатиране. Договорът с Тръмп не сработи, Китай се ориентира към Европа. Свободна Европа просто сложи началото. Така са се споразумяли "великите". Руският олигархат нанася удара. Кампанията си е негова -той има огромна мрежа в БГ! Но не е само той - Китай сключи милиардна сделка с Италия и това е само началото, следват Австрия и т.н. Българинът, с еснафската си натура, притъпен рефлекс за оцеляване от много завист, пак ще се подхлъзне и окаже на тепсията като част от баницата.

59

Анонимен

преди 5 години

А за персоналния асансьор, колко е доплатил? Двата апартамента са по пазарна цена, а новозакупеният по себестойност. Разликата е някак осезаема. Нямаше да има проблем, ако заварката е беше направил някой обикновен купувач. Обаче да ковеш закони и да заваряваш си идва горница.

58

Анонимен

преди 5 години

Бойко е инстинктивно умен човек но опита му с ПР-а не може да се мери с опита на англотата. Стойте и гледайте. Ако са решили няма да може да се измъкне от тая хватка.

57

ако

преди 5 години

бойко е умен трябва всички тези да ги изрита. иначе той ще го отнесе. защо да не може тия да не са около него -така ще върне поне малко и спокойствието в хората и ще се отърве от тях.те просто непрекъснато го хвърлят в огъня

56

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с хората че това е най-вероятно кампания от Запад. Всъщност една от най-големите сили на англичаните и американците са че са овладели изкуството на тоя тип атаки и могат да намерят ъгъл за атака, да поддържат атаката докато възприятията на колектива се сменят. Причината вероятно е че Борисов е завил прекалено към Русия и се е опънал нещо на американците. На тях не им харесва България съвсем да стане пионка на Русия. От известно време работят в региона срещу пипалата на Русия.

55

До Анонимен

преди 5 години

"Каквото и да е сменил, като се тури чертата 600 евра за квадратен метър"______как го сметна? за 40 квадрата е доплатил 100 000. Деление познаваш ли?

54

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да е сменил, като се тури чертата 600 евра за квадратен метър. Такава цена и за панел в Овча купел няма.

53

Анонимен

преди 5 години

Хайде вече стига с народа и бб, гласуващите за бб далеч не са "Народа", а само облагодетелстваните от управлението му