16

Здрасти

преди 5 години

Жбесете бареков не е гласувал за България

15

Анонимен

преди 5 години

I kade sa bili nqkoi ot bulgarskite deputati kogato se glasuva,da ne sa gi podkupili

14

Анонимен

преди 5 години

Aaa ko stana...ne ste edinstvenite protiv migrantite....ne vi iskat bulgarskite migrantski firmi...

13

Анонимен

преди 5 години

А да ви видя сега като не може да обвините нито ГЕРБ, нито БСП кой ще ви е виновен!?И двете партии са били в пълен състав и са гласували против, отсъстващите дупедавци са Малинов от някогашния Разбойнически блок, наглия лъжец Бареков, и Неджми Али от антибългарската партия ДПС!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Да заведт дело за нелоялна конкуренция в Европейския съд . Нека видим тежестта на този съд .

11

Анонимен

преди 5 години

А нашия велик международник нещо няма ли каже? Нали се надпреварваше да си прави селфита и да се цалува с различни политици из коридорите...Ааа забравих, на него силата му е в западните балкани

10

комиците

преди 5 години

Живков казваше Който няма пари. няма право на мнение.Бедните са по прости хорица.България е в таблицата по всички показатели на последните места,така че ще бъде СЛУШАМ и Изпълнявам без коментар.Като не можеш да се докажеш в света ти показват да чистиш и те подхвърлят.

9

Bg izmet

преди 5 години

ЕДНА ХУБАВА НОВИНА.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Не става дума за европейски заплати. Този пакет ще принуди българските фирми или да се регистрират в западноевропейска страна, т. е. да престанат да бъдат български и да внасят данъците си на запад, или да се оттеглят от този бизнес. Пакета е откровено лобистки в полза на западноевропейските превозвачи и им разчиства конкуренцията.

7

Анонимен

преди 5 години

Кажете ги кои са тези два гласа? Бг тираджиите така ще им се зарадват, че ще ги ползват наместо магистрални феи. За съжаление подозирам, че на депутатчета на Рамадан Кунев/Христо Иванов и Ахмед Доган може и да им хареса и точно това да е бил търсеният резултат!

6

Анонимен

преди 5 години

Два гласа не са стигнали, а трима български евродепутати не са участвали в гласуването. Техните гласове биха стигнали пакета да падне. Вижте колко мислят за България българските представители в европарламента. Ако ставаше дума да си купят евтино жилище от Артекс за нищо на света нямаше да отсъстват и да пропуснат случая.

5

Фф

преди 5 години

Заради 3 българи..начело с БАРЕКОВ....НЕ ГЛАСУВАЛИ!!!@!@

4

+-

преди 5 години

Източните компани подбиват цените и западните компании губят своите пазари .Да бъде еднакво за всички,това е.

3

Анонимен

преди 5 години

Дойде краят на мутромижетурките. Или ще плащат европейски заплати или да фалират!

2

Boko bo

преди 5 години

Гербераска работа. Тоя Новаков на камион се качва, би се в гърдите, разкарва се по всички телевизии и накрая го няма в залата. Е за това ли е пратен там. Абе Герб кажи и всичко е ясно

1

Анонимен

преди 5 години

Ужас. Сега пловдивските тарикати вместо да хранят некадърници на държавна служба, ще трябва да плащат на шофьорите си. Ще се обезмисли и използването на устройствата за манипулация на тахографа, с които са оборудвани сто процента от камионите им. Абе голямо пренареждане предстои.