76

Анонимен

преди 5 години

До Loykoжалко е, че наистина си мислиш, че това цели макрон. Българските шофьори да получават френски заплати :( човекът прокарва протекциониски закони, което е недопустимо в ЕС. Тук трябва да има конкуренция..това е проблемът.

75

Анонимен

преди 5 години

Да си плащат! Ако не плащат да фалират! Всеки *** решил да става бос на камион! Я марш!

74

Анонимен

преди 5 години

ЕС изисква изравняване на условията на труд и заплащанеКакво не им ясно нашите превозвачи!Това не ви е Русия!!!Панимаите ли друзя!!!!!

73

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧ НЕ ДАВА ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ШОФЬОРИТЕ СИ И МНОГО НИСКО ЗАПЛАЩАНА КОМУНИСТИЕ ГЛАВИТЕ ИМ НА МЕНГЕМЕ

72

Някой си

преди 5 години

Като чета някои коментари се сещам за българския казан в ада или за приказката за Вуте.А като берете ягоди в Англия дали ви осигуряват хотел или спите в бараки? Много тук пишат без изобщо да са наясно с въпроса. Темата е дълга и не ми се обяснява.

71

Loyko

преди 5 години

Това показва,че не сме достойни за Европа.Пакета Макрон дава шанс най- после българските водачи да не живеят като скотове,а като достойни хора.Бизнесмените са вечно ненаситни и манипулират водачите да вадят кестените от жарта.Нелоялна конкуренция на се търпи в Европа.Ако сме толкова добри,невиждам причини да не сме на пазара и то с достоинство.

70

Чистач

преди 5 години

Ти да имаш възможност с елементарно присъствие (не с друго) да решиш един голям национален проблем ( засягащ цялата държава) и да демонстрираш какъв предател си ,това означава ,че на България и остава единствено да линчува подобна безотговорност!! Веднага отзоваване от Европарламента и на съд ! Това е национално ПРЕДАТЕЛСТВО ! СЪД !! Крайно време е !

69

Анонимен

преди 5 години

Слугите на дявола от ЕНП провалиха и този път България.Гербаджията Новаков и гнусната смрат Светослав Малинов ги нямаше в залата заедно с един турчин и лапацалото Бареков.

68

Анонимен

преди 5 години

Големи борци сме, но ни няма в залата, когато трябва! Важното е да гласуваме, за да си пълнят гушите.

67

Политиканстващия

преди 5 години

Тоя пакет трябва да се разгледа след Брекзит ,напускаща страна да гласува закони не е етично.....Ако остават е Ок но ако си тръгват нема смисъл...

66

Ъъъ

преди 5 години

До АнонименПишеше, че нямало ги е трима: Светослав Малинов - който иначе много обича да поучава другите, *** Бюреков, и един турчин. Сега научаваме, че го нямало и самия Новаков, който обвиняваше останалите... Пропаднала държава...

65

Анонимен

преди 5 години

АНДРЕЙ НОВАКОВ ОТ ГЕРБ НЕ БИЛ В ЗАЛАТА.КАКВА ПО-ВАЖНА РАБОТА Е ИМАЛ НОВАКОВ В ТОЗИ ВАЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ МОМЕНТ?

64

Анонимен

преди 5 години

Френската политика и Макарона са вредни за България???

63

Анонимен

преди 5 години

Исмаил Ертуг - европедепутат... С такова име, какво европейско бъдеще изобщо ни чака? Европа без европейци и геноцид над белите хора. Направо ме е гнус от това в какво се превърна Европа.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Западът ни е виновен за това че си имаме алчни и нагли "бизнесмени"!!? Ти въобще не си добре!

61

Анонимен

преди 5 години

Правилата трябва да са еднакви и да важът за всички, а и някакси хич не ми е жал за мутрите, които се отнасят с шофьорите като с гoведа.

60

the driver

преди 5 години

Да се примирим и да приемем фактите?!Но,не е ли по-добре да потърсим сметка на трите наши евротъртея,които не се явиха на гласуването и имат пряка вина за трагичния резултат!

59

Анонимен

преди 5 години

Че тираджиите трябва да имат достойни условия на труд е факт, но транспортния бизнес носи на БГ 15% от бвп-то й. Смешната ни икономика се крепи от туризъм, строителсгво и транспорт. Един от трите компонента да изгори, държавата закъсва. После не се чудете защо няма да има пенсии и защо българите бягат на талази в чужбина да бачкат за немци и французи докато бг градовете пустеят. Ето заради такива пакети, които под маската на хуманизъм всъщност ни прецакват брутално, а Запада ще спечели.

58

итересно

преди 5 години

А къде е бил Новаков , то това е несериозно . Уж ГЕРБ навсякъде се обявяват против закона , а Новаков го няма никакъв .Кой ще и вземе на сериозно???? Да не ББ да обърна палачинката ??? Или господарите му казаха да си гледа работата / партийката / ?????ПС - Ако законът мине и е стигне до фалити на компаниите , едва ли шофьорите ще останат без работа , просто ще дойдат немските и френски фирми на нашия пазар . Ама няма да си плащат тук данъците предполагам

57

тцтц

преди 5 години

До бай *** 56Какви прилики откри между ИК и "Закона Макрон" , ти въобще имаш ли представа за какво иде реч ??????